2024-08-29 159 瀏覽
一次雪糕份量的誤會,原來發現香港仍有咁優質服務的雪糕店。我個女好鍾意食呢間雪糕店,雖然價錢有點貴,但係味道好加上我個女好鍾意,所以我都一直有光顧。但因為一次誤會導致找了他們的客服。當他們收到我的意見後,他們迅速回應及即時處理有關問題。其真誠嘅服務態度和重視客人需求,真係令我喜出望外。我一定會再到店幫襯,再次多謝 貴公司嘅即時回覆和該店員良好嘅服務態度😀相信你們客人會越來越多,生意越來越旺👍
次雪糕份量的誤會,原來發現香港仍有咁優質服務的雪糕店。

雪糕
2024-08-27
雪糕
之前夜晚經過青衣城見到這間新開的意大利雪糕店🍨都見到有不少人排隊買雪糕👀今日食完晚飯後 終於有機會試下啦😍我揀左近期很熱門的開心果味仲有我自己私心推介的焙茶味😋開心果味都幾香濃 口感順滑👍兩者比較 我更喜歡焙茶味 茶味更出🤎非常濃郁的!等我下次再試埋抹茶味先🍵希望下個月會出多啲新口味 可以一次過試埋🤭👉Salted Pistachio & Hojicha❤️Small cup (1-2 flavours) $45
之前夜晚經過青衣城見到這間新開的意大利雪糕店🍨
都見到有不少人排隊買雪糕👀
今日食完晚飯後 終於有機會試下啦😍
我揀左近期很熱門的開心果味
仲有我自己私心推介的焙茶味😋
Salted  Pistachio  &  Hojicha

開心果味都幾香濃 口感順滑👍
兩者比較 我更喜歡焙茶味 茶味更出🤎非常濃郁的!
等我下次再試埋抹茶味先🍵
希望下個月會出多啲新口味 可以一次過試埋🤭

👉Salted Pistachio & Hojicha❤️
Small cup (1-2 flavours) $45
2024-06-17
Salted  Pistachio  &  Hojicha
【召喚榴槤控🙂‍↕️期間限定雪糕 仲有其他口味😝】/////今個5月Gelato Combo青衣城分店出左期間限定榴槤雪糕 宜家月中咋 仲有機會去食🤫佢哋仲有其他口味都特别 例如蜂蜜意式軟芝士 焦糖脆餅乳酪等等 可以有禮貌請店員協助試食決定買邊幾款味道♪(´ε` ).|榴槤|芒果熱情果醬意式軟芝士|黑芝麻杯裝分細中大尺寸 中杯裝到1-3款口味👏🏻榴槤雪糕依然保留香甜味道 榴槤蓉嘅口感~芒果熱情果有淡淡芝士味 熱情果平衡酸甜黑芝麻完美還原芝麻糊味道 濃郁到不得了雪糕都算容易溶 一拎上手就快啲食啦😼
【召喚榴槤控🙂‍↕️期間限定雪糕 仲有其他口味😝】
/////

|榴槤
|芒果熱情果醬意式軟芝士
|黑芝麻

杯裝分細中大尺寸 中杯裝到1-3款口味👏🏻
榴槤雪糕依然保留香甜味道 榴槤蓉嘅口感~
芒果熱情果有淡淡芝士味 熱情果平衡酸甜
黑芝麻完美還原芝麻糊味道 濃郁到不得了
雪糕都算容易溶 一拎上手就快啲食啦😼
2024-05-12
之前經過都見幾多人排隊買早兩晚再經過就行近睇下有咩味同價錢大概10pm左右啦 見到重有人買緊店員處理完個客就問我係咪買我話好講完咩size咩味收完錢就大大力放個closed係枱面我先知 哦,夠鐘收工然後店員就開始著手整我個份我見佢慢悠悠面帶微笑(定唔知苦笑?)咁處理又一路唉聲嘆氣整完後我就接手店員就講左句 下次早啲啦下?我唔知你收幾點 唔見有寫出黎同埋你要收工既 可以話收左 可以聽日再過黎但收左錢整完再比說話我聽係咩玩法?我一向都唔係到最後一刻先去買野個啲人我係經過有興趣所以望多幾下有咩味我當日唔食其實又唔會點既咪下次黎試不過咁講野就唔係太ok啦講完店員就講返雪糕本人我叫左4個味 開心果,抹茶,士多啤梨同芒果水果口味清淡清爽 好似沙冰咁 係真水果味 唔係糖漿我自己就鐘意芒果多啲士多啤梨比起芒果再淡味啲 無乜甜味另外開心果同抹茶好濃不過開心果食多幾啖會甜左啲要食其他味中和下我自己top1揀抹茶超好食
之前經過都見幾多人排隊買
早兩晚再經過就行近睇下有咩味同價錢
大概10pm左右啦 見到重有人買緊
店員處理完個客就問我係咪買
我話好
講完咩size咩味收完錢
就大大力放個closed係枱面
我先知 哦,夠鐘收工
然後店員就開始著手整我個份
我見佢慢悠悠面帶微笑(定唔知苦笑?)咁處理
又一路唉聲嘆氣
整完後我就接手店員就講左句 下次早啲啦
下?
我唔知你收幾點 唔見有寫出黎
同埋你要收工既 可以話收左 可以聽日再過黎
但收左錢整完再比說話我聽係咩玩法?

我一向都唔係到最後一刻先去買野個啲人
我係經過有興趣所以望多幾下有咩味