2024-06-06
辛苦了一天,是時候要獎勵自己,減肥永遠是明天的事😂今晚同閨蜜就嚟試呢間日本過江龍梳乎厘班戟。招牌梳乎厘班戟$138 (爆推🌟🌟🌟🌟🌟)落單後即叫即做,梳乎厘疊成三層高,目測高度加埋有成十幾cm,非常吸晴😍😍淋上金黃色的蜜糖,一啖入口,分外鬆軟可口,且散發着陣陣的蛋香。空氣感十足,真的入口即溶😍甜絲絲的蜜糖、滑滑的cream,搭配軟綿綿的梳乎厘,十分美味及治愈,令人覺得非常幸福😊,好想將呢種幸福同大家分享🙌🏻。紫薯沙冰$45 (爆推🌟🌟🌟🌟🌟)💜💜係夢幻紫色💜💜 喺軟滑嘅cream上面,再灑上點點紫薯粉,賣相極度吸引,非常打卡able‼️作為紫控的我,一見到佢立即😍😍眼。沙冰打得非常幼細,紫薯味濃,搭配軟滑的cream,入口即化,清涼舒爽。有透心涼的感覺,但又唔會凍到你牙痹😂夏天飲,真係好正🙌🏻🙌🏻餐廳走清新自然的路線,感覺非常舒適。平日晚上餐廳也座無虛席,建議想食嘅朋友早啲拎位😁。想睇更多介紹,歡迎馬上關注我😁。
招牌梳乎厘班戟$138 (爆推🌟🌟🌟🌟🌟)
紫薯沙冰$45 (爆推🌟🌟🌟🌟🌟)
想睇更多介紹,歡迎馬上關注我😁。