2023-10-21
琴日途經灣仔,想去間Cafe食早餐,上網搵到呢間。見到D相間cafe用咗好多花花做佈置。而Bagel係佢哋其中一樣主打嘅食物,所以我就去試吓。佢係位於合和中心17樓。上到去cafe, 佢左手邊係花店,右手邊係cafe. Cafe嘅枱同凳都係以木為主。周邊用咗好多唔同顏色嘅花做佈置。天花上面都有一D唔同顏色嘅葉做佈置。成間Cafe嘅感覺都好優雅舒服。好似去咗花園一樣。😍可能嗰朝早咁啱落雨,cafe就比較少人。我就可以好寧靜地自己enjoy個早餐❤️Cafe食物主要係麪包類同甜品。嗰日我叫咗岩手縣蟹肉牛油果 Bagel🥑🥯Bagel係外脆內軟,超好味!😋👍同入面嘅餡料一齊食,好夾,好好味!👍呢間Cafe真係好啱女生嚟食嘢打卡。除咗打卡之外,佢嘅食物又好味!其實女仔之外,男仔都一樣鍾意嚟呢度。我坐抵之後,都有一個男人入嚟食嘢。今次第一次去灣仔呢間cafe, 真心值得推介。❤️👍相信我會再來,下次可以試多D其他唔同嘅食物。
Cafe食物主要係麪包類同甜品。
嗰日我叫咗岩手縣蟹肉牛油果 Bagel🥑🥯
Bagel係外脆內軟,超好味!😋👍
同入面嘅餡料一齊食,好夾,好好味!👍
今次第一次去灣仔呢間cafe, 真心值得推介。❤️👍
相信我會再來,下次可以試多D其他唔同嘅食物。