2017-10-12
常常經過 Holly brown ,想試下但又覺得有點貴,加上總有不同原因,好少坐低可以慢慢食雪糕。今次,因為同行友人有 voucher ,所以一齊去試下。口味選擇其實唔少,朋友喜歡vanilla ,所以睇完一大輪,左諗右諗, 最後都係揀左Vanilla Thriller 。見住店員係度炒雪糕,其實幾得意。不過以炒雪糕為主打都開到專門店,我係覺得有點意外。因為炒雪糕其實都係 gimmick 野,大概都係將材料混合埋一齊。完。我覺得味道不過不失啦~同想像中無咩分別,都係 Vanilla 雪糕再加配料。講雪糕質素,我又覺得佢無moveinpick 咁好食。$60@ 我覺得貴左 d~~Waffle 食到尾又開始淋淋地,唔係太好食。當然,價錢包埋環境,你又可以悠悠閒 hea 下既。不過,如果要搵地方 hea, 應該都有其他選擇既。
今次,因為同行友人有 voucher ,所以一齊去試下。
見住店員係度炒雪糕,其實幾得意。
Waffle 食到尾又開始淋淋地,唔係太好食。