4天前
Goobne chicken 呢一間烤雞🍗不嬲出名好食,我細細個就聽過佢個名啦!🙈🙈UFO 芝士火鍋🫕 $288呢一個UFO芝士火鍋可以揀兩款口味嘅無骨烤雞,配埋新鮮嘅馬蘇里拉芝士、車打芝士同埋巴馬臣芝士,反正就係好Q多芝士🧀,非常邪惡但係極好食🤩🤩我哋最後揀咗 蜜糖蒜香烤雞🍯 同埋 火山烤雞🔥 ,兩個口味都好好味,如果真係要揀嘅話蜜糖蒜香應該會係比較大路嘅選擇,大人細路都啱食!火山烤雞就真係幾辣嘅,真係食得辣先好試呀~地中海檸檬沙律🥗$128沙律由新鮮蔬菜🥬、西柚🍊、橙、蝦🦐、提子乾🍇、杏仁配搭香甜的檸檬醬🍋組成,咩都有啲非常colorful,而且味道仲好Refreshing添!韓式雞蛋卷🍳$148呢一個雞蛋捲一樣好有驚喜,雞蛋卷包住嘅材料有青瓜🥒、醃紅蘿蔔🥕、餐肉🐖、海苔、芝士🧀等,類似係平時韓國飯卷嘅材料~不過佢哋嘅雞蛋應該有用高湯煮過,連雞蛋本身都有自己嘅味,整體嚟講無論口感同味道都特別好食😋😋鯊魚之淚🦈$88鯊魚之淚喺呢度嘅招牌飲品,藍色嘅沙冰飲品非常搶眼,估唔到其實佢係檸檬同埋香桃味既🍋🍑,唔算太甜幾好飲㗎!柚子燒酒(12%)🍊$78
UFO 芝士火鍋🫕 $288
地中海檸檬沙律🥗$128