2020-06-04 770 瀏覽
店既門口,已經全間店都係浪漫既粉紅色,好sweet sweet!!入去食野,成個氣氛,都好fantasy叫左個餐,兩個女仔都夠食,食物味道ok,有d fusion feel,種類多,可以有好多選擇。服務ok,座位都好闊落,好坐好傾計,但就有限時唔坐得耐。兩個人,食左500幾,唔算好平,但勝在個環境幾正。

入去食野,成個氣氛,都好fantasy

服務ok,座位都好闊落,好坐好傾計,但就有限時
唔坐得耐。

兩個人,食左500幾,唔算好平,但勝在個環境幾正。
2020-04-18 373 瀏覽
.▪️Shake Shake 雙重炸薯條 $168揀咗烤雞味,好香好脆!▫️西冷排、香草、中東米、炒菠菜 $158中東米好特別,值得試下,不過食完先記得要影相。▪️龍蝦芝士Mac. And Cheese $168龍蝦已經預先拆好骨,份量適中,芝士味好濃郁▫️海膽忌廉蟹肉意粉 $148海膽同蟹肉嘅份量比較少,但係意粉煮得幾好,勁creamy ▪️Thunderstorm $58荔枝桃沙冰,打卡一流,不過超級甜▫️Teddy Bear $58曲奇朱古力沙冰,味道偏淡,有兩隻好可愛嘅啤啤熊😍▪️Bunny Peach $58▫️Master Magic Soda $48

▪️Shake Shake 雙重炸薯條 $168

揀咗烤雞味,好香好脆!
▫️西冷排、香草、中東米、炒菠菜 $158
中東米好特別,值得試下,不過食完先記得要影相。
▪️龍蝦芝士Mac. And Cheese $168

龍蝦已經預先拆好骨,份量適中,芝士味好濃郁
▫️海膽忌廉蟹肉意粉 $148

海膽同蟹肉嘅份量比較少,但係意粉煮得幾好,勁creamy
▪️Thunderstorm $58

荔枝桃沙冰,打卡一流,不過超級甜
▫️Teddy Bear $58

曲奇朱古力沙冰,味道偏淡,有兩隻好可愛嘅啤啤熊😍
▪️Bunny Peach $58

▫️Master Magic Soda $48
2020-02-23 277 瀏覽
被餐廳嘅裝修吸引了,粉粉的,充滿少女心。裝潢擺設等都好靚,好適合同姐妹一齊tea一tea傾下計,自拍打卡等。 食物方面尚算可以,一口安格斯西冷煮得略為熟,有點韌。杯特飲都味道就一般,但有cream同一啲食用珠珠裝飾補救下,都加左唔少分。
被餐廳嘅裝修吸引了,粉粉的,充滿少女心。

食物方面尚算可以,一口安格斯西冷煮得略為熟,有點韌。
2020-02-13 241 瀏覽
一間服務同食物質素都中規中矩的餐廳,碰著龍蝦包做優惠,買一送一,若要$188一客,就不值得了。勝在淡市中,食客不多,坐得舒服,可以讓一班姊妹聚一聚。黑松露野菌薄餅 $168龍蝦包$188 (買一送一)海鮮拼盤$158燒一口安格斯西冷$138香煎美國西冷扒,香草中東米,炒菠菜,蒜蓉汁$158
2020-02-07 212 瀏覽
這間餐廳環境唔錯!裝修方面好好,環境又唔會嘈吵,坐係到好舒服!真係打咭好地方,影出泥效果好正!食物方面味道都好好,都好吸引!尤其是德國腸凍肉芝士拼盤好正!好大碟賣相好好,份量好多,味道都好正!食物食到落口停唔到,真係好正!飲品方面好特別!可以試吓!問我邊樣最正!每一款都好好,可以來試吓!凱撒沙律配漬糖心蛋玻璃杯沙律 35蚊分享拼盤 138蚊德國腸凍肉芝士拼盤 88蚊 Teddy bear 58蚊 Yellow submarine 58蚊

凱撒沙律配漬糖心蛋玻璃杯沙律 35蚊
分享拼盤 138蚊
德國腸凍肉芝士拼盤 88蚊
Teddy bear 58蚊
Yellow submarine 58蚊

2019-08-15
今次係第二次黎食呢個bossy royal set👑唔只好鐘意成間餐廳都係粉紅色💓佢呢個招牌set都好高級好靚😚所以Xmas特登黎食多次😋-佢可以揀湯或者沙律兩款蟹肉牛油果蘋果青瓜沙律🦀三文魚柚子檸檬玻璃瓶沙律🐟佢兩款沙律都係用玻璃樽裝住💓可以見到佢入面有好多料🤩佢啲蟹肉同埋三文魚嘅份量一啲都唔孤寒~佢啲三文魚壓實左!其實倒出嚟會有好多😋最欣賞就係呢度啲沙律會配搭埋水果🥑🍏🥒🍋令到成個味道好清新🥰我自己就鍾意三文魚嗰個多啲🤤因為個蟹肉有啲腥~同埋佢有好多牛油果~所以食落會漏過三文魚嗰款🙈不過兩款都係好味嘅😚-Appetize可以揀兩款(half portion)德國腸·凍肉·芝士拼盤🧀 +$30佢有四款唔同嘅腸~我自己一向都唔太鐘意食啲好濃味嘅腸🤣所以就唔多作評論🙈佢有啲會比較重香草味 有啲會比較重黑椒味😎龍蝦芝士玉子燒🍳玉子燒比較乾身~唔太滑☹️芝士味就冇乜 不過都有幾粒龍蝦肉喺入面🦞-Main course 烤蒜蓉牛油龍蝦🦞 +$88佢啲龍蝦都幾juicy 肉質都幾彈牙🤤不過可能佢用得比較多蒜蓉黎烤~搞到成個龍蝦個味好濃 牛油味都唔太食得出🙈佢隔離有個醬比你點黎食 我自己就覺得就咁食
佢可以揀湯或者沙律兩款
蟹肉牛油果蘋果青瓜沙律🦀
三文魚柚子檸檬玻璃瓶沙律🐟

Appetize可以揀兩款(half portion)
德國腸·凍肉·芝士拼盤🧀 +$30
龍蝦芝士玉子燒🍳

Main course
烤蒜蓉牛油龍蝦🦞 +$88
佢啲龍蝦都幾juicy 肉質都幾彈牙🤤不過可能佢用得比較多蒜蓉黎烤~搞到成個龍蝦個味好濃 牛油味都唔太食得出🙈佢隔離有個醬比你點黎食 我自己就覺得就咁食都已經好夠味😝但係略厭佢唔夠多肉☹️

Burger/ pizza/ pasta/ risotto 可以揀兩款 (half portion)
意式龍蝦海鮮薄餅🍕
有少少失望佢係厚批☹️因為我自己鍾意食啲煙煙韌韌嘅感覺 但係佢呢個批底整到好薄同埋好脆🙈似食緊餅乾🍪個薄餅入面都有幾多款唔同嘅海鮮🥰佢除咗用芝士~仲有啲酸酸甜甜嘅醬😋食落啲開胃💓
Girlboss龍蝦包🥖 +$28
成個set最鍾意就係食呢個!佢個麵包甜甜地 應該仲有加埋啲牛油🧈一齊烘過 所以脆卜卜🤤佢中間仲夾住左三四舊龍蝦肉🦞同埋火箭菜~成啖加埋一齊咬口感都幾豐富🥰不過同個Pizza一樣~略厭佢乾左少少🙈如果個包可以濕潤啲 同埋加多少少醬喺個包到 咁就perfect喇❣️

最後買多咗杯smoothie🍹
Teddy Bear🐻 $58
呢杯嘢飲有驚喜🤤佢面頭有一塊朱古力曲奇🍪同埋有啲熊仔形狀嘅朱古力餅🍪好可愛😭❣️佢個底係朱古力沙冰 飲到最後都唔會好淡!😋

小總結

我覺得龍蝦嘅菜式都唔太抵食~同埋因為今次嗌左好多野都要加錢😖所以埋單都要六百幾蚊🤯野食唔算太驚喜太好食 不過樣就好靚 整體性價比唔太高~~不過試一兩次去打下卡都可以😛
2019-12-25
  • Teddy  Bear🐻
  • Girlboss龍蝦包🦞
2020-01-09 50 瀏覽
聞名已久嘅粉粉Girl Boss一路都想黎到一個點,一路都冇機會食,見今日人唔多,咁就可以試吓啦!我呢個選擇困難症嘅人,見set餐幾多嘢揀,樣樣都可以試吓,兩個人就揀左Bossy Royal SetBossy Royal Set ($398)套餐包括左餐湯/沙律、小食兩款、主食一款 同麵食兩款蟹肉牛油果蘋果青瓜沙律牛油果醬同埋蟹肉滿滿的食到蟹肉嘅香味,加埋青蘋果,味道酸酸甜甜,好醒胃是日餐湯-忌廉蘑菇湯重點落咗係佢嘅隻碗白色底襯金色邊真係好靚味道就正正常常啦~龍蝦芝士雞翼香脆,肉質鮮嫩,龍蝦味唔算重黑松露芝士玉子燒對於我呢個芝士控呢,呢個真係不得之了!滿滿嘅黑松露,加上熔熔嘅芝士,包入軟綿綿嘅玉子燒裡面,味覺同口感都係我鍾意嘅!低溫慢煮三文魚烤蘆荀•薯蓉•香草荷蘭汁原來三文魚加荷蘭汁係咁夾嫁,煮荷蘭汁嘅時候加入左檸檬汁,所以味道帶點酸,配合三文魚裡面嘅油份,解膩又惹味意式龍蝦海鮮薄餅薄底Pizza,所以食落去啖啖肉流心芝士龍蝦三文治芝士滿瀉,再加上龍蝦肉,味道濃郁Flamingo Kiss打卡之選!底層係士多啤利茶,帶點玫瑰香味,面層有芝士奶蓋,味道豐富又唔會太heavy,唔錯嘅選擇!

聞名已久嘅粉粉Girl Boss

Bossy Royal Set ($398)
套餐包括左餐湯/沙律、小食兩款、主食一款 同麵食兩款

蟹肉牛油果蘋果青瓜沙律
牛油果醬同埋蟹肉滿滿的
食到蟹肉嘅香味,加埋青蘋果,味道酸酸甜甜,好醒胃

是日餐湯-忌廉蘑菇湯
重點落咗係佢嘅隻碗
白色底襯金色邊真係好靚
味道就正正常常啦~

龍蝦芝士雞翼
香脆,肉質鮮嫩,龍蝦味唔算重

黑松露芝士玉子燒

低溫慢煮三文魚
烤蘆荀•薯蓉•香草荷蘭汁

意式龍蝦海鮮薄餅
薄底Pizza,所以食落去啖啖肉

流心芝士龍蝦三文治
芝士滿瀉,再加上龍蝦肉,味道濃郁
Flamingo Kiss

Thunder Storm
荔枝再加桃味沙冰,雖然上枱時候嘅雲石紋係幾靚,不過我嫌甜左d,可能我唔係太食甜野啦....
  • 龍蝦芝士玉子燒
  • Flamingo Kiss
分享返一間好治癒既粉紅cafe, 滿足下少女心先! 💖 🦞呢間cafe主打龍蝦, 絕對唔只限港女打卡, 我地發現都有唔少一家大細同一大班朋友都會去食~我地揀左個Bossy Royal Set, 可以揀2款沙律/ 湯、2款頭盤、1款主菜、2款 Burger/ Pizza/ Pasta/ Risotto (半份), 一送上黎係三層架既形式, 原來三層架唔只限甜品, 用黎放主菜食物都一樣吸睛~😍先上左2款沙律 我地揀左➡️蟹肉牛油果蘋果青瓜沙律 同 三文魚子柚子檸檬玻璃杯沙律,都係用玻璃樽裝住, 要擰實瓶蓋, 再上下搖勻, 令裡面既醬汁可以均勻滲透, 沙律菜好新鮮, 加埋酸酸甜甜的醬汁幾開胃!😌😳最中意既就係第一款前菜🦀芝士蟹肉釀蟹蓋🦀 平時食蟹最唔鍾意就係要拆蟹, 但呢個充滿著啖啖蟹肉又鮮甜, 面頭鋪上的芝士又唔會蓋過蟹味, 真係好想再叫多個!😋😋到三層架啦, 由最上層既龍蝦包講起, 麵包好鬆軟香脆, 龍蝦肉既份量都好多, 每一啖都係彈牙的龍蝦肉又唔腥, 再加埋醬汁, 提升鮮味!👍🏻第2️⃣層係Appetizer既龍蝦芝士玉子燒, 玉子燒得幾嫰滑, 甜度剛好, 中間夾住粒粒龍蝦, 口感一流!😋
分享返一間好治癒既粉紅cafe, 滿足下少女心先! 💖
Bossy Royal Set

蟹肉牛油果蘋果青瓜沙律 + 三文魚子柚子檸檬玻璃杯沙律

芝士蟹肉釀蟹蓋

Girlboss龍蝦包

龍蝦芝士玉子燒

香煎西班牙豬腩肉

最底1層係香煎西班牙豬腩肉, 仲配有蘋果, 薯蓉同烤蔬菜, 不過腩肉稍為多筋, 煎得有d韌😅~

L ady煙肉蘑姑忌廉意大利粉配62度溫泉蛋

💖Pasta揀左Lady煙肉蘑姑忌廉意大利粉配62度溫泉蛋, 一上菜覺得好靚呀, 第1次見粉紅色既意粉, 溫泉蛋好通透, 彈下彈下, 意粉煮得岩岩好, 忌廉味重, 食完都唔會覺得膩👍🏻👍🏻

Boost! Monster
Coconut Mint Tea

🥤飲品揀左Boost! Monster, 係Smoothie黎, 外型幾得意, 岩晒打卡, 但飲落就一般,
反而👦🏻點既Coconut Mint Tea幾好飲, 好清新既味道, 飲落喉嚨好舒服☺️~
🔹Bossy Royal Set ($398) 包括
- 2款Salad/ Soup: 蟹肉牛油果蘋果青瓜沙律 + 三文魚子柚子檸檬玻璃杯沙律
- 2款Appetizer (半份): 芝士蟹肉釀蟹蓋 + 龍蝦芝士玉子燒
- 1款Main Course: 香煎西班牙豬腩肉
- 2款Burger/ Pizza/ Pasta/ Risotto (半份): Girlboss龍蝦包 + Lady煙肉蘑姑忌廉意大利粉配62度溫泉蛋
🔸Boost! Monster ($58)
🔹Coconut Mint Tea ($58)

2019-11-03
L ady煙肉蘑姑忌廉意大利粉配62度溫泉蛋
Coconut Mint Tea
  • 龍蝦包
2019-12-29 93 瀏覽
餐廳主打少女夢幻風,在裝修上非常用心,適合女士打卡、聚會。 而非常難能可貴的是,餐廳在漂亮的用餐環境外,食物都非常有水準。 特別推薦是他們的飲品,不論外型和種類都非常特別。我今次點了抺茶smoothie。第一次嘗試以抹茶作口味的smoothie, 幸好沒有令作為抹茶控的我失望,抹茶味濃郁,甜味適中,推介大家嘗試。餐廳的套餐非常優惠,可以用相對低廉的價錢試多款菜式,令人非常滿足。我試了他們的一口牛和意大利飯,都非常有水準。總體來說,是一場令人愉快的晚餐體驗。

總體來說,是一場令人愉快的晚餐體驗。
Matcha  Smoothies
Matcha  Smoothies
  • 波爾多紅酒燉牛面肉燴意大利飯
2019-12-28 48 瀏覽
牛肉粒入味兼淋身沙律夠新鮮Boss royal set 2人最抵食可以食唔同野食 少量部分只有半份,不過總括份量適合2人黑松露野菌意大利飯唔會太濟另外龍蝦包買一送一優優龍蝦肉多 包亦鬆軟😋
牛肉粒入味兼淋身
沙律夠新鮮
Boss royal set 2人最抵食
可以食唔同野食 少量部分只有半份,不過總括份量適合2人
黑松露野菌意大利飯唔會太濟
另外龍蝦包買一送一優優
龍蝦肉多 包亦鬆軟😋
2019-12-28 55 瀏覽
不過除左約囡囡 成班囡囡黎都岩哂!一個set九大簋咁豐富 擺到成枱都係!-🍽Bossy Royal Set ($398 +10%)沙律 x2、半份前菜 x2、主菜 x1、漢堡/意粉/飯/Pizza x2-🥘主食🥘🦞Girl Boss 龍蝦包 (另加$28)本身以為龍蝦肉唔多,點知塞滿成個包,龍蝦控大滿足!!甜包用牛油烘過,配埋個醬超邪惡。👍🏻8.5/10🥩燒一口安格斯西冷.焗薯粒.烤蔬菜啖啖肉,牛扒質素正常,好香牛油但少少油膩,一樣係邪惡之選。另外好鍾意啲烤蔬菜,夠甜夠嫩,加返分!👍🏻7/10🍝海膽忌廉蟹肉意粉 (另加$18)超級Creamy!不過蟹肉同海膽唔算多,但都好鮮甜!不過女仔黎講可能有啲飽滯。👍🏻6.5/10-沙律🥗🦐烤大蝦田園沙律.白味噌芥末沙律醬以為係普通沙律,點知原來係類似越南春卷,有驚喜!烤大蝦夠新鮮,肉質彈牙。👍🏻7/10🥗蟹肉牛油果蘋果青瓜沙律一大球蟹肉沙律,超級甜!!配埋蘋果牛油果口感定味道都好豐富,不過多啲醬汁就好!👍🏻6.5/10-小食🍢🥚龍蝦芝士玉子燒龍蝦唔多,但玉子燒好出色,嫩滑兼入邊仲有汁流出黎!👍🏻7/10🧀龍蝦芝士雞翼雞翼幾大隻,炸得夠脆,醬夠惹味
不過除左約囡囡 成班囡囡黎都岩哂!
一個set九大簋咁豐富 擺到成枱都係!
🍽Bossy Royal Set ($398 +10%)
🥘主食🥘
🦞Girl Boss 龍蝦包 (另加$28)
👍🏻8.5/10
🥩燒一口安格斯西冷.焗薯粒.烤蔬菜
👍🏻7/10
🍝海膽忌廉蟹肉意粉 (另加$18)
沙律🥗
🦐烤大蝦田園沙律.白味噌芥末沙律醬
🥗蟹肉牛油果蘋果青瓜沙律
小食🍢
🥚龍蝦芝士玉子燒
龍蝦唔多,但玉子燒好出色,嫩滑兼入邊仲有汁流出黎!
🧀龍蝦芝士雞翼
雞翼幾大隻,炸得夠脆,醬夠惹味。
👍🏻6.5/10
咁既價錢試到咁多野,太不可思議Σ(°Д°;
西餐黎講 勝在抵食兼大滿足
仲有打卡一流!
2019-12-16 75 瀏覽
呢間餐廳深信無論係八歲定八十歲入到黎都變返少女 💕以粉紅夢幻黎做主題,無論裝修同食物都充滿少女心呢 🧚🏻‍♀️.Bossy Royal Set ($388)呢個套餐包左兩個沙律或餐湯、兩個前菜,一個主菜同兩款意粉或者漢堡包,超級豐富😳不過野飲就要另外叫啦.沙律烤大蝦田園沙律蟹肉牛油果蘋果青瓜沙律前菜龍蝦玉子燒呢個超好食!玉子燒煎得岩岩好🤤入面仲夾左d 龍蝦肉白酒醬烤雞翼用咗白酒來做醬汁幾特別,可惜得兩隻😂主菜燒一口安格斯牛比想像中大份,仲有大量燴蔬菜😋唯一不足係牛肉煮得太un意粉或pizza意式龍蝦海鮮薄餅Lady煙肉蘑菇忌廉意粉配溫泉蛋呢個係店員推介既pink pink 意粉🍝本身睇個樣驚佢好伏,略知食落又幾creamy又唔膩.飲品teddy bear ($58)係朱古力沙冰再加曲奇,仲加左幾隻熊仔餅係到幾cutechocolate fantasy ($48)係凍朱古力上面再加左棉花糖,個樣都好ig-able,可惜就淡左d .
Bossy Royal Set ($388)
沙律
烤大蝦田園沙律
蟹肉牛油果蘋果青瓜沙律

前菜
龍蝦玉子燒
呢個超好食!玉子燒煎得岩岩好🤤入面仲夾左d 龍蝦肉
白酒醬烤雞翼
用咗白酒來做醬汁幾特別,可惜得兩隻😂

主菜
燒一口安格斯牛
比想像中大份,仲有大量燴蔬菜😋唯一不足係牛肉煮得太un

意粉或pizza
意式龍蝦海鮮薄餅
Lady煙肉蘑菇忌廉意粉配溫泉蛋

飲品
teddy bear ($58)
係朱古力沙冰再加曲奇,仲加左幾隻熊仔餅係到幾cute
chocolate fantasy ($48)
2019-12-15 72 瀏覽
12點前到還未開門便已在此等待一開門便進內進食餐廳前看到promotion龍蝦包$198買一送一賣相相當吸引,當然不能錯過!龍蝦包屬於高質,麵包底面都塗上份量超多的牛油, 令麵包增添香氣!可惜龍蝦只佔麵包容量的一半,不知道是因為買一送一的關係還是本來便是這樣點上醬汁,味道很夾飲品方面實屬普通order了prince’s caramel milk,倒出來的茶已混合上牛奶,但個人還是比較prefer 傳統的茶。另外order了Louis Secret, 本來expect bubble tea 會有珍珠,但看到Menu ingredients裏沒有提到,已感到奇怪來到才知道原來因為很多泡泡所以才稱呼為bubble tea但味道實屬普通,飲品方面可以不用order。

12點前到還未開門便已在此等待
一開門便進內進食

餐廳前看到promotion龍蝦包$198買一送一

賣相相當吸引,當然不能錯過!

點上醬汁,味道很夾

飲品方面實屬普通

來到才知道原來因為很多泡泡所以才稱呼為bubble tea

但味道實屬普通,飲品方面可以不用order。
2019-12-15
  • 龍蝦包
2019-12-14 85 瀏覽
《Girl Boss by Master Kama》😍粉紅控必去的餐廳,整間都以粉紅色為主調。而且很難得的是除了外表,食物的味道也很好,性價比超高的餐廳👍🏻這次點了Bossy Royal Set,食物用下午茶三層架奉上,超吸睛👀。set可選2款沙律/湯,2款前菜,1款主菜,2款漢堡/意粉/飯;其實份量蠻多的,食量少的女生3人也夠吃.個人特別推介 芝士蟹肉釀蟹蓋🦀 :這裡的蟹蓋十分美味,表面金黃色的芝士裡有滿滿的蟹肉,吃到停不了口😍凍肉·德國腸·芝士拼盤:有幾款德國腸,配有蘋果蓉可解油膩感.燒一口安格斯西冷焗薯粒安格斯西冷肉質細嫰,配上蔬菜,健康又好看。還配有沾上香草法式牛油汁的栗米🌽,味道香濃。.黑松露野菌扁意粉🍝:很多野菌,忌廉白汁濃稠度適中,吃完也不會覺膩。流心芝士龍蝦三文治:麵包表面烘至脆身,滿滿的拉絲芝士配龍蝦肉🦞,是極邪惡代表😈上枱記得趁熱食,像我一樣顧著拍照的話芝士會變硬😪.Children Herb:大力推介這款水果茶,有檸檬🍋、蘋果🍎、菠蘿🍍...果香味濃清新😋Boost! Moster :一隻小怪獸的外型,超級可愛
《Girl Boss by Master Kama》😍

凍肉·德國腸·芝士拼盤:有幾款德國腸,配有蘋果蓉可解油膩感

燒一口安格斯西冷焗薯粒

Boost! Moster :一隻小怪獸的外型,超級可愛
下午茶
  • 芝士蟹肉釀蟹蓋
  • 黑松露野菌扁意粉
  • 流心芝士龍蝦三文治
2019-11-30 132 瀏覽
一個月前已經book定位食晚飯今次晚飯係為咗收好朋友炸彈嘅聚餐揀呢間餐廳首先俾餐廳個粉紅色環境吸引見到相已經好鐘意好期待💞不過食飯當日岩岩有公眾活動,8點無港鐵我哋照舊出去食飯...6點已經到咗比預期早一個鐘到咗,計埋我哋有3枱一入去員工已經好友善安排入座睇完menu...我哋叫咗2人餐有湯有小食有主菜有飲品~滿足唒我哋忌廉湯有濃濃嘅黑松露,好好飲!!然後雞翼、pizza味道好又夠香口...食物以港女好鐘意嘅甜tea set架上菜用嚟影相打卡一流👍🏻 呢個位我會加分!!當日坐住圓形梳化位,方便朋友間談心相信好多女仔會鐘意個環境、佈局埋單連加一合共$430-450左右平均人頭$220...都可以接受嘅
一個月前已經book定位食晚飯
比預期早一個鐘到咗,計埋我哋有3枱
一入去員工已經好友善安排入座
睇完menu...我哋叫咗2人餐
有湯有小食有主菜有飲品~滿足唒我哋
忌廉湯有濃濃嘅黑松露,好好飲!!
然後雞翼、pizza味道好又夠香口...
食物以港女好鐘意嘅甜tea set架上菜
用嚟影相打卡一流👍🏻 呢個位我會加分!!
當日坐住圓形梳化位,方便朋友間談心
相信好多女仔會鐘意個環境、佈局
埋單連加一合共$430-450左右
平均人頭$220...都可以接受嘅