2019-03-20 75 瀏覽
和三五知己一邊吃烤鷄,一邊飲啤酒,簡單人生一大樂事。不過今天下午要上班,所以沒有喝啤酒,只有食烤雞,有點美中不足。今天午餐,點了果味蒜香烤雞+辣烤雞、招牌凱薩沙律和蟹籽沙律醬芝士雞蛋卷。此店主打的烤雞,不可不試,大大份的烤雞,賣相吸引,醬汁惹味,但雞肉質地堅韌。至於凱薩沙律,蔬菜新鮮爽口,再加上濃濃的芝士粉和甜黑醋,開胃醒神。雞蛋卷賣相鮮艷奪目,不過味道比較一般。整體來說,如果雞肉嫩滑一點,入味一點,就完美了。
2019-03-19 106 瀏覽
香港有唔少韓國炸雞店,個個都話韓國黎,咁應該食邊間呢🤭 🍔都話哂哂均哂比夠出名個幾間,綜合而言,接下落黎介紹個間無論係熟食定烤雞,都做到一定嘅水準❤️-蜜糖香滑烤雞($185) 🍯 應該係餐廳主打同推薦嘅味道~ 有得揀有骨同冇骨,但識食嘅人一定揀有骨,食落會比較嫩口!依一款會附送埋蜜糖芥末醬,但其實唔洗點都得,因為烤雞本身都好夠味😋 蜜糖味幾出,唔會淨係得個甜字。雞嘅表皮烤到微脆,入面嘅肉係超級嫩滑同熱辣辣🤩 而且係有雞味,雞胸都唔會話鞋口!個份量絕對夠2個人share~鐵板芝士泡菜炒飯($128) 鐵板上面全部都係芝士🧀 拉絲冇難度。炒飯好夠味,唔會話辣,泡菜嘅份量可以再多啲🙃 上面加埋隻太陽蛋真係冇得輸🌞 所有配料撈埋哂一齊食滿足度💯芝士雞蛋卷($128) 入面係流心芝士,上面鋪滿蟹籽,食落幾濃蛋香😍 係略嫌熟左少少。

2019-03-11
2019-03-18 63 瀏覽
好好味既韓國菜一直都聽朋友講 Goobne 既雞係出名好食,今日一試,味道一流,無介紹錯,所以亦想好好的分享給大家。去食Goobne,食雞係個必然既選擇,餐牌有好多唔多口味,原味、甜辣、果味蒜香等等的烤雞,各式其式都有,一定會有款岩自己既味道,所以就隨自己的喜好就可以。今次我同朋友揀選左蜜糖香滑烤雞(無骨),味道上甜甜地但又不會過甜,就好似去食BBQ一樣,燒到中段時搽蜜糖一樣,再加上少少芥末醬,又無骨的關係,食落口個陣幾方便,啖啖肉,連少少雞皮一齊食,成嚿雞肉會顯得更香口、更口味雞肉雖然唔肯定邊個部分,但食上去雞肉係幾滑幾彈牙,招牌菜就係招牌菜,無得彈!第二道菜,我地揀左海鮮煎餅,餅底唔會好粉,亦唔會太厚,係即叫即煎,有齊最基本海鮮既配料,不過多些海鮮配料會更好,味道係正正常常既好味。第三道菜,係令我有點意外好味既人參雞湯,第一二道菜已經係多肉,第三道當然係飲個湯中和下,一整支人參係個湯入面、有杞子、紅棗、一隻雞已經說明所有。飲湯最緊要湯料夠足,唔落味精、唔會有太多水溝淡,基本上就唔會太差,呢道菜亦值得推薦。總括來說,呢間餐廳值得推薦,食物質素、環境都幾好,可以一再回味
好好味既韓國菜

2019-03-13 137 瀏覽
上次已經介紹過銅鑼灣分店,性價比超高韓國餐廳令人回頭!🤤今次再試中環分店,雖然無落地大玻璃環境無銅鑼灣咁正,不過食物質素依舊不錯!亦都真係有來自韓國嘅服務員嫁oppa🥰係老蘭地段,但價值都相當公道,所以都係推薦呀喂!👍🏻——🐔烤雞套餐 $248(果味蒜香x甜辣烤雞)烤雞無炸雞咁肥膩同熱氣,仲要好香脆真係好唔錯☺️份量好足,雞脾雞翼至雞頸都比哂成隻你🤣果味蒜香有驚喜,甜甜地又有蒜香味但又唔會好濁好重口味!唔錯!😋不過甜辣味就失色左少少,個人應為可以更甜辣更重口味!🤪.🥘芝士炒年糕 $165最signature嘅韓國菜點可以少左芝士炒年糕呢😈簡直係邪惡之選嘅榜首😈韓式辣醬配上年糕和大量熱溶芝士,唔洗唸就知正,原來底下仲有辛辣麵嫁!年糕煙韌而辛辣麵口感都不會過稔,每條都沾滿醬汁,份量又多,真係又邪惡又正又吸引🥰🤣不過要趁熱食呀,凍左芝士會硬嫁😜.🍳雞蛋卷 $128蛋卷有8大件份量絕不小,雞蛋內包青瓜粒 午餐肉 韓國粉絲,口感好豐富,再加上茄汁和蜜糖芥末醬,酸酸甜甜好惹味,唔洗講,唸到已經知係另一樣邪惡之選😈🤣🤣.🍧柚子沙冰 $58味道偏酸但真係好西柚!😂😂配炒雞和芝士,中和一下油膩感,唔錯!👍
上次已經介紹過銅鑼灣分店,
性價比超高韓國餐廳令人回頭!🤤
今次再試中環分店,
係老蘭地段,但價值都相當公道,所以都係推薦呀喂!👍🏻
——
🐔烤雞套餐 $248
(果味蒜香x甜辣烤雞)

🥘芝士炒年糕 $165

不過要趁熱食呀,凍左芝士會硬嫁😜
🍳雞蛋卷 $128

🍧柚子沙冰 $58
味道偏酸但真係好西柚!😂😂配炒雞和芝士,中和一下油膩感,唔錯!👍🏻唯略厭沙冰可以再磨細啲!
🍧士多啤梨沙冰 $58
味道偏甜好似夾糖嘅士多啤梨糖味!😂😂個人覺得假甜左啲呢!🙈
上次同老公食完旺角的Goobne Chicken,覺得感覺舒服、食物又不錯今個星期六,難得同閏蜜一起在港島區返工,放工決定要一起去Goobne 食烤雞~~~在Openrice 找到原來Goobne 在中環有分店,位於威靈頓街M88, 剛好方便大家食完飯都要搭東涌線,而且星期六的中環又比較清靜,正好可以讓大家靜靜地吹下水中環店的裝飾比較平實,沒有旺角店的年輕感覺,但地方寬敞,環境舒適。入到去,隔離枱的食客都是韓國人~~~打開Menu, 食物款式跟旺角店都一樣~~~但飲品方面,就有"中環M88 限定"花茶熱飲我就點了杯「藍梅特飲Blueberry Ale」其實的疏打水加藍梅醬,所以飲時要用棒棒「攪均」杯底的藍梅醬。味道都唔錯,不會太甜,亦沒有藥水味。朋友就點了這兒限定的「有機青芒果桃茶 Green Mango Peach」朋友說味道都幾香幾好飲。今次我點了上次己經好想試的「蟹籽沙律醬芝士雞蛋卷 Cheese Flying Fish Roe Egg Roll」賣相好吸引,蟹籽多到漏出來切開看到這"拉絲"的芝士,已令人垂涎三尺雞蛋加上流心的芝士,味道超級夾,再加上蟹籽同沙律醬,好好味!!唯一美

入到去,隔離枱的食客都是韓國人~~~

打開Menu, 食物款式跟旺角店都一樣~~~

但飲品方面,就有"中環M88 限定"花茶熱飲

我就點了杯「藍梅特飲Blueberry Ale」
藍梅特飲 Blueberry Ade

有機青芒果桃菜 Green Mango Peach
朋友說味道都幾香幾好飲。

今次我點了上次己經好想試的

賣相好吸引,蟹籽多到漏出來
切開看到這"拉絲"的芝士,已令人垂涎三尺

唯一美中不足是芝士味略微不夠濃,對於芝士控可能覺得不夠喉

主角「烤雞」來了。朋友指定要signature「甜辣烤雞 Sweet & Spicy」
但又想試多個口味,所以點了雙拼,令外我選了「果味香蒜烤雞Fruity Soy Garlic Chicken」
果味蒜香+甜辣烤雞

近一點,已聞到很香的烤蒜味

真係實在太好味啦!!

雖然是烤、不是炸,但外皮都烤得非常香脆,而且又沒有炸的肥膩

「甜辣烤雞」-甜甜的韓式醬汁帶有微微的辣,醬汁完全掛在脆脆的烤雞皮上,非常野味!!

「果味蒜香烤雞」-帶有酸甜果味的醬活,加上濃濃的蒜香,另人食慾大增

兩款都好好食,但我個人比較喜歡「果味蒜香」!!

但女兒家個胃口真的比較細,只吃了兩款食物,已經好飽,本來還想再點煎餅、沙律等,都已經吃不下,唯有下次再叫多些朋友來一齊吃。

總結:
- 今次我們選的兩款食物都好好味道

- 裝修雖然比較平實,但都很整潔,而且坐位寬闊,坐得幾舒服。

- 侍應服務不錯,亦沒有不滿之處
- 一定會再Encore
2019-03-09
果味蒜香+甜辣烤雞
好耐無食過烤雞,趁機係星期六同朋友食下雞吹下水,正好貼心有濕紙巾同手套,因為我好中意食芝士,所以就緊無3簡個芝士烤雞啦簡左蜜糖咖哩味然後再簡左蟹子沙律芝士蛋卷,哈哈哈好邪惡超正!! 每一件都金黃色,佢係有雞皮,但一啲都唔肥,啲皮好薄。我中意佢有杏仁片,夾住啲雞食好香。同埋佢上菜果陣係熱辣辣,個鐵兜好熱,啲芝士好易拉絲而且個底真係好多芝士呢個蛋捲都好出色,仲好大份添。上面有滿滿芝士粉同蟹子入面係流心既芝士啊!!!! 整得超好,有蛋香,而且一啲都唔乾,仲可以拉絲呢個芒果沙冰都唔錯,唔太甜,而且好大杯倒插,好大杯啊都係下次想試下呢個,見到格黎枱叫,佢好吸引環境好舒服,啲櫈好好坐,同埋裝修都好靚,服務都好好,我同朋友都食得好開心
好耐無食過烤雞,趁機係星期六同朋友食下雞吹下水,正

好貼心有濕紙巾同手套,

因為我好中意食芝士,所以就緊無3簡個芝士烤雞啦
簡左蜜糖咖哩味

然後再簡左蟹子沙律芝士蛋卷,哈哈哈好邪惡

而且個底真係好多芝士

呢個蛋捲都好出色,仲好大份添。上面有滿滿芝士粉同蟹子

呢個芒果沙冰都唔錯,唔太甜,而且好大杯

倒插,好大杯啊都係

下次想試下呢個,見到格黎枱叫,佢好吸引

• 蜜糖咖哩烤雞
2019-03-05 57 瀏覽
Goobne•三重芝士烤雞•$228食過好幾次goobne,貪佢質素夠穩定又多分店😍😍今次都又去左食雞!😛Goobne既烤雞質素一直都好穩定,外脆內嫩🤓🤓不過呢個三重芝士就少失望啦☹️🥺無錯雞件係好嫩滑(不過雞胸就鞋左啲)😕但係芝士味真係冇乜喇😩都係靠芝士粉,但芝士粉又唔算多😣😣仲諗住三重芝士會好芝士咖嘛😣大家下次都係食返其他味啦!—-7/10— By I.地址: 各Goobne分店
Goobne
•三重芝士烤雞•$228
—-7/10— By I.
地址: 各Goobne分店
2019-03-04 277 瀏覽
今日放工,同同事到公司附近食炸雞, 如其說是炸雞,其實是烤雞。朋友說好好味。因為有得兩拼,所以我們四人叫了4款不同口味的烤雞。一盤雞大約是一隻雞的分量,有14件左右。原味烤雞👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻本人覺得最好味,可以食到好嫩滑的雞肉,仲配有芝士醬給你點,真的不得了。韓式BB醬煙燻烤雞👍🏻👍🏻👍🏻其實都好味,只是煙燻就沒有其他入味。適合比較沒有太重口味的朋友。果味蒜香烤雞👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻較甜,因為用了果醬去烤,配上好香的蒜味,又香口又甜,好味黑椒烤雞👍🏻👍🏻一見到覺很好重口味,全隻都黑色。但咬去外皮,其實又不太鹹,因為黑椒都主要在外皮。不過覺得比軟遜色,因為沒有太入味,而且烤得不夠乾身。另外,我們全都大愛送的醃蘿蔔,超爽口,可以去一去食烤雞的油膩。可以不停叫店員refill的必點的小食,雞蛋卷仲有我最愛的芒果沙冰總括而言,烤雞比炸雞健康得多,而且好入味。一咬開雞皮,雞肉會冒煙,證明係即叫即烤,而且雞肉亦很嫩滑,真的不錯。
朋友說好好味。

原味烤雞

原味烤雞👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

韓式BB醬煙燻烤雞

韓式BB醬煙燻烤雞👍🏻👍🏻👍🏻
果味蒜香烤雞

果味蒜香烤雞👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
較甜,因為用了果醬去烤,配上好香的蒜味,又香口又甜,好味

黑椒烤雞👍🏻👍🏻

韓式BB醬煙燻烤雞
果味蒜香烤雞
蛋卷
芒果沙冰
依間人氣烤雞咁出名, 間間分店都成日見到大排長龍, 好想食又唔想等咁耐😣見到中環分店位置方便又有得book 位🤩 所以揀左去中環分店~~環境好舒服, 地方夠大, 服務亦都好好👍🏻✌🏻個人叫左3️⃣樣野食💁🏻‍♀️泡菜煎餅依個泡菜煎餅好好味‼️外面煎得好脆好香口, 內面都有幾多舊魷魚, 魷魚好彈牙~~ 外脆內軟之餘有d 微辣, 厚薄岩岩好, 好夾好好味👍🏻不過食到最底有d 油~~💁🏻‍♀️鐵板芝士蜜糖咖喱烤雞一拎到上枱, "嘩"好大份好多雞😱味道方面亦都好好, 蜜糖甜味比咖喱味重~最驚食烤雞會太乾配, 依個雞好滑好juicy, 再配埋芝士一齊食, 正👍🏻💁🏻‍♀️蟹籽沙律醬芝士雞蛋卷依個雞蛋卷我就覺得普普通通, 如果個蛋皮滑d 會好味d~

環境好舒服, 地方夠大, 服務亦都好好👍🏻

✌🏻個人叫左3️⃣樣野食

💁🏻‍♀️泡菜煎餅
依個泡菜煎餅好好味‼️
不過食到最底有d 油~~
泡菜煎餅

💁🏻‍♀️鐵板芝士蜜糖咖喱烤雞
一拎到上枱, "嘩"好大份好多雞😱
味道方面亦都好好, 蜜糖甜味比咖喱味重~
鐵板芝士蜜糖咖喱烤雞

💁🏻‍♀️蟹籽沙律醬芝士雞蛋卷
依個雞蛋卷我就覺得普普通通, 如果個蛋皮滑d 會好味d~
N蟹籽沙律醬芝士雞蛋卷
泡菜煎餅
鐵板芝士蜜糖咖喱烤雞
2019-02-28 165 瀏覽
呢間Goobne已經食過勁多次,依家仲愈開愈多,今次收工黎左位於中環既分店🍴•🍗蜜糖香滑烤雞 ($205)🔸8.5/10呢隻蜜糖味勁好味😳唔會過甜岩岩好,烤得好香,醃得好入味,唔洗點個蜜糖芥末醬都好夠味,雞肉好嫩滑juicy,連雞胸部位都唔會話勁鞋👅一碟份量大約有一隻雞,夠哂兩個人食👩‍👧•🍳韓式雞蛋卷($148)🔸7.5/10呢隻雞蛋卷每次黎都點,鍾意佢味道唔錯又飽肚,個個都岩食🙋🏻‍♀️佢既🥚雞蛋皮有少少似腐皮口感,更香,入面用紫菜卷住午餐肉,蟹柳🥕紅蘿蔔🥒青瓜絲,加左沙律醬,簡簡單單又幾好味😋配埋蕃茄醬,不過我比較鐘意食原味唔點~•🥭芒果特飲($58)🔸7/10撈均左先飲,飲到芒果味甜甜地,幾冰涼解渴幾好飲~•🍯蜂蜜西柚茶($38)🔸7.5/10呢杯熱飲好好味,一點都唔苦,又唔會太甜,好香西柚味🧡

🍗蜜糖香滑烤雞 [有骨] ($205)🔸8.5/10

🍳韓式雞蛋卷($148)🔸7.5/10

🥭芒果特飲($58)🔸7/10
撈均左先飲,飲到芒果味甜甜地,幾冰涼解渴幾好飲~

🍯蜂蜜西柚茶($38)🔸7.5/10
呢杯熱飲好好味,一點都唔苦,又唔會太甜,好香西柚味🧡
2019-02-26 153 瀏覽
今日試左呢個有好多分店嘅韓國菜🇰🇷Goobne Chicken食得韓國嘢,梗係要有炸雞🍗啤酒🍻啦🤭🤭今次就試左個無骨軟芝士蜜糖咖哩烤雞🐔,第一次食咖哩味烤雞,又幾特別喎,少少咖哩香味,又有蜜糖🍯嘅甜味,blend埋一齊幾得意,仲有超邪惡嘅芝士拉絲🙊另外試左個蟹籽芝士雞蛋卷🥚,雞蛋卷中間有半流心芝士🧀,又係d邪惡嘢🤭仲試左個泡菜煎餅🥞,呢款好有驚喜喎,比想中香脆,個皮煎到脆扑扑,好香口🤤,加埋咸咸地嘅kimchi,好食👍🏻
食得韓國嘢,梗係要有炸雞🍗啤酒🍻啦🤭🤭
  • 蜜糖咖哩烤雞
2019-02-25 98 瀏覽
今日約左成班好朋友去左中環,一班人唸唔到食乜好,行行下見到呢間聽左個名好耐既Goobne Chicken,就一於去試下啦。原來佢地係主打烤雞,唔係宜家市面一般既韓式炸雞,感覺健康d,仲無咁肥。佢地既烤雞有得揀有骨定無骨。作為懶人既我就當然係揀左無骨啦。我地叫左一份無骨蜜糖烤雞,一份卷蛋同韓式炒粉絲。唔好睇得三樣,其實係好飽咖,仲好好食。烤雞好滑之餘蜜糖味好突出,卷蛋料好足而粉絲唔會太油又夠味,食完呢3樣真係十分滿足呀!

我地叫左一份無骨蜜糖烤雞,一份卷蛋同韓式炒粉絲。

2019-02-21 119 瀏覽
韓式炸雞食得多,但太熱氣,goobne主打烤雞,相對健康得多一入店已經好有韓國feel嘩!烤雞仲有好多選擇。仲可以雙拼啱晒同朋友選擇唔同嘅味道。呢樣嘢真係十分欣賞。今次我哋揀左原味炸雞+火山烤雞 (因朋友唔食辣)份量超多!!!差不多有成隻雞火山烤雞嘅紅色醬汁係甜辣醬,好夠辣!但又甜甜地,辣得好過引重點:雞好滑,好Juicy!!!! 而原味烤雞都好好食,由其係層皮凱撒沙律亦不錯,好重芝士味呢個蛋卷內有乾坤,入面充滿芝士,正!所有食物份量不小,兩個人食咗呢3樣嘢已經好飽唯有下次先可以再試其他嘢,咁多款唔同味道嘅烤雞,有排試呀中環分店仲可以用QR code叫外賣添

一入店已經好有韓國feel

嘩!烤雞仲有好多選擇。仲可以雙拼
啱晒同朋友選擇唔同嘅味道。呢樣嘢真係十分欣賞。

今次我哋揀左原味炸雞+火山烤雞 (因朋友唔食辣)

份量超多!!!差不多有成隻雞
火山烤雞嘅紅色醬汁係甜辣醬,好夠辣!但又甜甜地,辣得好過引
重點:雞好滑,好Juicy!!!!
而原味烤雞都好好食,由其係層皮

凱撒沙律亦不錯,好重芝士味

呢個蛋卷內有乾坤,入面充滿芝士,正!
所有食物份量不小,兩個人食咗呢3樣嘢已經好飽
唯有下次先可以再試其他嘢,咁多款唔同味道嘅烤雞,有排試呀

中環分店仲可以用QR code叫外賣添

2019-02-07 2184 瀏覽
上次與兩老吃過cwb 分店後,留下深刻印象,今次帶老弟來吃,讓他感受一下韓式滋味!於中環的分店面積空間同樣大,想不到平日晚上來的人客也真不少,當中更有不少是韓國人呢! 食物款式選擇多,很多東西都想一試,可惜二人確實吃得不多,最後點了兩款來吃!蟹籽沙律醬芝士雞蛋卷($128)之前已吃過了,今次再吃依然覺得好吃! 內衽呈半熟的蛋感覺濕潤多汁,芝士傾瀉而出,充滿鹹香,蛋香同樣突出,整體味道層次豐富,好吃! 無骨蜜糖香滑烤雞 ($205) 不是我想像中的無骨,已切成一塊塊的雞肉,確是更易吃用! 伴上蜜糖芥末與白蘿蔔,雞肉已很入味,蜜糖芥末醬已平均分佈於雞肉,入口嫰滑甜美,不一會已被弟弟掃清光了!最後點來一杯芒果特飲 ($50),清甜的芒果汁加入了梳打,感覺清新,一解油膩。
好耐無食過韓式雞,放工約左朋友一齊食其實goobne都黎左香港幾年 仲記得四年前第一次喺尖沙咀食已經覺得好高質再食返都係一樣咁好食呀而且雞肉唔係油炸而係烤煮食多啲都唔怕唔健康每張枱都會有個桶仔俾客人裝骨仲有夾俾人分黎食 幾貼心happy hour價 49蚊有half pint 都幾抵飲 放工飲少少個人都放鬆啲Somersby Rita仲記得啱啱開始興食炸雞嗰陣個個都必定會嗌個rita黎呃like其實rita都幾啱女仔飲 酒味唔重影相又靚 份量又大好似我同朋友咁可以分黎飲食過goobne嘅韓式雞蛋卷知道係好好味🤪今次見有新野蟹籽沙律醬芝士雞蛋卷就想試下好正呀 佢賣相已經好靚超多蟹籽 個雞蛋卷好夠熱切落去嘅時間已經feel到好軟熟之後仲有大量芝士流出黎芝士怪必須要試呀!個沙律醬係另上嘅喺啖啖地嘅千島醬 少少酸味中和返芝士嘅飽膩感就唔怕滯啦呢個沙律好有驚喜香港真係做慢煮嘅餐廳仲係好少好多連鎖食肆求其整啲幾十小時慢煮食落去完全唔係嗰回事 本身個沙律上黎嘅時候我都淆淆地見舊雞個樣有啲hea 好似日本7仔啲即食雞肉咁樣以為係伏 點知😱😱😱😱係真係慢煮架 所以會比較白烚烚雞胸肉比起正常煮法保留到更多
好耐無食過韓式雞,放工約左朋友一齊食
其實goobne都黎左香港幾年
仲記得四年前第一次喺尖沙咀食已經覺得好高質

再食返都係一樣咁好食呀

而且雞肉唔係油炸而係烤煮
食多啲都唔怕唔健康

每張枱都會有個桶仔俾客人裝骨
仲有夾俾人分黎食 幾貼心

Asahi  (half  pint)

happy hour價 49蚊有half pint

好正呀 佢賣相已經好靚
超多蟹籽 個雞蛋卷好夠熱
切落去嘅時間已經feel到好軟熟
之後仲有大量芝士流出黎
芝士怪必須要試呀!

個沙律醬係另上嘅

食落一啲都唔嚡
少少香草調味令雞肉更加美味
而且沙律係多種唔同色嘅菜
食多啲真係人都健康啲

蜜糖香滑烤雞(無骨)

黎到主菜 蜜糖香滑烤雞(無骨)
我兩個朋友都係好懶嘅人 無骨就啱晒佢地

整體黎講係優秀
服務好好 舉手嗌野好快會有侍應理你
上菜速度快 食物質素中高
環境都幾好 乾淨同坐得舒服
仲要幾個旺區cwb tst 中環 mk 荃灣 將軍澳都有分店
真係一個好嘅聚腳地
2019-01-24
Asahi  (half  pint)
Somersby  Apple  Rita
慢煮雞胸肉沙律
蜜糖香滑烤雞(無骨)