2024-05-21
各位女士、生日既朋友仔注意💡呢間餐廳岩哂黎飲野或者慶生,宜家做緊女士👧🏻$88任飲3個鐘🥂🍷,同埋甜品有得畫靚靚公仔🥂任飲三小時(女生專享) $88位星期二、四、六任飲指定cocktail🍸星期一、三、日任飲指定紅白酒🍷我地叫左Snowball、February punch、Long Island Ice Tea,頭兩杯都比較打咭able📸,甜少少啱女仔飲,punch漸變色好靚,88蚊任點好抵飲🥰👫Set Dinner For Two $588水牛城雞翼有4隻,個汁幾好食,辣辣哋味夠濃🌶️,雞翼肉質唔會柴,整體唔錯幾開胃🤓🍞香煎鵝肝多士(+$68)雖然要加錢,但個鵝肝都算大塊,煎過之後更加香口有油香🔥,好味😋🍲餐湯/龍蝦湯(+$38)餐湯係白湯,正正常常;龍蝦湯幾濃味👍🏻🔥德國火焰鹹豬手伴酸椰菜上碟嘅時候店員會喺你前面淋酒點火,當然就夠晒打咭able啦📸,之後店員會幫你拎去切件👍🏻,豬手皮脆,肉亦算腍唔會柴,連埋d骨膠原位食好正,亦唔會過咸🤌🏻唔錯🉐🍕千島醬蟹肉海鮮薄餅批係薄批,但又估唔到都幾大個,咬落好有口感外脆內軟,而且醬汁同海鮮均勻,口感味道都幾豐富🈵🍝溫泉蛋芝士肉醬意大利粉肉醬份
🥂任飲三小時(女生專享) $88位
👫Set Dinner For Two $588
水牛城雞翼
🍞香煎鵝肝多士(+$68)
🍲餐湯/龍蝦湯(+$38)
餐湯係白湯,正正常常;龍蝦湯幾濃味👍🏻
🔥德國火焰鹹豬手伴酸椰菜
🍕千島醬蟹肉海鮮薄餅
🍝溫泉蛋芝士肉醬意大利粉
肉醬份量足,拮爆蛋黃一齊食正呀,幾好味的🤓👌🏻
🍫特濃朱古力心太軟 $78
book枱果陣預先通知左餐廳壽星中意蠟筆小新公仔,黎到好驚喜😍有小新同小白,壽星見到開心死,心太軟一切開就爆漿,正
overall:
二人餐嚟講,真係好豐富好多嘢食,3個女仔食都無問題🤣味道賣相都係好唔錯🫰🏻,女仔仲要有的一個價錢任飲,想成班一齊飲野聚吓傾吓計,不妨試吓