2017-06-17
前排母親節特別book左呢間餐廳,諗住孝敬媽媽帶佢食好野~hello kitty主題wor,當然要點有hello kitty個樣的菜色,不過呢個蒸蘿蔔糕賣相同圖片相差甚遠=0=味道都可以接受,kitty D蘇怪怪的../_\而且我覺得蘿蔔糕粉偏多呢個香煎虎蝦年糕我就覺得還不錯啦,虎蝦相當入味又彈牙,年糕有D汁響度所以唔會覺得好油膩,D蔬菜都好爽口橙花香蜜肉其實就係咕嚕肉,不過D菠蘿換曬橙,你問我我就喜歡本身有菠蘿的啦,純粹個人喜好,而且D肉外皮太"林" 脆D會好D,但媽媽話橙香令菜色清D都幾好hellokitty鮑魚撈飯除左個碗係hello kitty之外我其實見唔到其他地方有佢gei存在,雖然佢畀左個湯我撈落去變湯飯,但我反而覺得唔撈好食D,飯粒乾身但唔粉,仲有微微蛋香,只是個鮑魚....總括而言,我覺得呢度其實同普通中菜館無分別,如果唔係特別喜歡hello kitty的話可以唔黎~~