2022-10-05
𝘾𝙧𝙖𝙫𝙞𝙣𝙜 𝙖 𝙗𝙪𝙧𝙜𝙚𝙧 𝙮𝙚𝙩?🍔 𝙏𝙧𝙮 𝙤𝙪𝙩 𝙩𝙝𝙚𝙨𝙚 𝙤𝙫𝙚𝙧𝙡𝙮 𝙙𝙚𝙘𝙖𝙙𝙚𝙣𝙩 𝙗𝙪𝙧𝙜𝙚𝙧𝙨 𝙨𝙖𝙣𝙙𝙬𝙞𝙘𝙝𝙞𝙣𝙜 𝙥𝙧𝙞𝙢𝙚 𝙥𝙖𝙩𝙩𝙞𝙚𝙨 𝙞𝙣 𝙃𝙚𝙧𝙤’𝙨 𝙁𝙧𝙞𝙙𝙖𝙮🦸🏻 , 𝙬𝙝𝙞𝙘𝙝 𝙞𝙨 𝙩𝙝𝙚 𝙥𝙞𝙤𝙣𝙚𝙚𝙧 𝙤𝙛 ‘𝙋𝙖𝙣𝙜𝙚𝙧’ (𝙥𝙖𝙣𝙘𝙖𝙠𝙚 + 𝙗𝙪𝙧𝙜𝙚𝙧) 𝙞𝙣 𝙃𝙤𝙣𝙜 𝙆𝙤𝙣𝙜! 𝙍𝙤𝙡𝙡 𝙪𝙥 𝙮𝙤𝙪𝙧 𝙨𝙡𝙚𝙚𝙫𝙚𝙨 𝙖𝙣𝙙 𝙩𝙪𝙘𝙠 𝙞𝙣𝙩𝙤 𝙩𝙝𝙚𝙨𝙚 𝙢𝙚𝙖𝙩𝙮 𝙢𝙖𝙧𝙫𝙚𝙡𝙨 𝙞𝙣 𝙩𝙤𝙬𝙣.🦹🏼喺深水埗區返工嘅朋友仔應該一定有見過呢間裝修得好有Marvel 感覺嘅英雄主題漢堡店 - 𝙃𝙚𝙧𝙤’𝙨 𝙁𝙧𝙞𝙙𝙖𝙮, 雖然佢三間分店都係九龍區,但係而家港島/新界嘅朋友都有口福啦,佢哋出左自家app,可以自助落單,你可以選擇到店自取或者全港送貨(含運費),安在家中就可以食到啦!佢哋呢期仲推廣緊會員增值,可以升級至社區英雄Plan B計劃(買$1000 現金券送$300 優惠劵,77折) 或社區英雄Plan C計劃(買$2000 現金券送$700 優惠券,74折) ,如果成日食嘅朋友仔一定唔好錯過啦!自選兩款餐 (
喺深水埗區返工嘅朋友仔應該一定有見過呢間裝修得好有Marvel 感覺嘅英雄主題漢堡店 - 𝙃𝙚𝙧𝙤’𝙨 𝙁𝙧𝙞𝙙𝙖𝙮, 雖然佢三間分店都係九龍區,但係而家港島/新界嘅朋友都有口福啦,佢哋出左自家app,可以自助落單,你可以選擇到店自取或者全港送貨(含運費),安在家中就可以食到啦! 佢哋呢期仲推廣緊會員增值,可以升級至社區英雄Plan B計劃(買$1000 現金券送$300 優惠劵,77折) 或社區英雄Plan C計劃(買$2000 現金券送$700 優惠券,74折) ,如果成日食嘅朋友仔一定唔好錯過啦! 自選兩款餐 (套餐跟一款小食及飲品)✨
𝟰 𝘅 𝗕𝗹𝗮𝗰𝗸𝗣𝗲𝗽𝗽𝗲𝗿 𝗣𝗼𝗿𝗸 𝗕𝘂𝗿𝗴𝗲𝗿
黑椒豬堡四重奏🐷
$𝟲𝟲 (🌟𝟴/𝟭𝟬)
4 𝘗𝘰𝘳𝘬 𝘚𝘢𝘶𝘴𝘢𝘨𝘦𝘴 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘓𝘦𝘵𝘵𝘶𝘤𝘦, 𝘊𝘩𝘦𝘥𝘥𝘢𝘳 𝘊𝘩𝘦𝘦𝘴𝘦𝘴 𝘢𝘯𝘥 𝘉𝘭𝘢𝘤𝘬 𝘗𝘦𝘱𝘱𝘦𝘳 𝘚𝘢𝘶𝘤𝘦
漢堡包好軟熟,用牛油煎過好香,以四層豬柳配上勁惹味嘅黑椒汁,仲有兩塊車打芝士,真係可以話係最大嘅卡路里武器,好彩有勁多新鮮生菜可以解膩姐!
𝙏𝙝𝙚 𝙗𝙡𝙖𝙘𝙠 𝙥𝙚𝙥𝙥𝙚𝙧 𝙥𝙤𝙧𝙠 𝙥𝙖𝙩𝙩𝙞𝙚𝙨 𝙖𝙧𝙚 𝙩𝙤𝙥𝙥𝙚𝙙 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙢𝙚𝙡𝙩𝙚𝙙 𝙘𝙝𝙚𝙙𝙙𝙖𝙧 𝙘𝙝𝙚𝙚𝙨𝙚 𝙖𝙣𝙙 𝙨𝙖𝙣𝙙𝙬𝙞𝙘𝙝𝙚𝙙 𝙗𝙚𝙩𝙬𝙚𝙚𝙣 𝙩𝙬𝙤 𝙩𝙤𝙖𝙨𝙩𝙮 𝙖𝙣𝙙 𝙛𝙡𝙪𝙛𝙛𝙮 𝙗𝙪𝙣𝙨. 𝙏𝙝𝙚 𝙡𝙚𝙩𝙩𝙪𝙘𝙚 𝙙𝙤𝙚𝙨 𝙖 𝙜𝙤𝙤𝙙 𝙟𝙤𝙗 𝙞𝙣 𝙘𝙪𝙩𝙩𝙞𝙣𝙜 𝙩𝙝𝙧𝙤𝙪𝙜𝙝 𝙩𝙝𝙚 𝙧𝙞𝙘𝙝𝙣𝙚𝙨𝙨. 𝗪𝗶𝘁𝗵 𝗛𝗮𝘀𝗵 𝗕𝗿𝗼𝘄𝗻
配薯餅🥔
薯餅炸得好脆,食得出明顯一粒粒嘅薯仔口感,唔會變到一𝙥𝙖𝙩 𝙥𝙖𝙩 𝗣𝗵𝗼𝗲𝗻𝗶𝘅 𝗕𝘂𝗿𝗴𝗲𝗿 🍗
鳳凰漢堡 (轉班堡🥞)
$𝟲𝟯+$𝟭𝟬 (🌟𝟴.𝟱/𝟭𝟬)
𝘊𝘩𝘪𝘤𝘬𝘦𝘯 𝘍𝘪𝘭𝘭𝘦𝘵 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘓𝘦𝘵𝘵𝘶𝘤𝘦 𝘢𝘯𝘥 𝘛𝘰𝘮𝘢𝘵𝘰, 𝘊𝘩𝘦𝘥𝘥𝘢𝘳 𝘊𝘩𝘦𝘦𝘴𝘦
呢度嘅班堡係全港首創,我就忍唔住要試吓,蛋味濃郁嘅班堡鹹鹹甜甜咁幾新奇,入面係超厚切嘅大雞扒(睇相就知!),超級嫩滑同juicy,雖然咁厚但入面都係煎到熟曬,冇渣同埋雪味,配埋沙律醬係超級滋味 (App入面可以揀多醬,少醬同走醬,任君選擇,仲有其他例如BBQ醬, Hero醬等等,我自己覺得揀少醬先唔會浸濕晒個包影響口感!) 𝗪𝗶𝘁𝗵 𝗦𝘄𝗲𝗲𝘁 𝗖𝗼𝗿𝗻𝘀
配甜粟米粒🌽
𝗛𝗲𝗿𝗼’𝘀 𝗙𝗿𝗶𝗲𝗱 𝗖𝗵𝗶𝗰𝗸𝗲𝗻 (𝟮 𝗽𝗰𝘀)
英雄炸雞🐔
$𝟱𝟮 (🌟𝟴.𝟱/𝟭𝟬)
炸雞即叫即炸,雞皮好酥脆,兩舊都係用咗雞髀部分,啖啖肉食落超級嫩滑同juicy,我仲配咗hero 醬 (蜜糖芥末芝士醬),係佢哋獨創口味,將邪惡指數再提升一個層次
𝙏𝙝𝙞𝙘𝙠-𝙘𝙪𝙩 𝙘𝙝𝙞𝙘𝙠𝙚𝙣 𝙨𝙩𝙚𝙖𝙠 𝙝𝙖𝙫𝙚 𝙖 𝙘𝙧𝙞𝙨𝙥𝙮 𝙚𝙭𝙩𝙚𝙧𝙞𝙤𝙧 𝙖𝙣𝙙 𝙩𝙚𝙣𝙙𝙚𝙧 𝙩𝙚𝙭𝙩𝙪𝙧𝙚.