2021-06-08
Wheeee (。・ω・。)ノ٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و【食Fumi 食Full me】好少日式放題會有得任食北海道鱈場蟹腳🦀 就算有蟹腳食,通常都好少肉,拆完一大輪肉食都冇咩滿足感。但係Fumi嘅任食蟹腳隻隻都好多肉,鮮甜味美🤤 其他一樣係任食嘅前菜、刺身、壽司、炸物、燒物、温物、主菜同甜品一樣做得好出色!食完已經即刻諗緊幾時再去食😆~我是Menu~北海道鱈場蟹早午市放題 Hokkaido King Crab All You Can Eat Brunch $528 Adult $288 Child (aged 3-11) /冷盤/- 煙燻鴨胸配創味鹽汁(醬汁唔錯,煙燻鴨胸幾香唔會太咸🦆)- 北海道鱈場蟹腳🦀(好食!好多肉,非常新鮮,要嗌廿碟!)/日本直送刺身/- 油甘魚(有油香同甘香,所以叫油甘魚?😂)- 甜蝦(鮮甜大隻,肉質彈牙🦐)- 三文魚(每件都好厚,好有滿足感,好香油脂味🐟)- 吞拿魚(新鮮,未算入口即溶但都好好味)- 帶子(大粒,甘甜)/炸物/- 海蝦天婦羅 (炸漿夠脆夠薄,海蝦大隻彈牙🍤)- 野菜天婦羅(炸秋葵好味道)/燒物/- 鹽燒宮崎雞翼 (皮脆肉嫩🐥)- 鹽燒宮崎無添加健康豚腩
【食Fumi 食Full me】
~我是Menu~
北海道鱈場蟹早午市放題 Hokkaido King Crab All You Can Eat Brunch $528 Adult $288 Child (aged 3-11) [另收加一]
/冷盤/
- 煙燻鴨胸配創味鹽汁(醬汁唔錯,煙燻鴨胸幾香唔會太咸🦆)
- 北海道鱈場蟹腳🦀(好食!好多肉,非常新鮮,要嗌廿碟!)
/日本直送刺身/
- 油甘魚(有油香同甘香,所以叫油甘魚?😂)
- 甜蝦(鮮甜大隻,肉質彈牙🦐)
- 三文魚(每件都好厚,好有滿足感,好香油脂味🐟)
- 吞拿魚(新鮮,未算入口即溶但都好好味)
- 帶子(大粒,甘甜)
/炸物/
- 海蝦天婦羅 (炸漿夠脆夠薄,海蝦大隻彈牙🍤)
- 野菜天婦羅(炸秋葵好味道)
/燒物/
- 鹽燒宮崎雞翼 (皮脆肉嫩🐥)
- 鹽燒宮崎無添加健康豚腩肉(有肉汁🐷 調味剛好)
- 牛油燒粟米(粟米好甜🌽)
/主菜/
- A4宮崎和牛冰見烏冬(A4和牛近乎入口即溶🐮 冰見烏冬係幼身嘅烏冬,好彈牙,好有驚喜🤩)
- 迷你香蔥碎吞拿魚腩丼 (叫吞拿魚刺身食會開心啲😂 可以唔使嗌呢個🤪)
/甜品/
拼盤有西瓜🍉 士多啤梨🍓 蕨餅、XTC港式奶茶味雪糕🍨 蕨餅煙韌,甜度適中😋 XTC雪糕好好食!不過依家好似轉咗做Milk Top (?)
~評分~ (5分滿分)
環境:🦦🦦🦦🦦🦦
食物:🍯🍯🍯🍯🍯
服務:🐻🐻🐻🐻🐻
總分:💛💛💛💛💛
地址:
FUMI (中環)
中環德己立街30-32號加州大廈6樓