2024-12-08
好開心去咗一間開始有聖誕氣氛嘅餐廳,餐廳的梳化座位也是綠色很配合聖誕節氣氛🫶Cheese Fondue好耐冇食過芝士火鍋了🥹芝士火鍋好大盤,有不同配料,包括彈牙新鮮虎蝦5大隻,厚切火腿、車厘茄、椰菜花、青椒、脆脆麵包粒、薯條。可以再添加配料,例如蒜蓉包、通心粉、虎蝦,加多$68有紐西蘭草飼肉眼,今次冇加食咗個甜品。全部配料都好新鮮,點一點芝士,很好食很窩心。食完所有材料還剩很多芝士😂侍應話窩夫係餐廳嘅特點,所以試左其中一款。自製棉花糖石板街力窩夫 ,加楓味杏仁雪糕,呢隻味喺出面比較少食。只能說太好食了吧!! 經典窩夫餅配有自製棉花糖,棉花糖有彈性軟腍腍仲有窩夫造型,十分可愛 。成隻碟佈滿杏仁、黑巧克力、白巧克力片、巧克力醬、鮮奶油喺楓味杏仁雪糕球底,雪糕太好食了,楓味濃濃,成球雪糕都係杏仁👍窩夫餅太好食了,鋪滿杏仁和朱古力醬,窩夫能做到外脆內軟,食落口非常鬆化。 成個有蛋糕質感,有別於其他窩夫,裏面的雖然鬆化,但保持煙靭!隔離台見到我個窩夫咁正佢哋都點😂
Cheese Fondue
侍應話窩夫係餐廳嘅特點,所以試左其中一款。
楓味濃濃,成球雪糕都係杏仁👍
隔離台見到我個窩夫咁正佢哋都點😂