4天前
呢間餐廳嘅名好勾起我嘅興趣,可能係呢排工作太忙碌,好想諗諗如何生活得好😙 我諗其中一個好辦法就係食返餐好嘅,呢晚就嚟咗食個晚飯 。柚子蜜烤春雞.脆炸芝士圈.烤彩椒估唔到呢份春雞都幾大隻,仲要原隻切開一半咁上 。雞嘅外皮烤到金黃色,皮上面有柚子蜜調味 ,雞肉烹調得宜,唔會烤到乾柴,仲保留到少少肉汁🍗 側邊仲有芝士圈同蔬菜伴碟 。Pepperoni Onsen Egg PizzaPizza我哋揀咗細嗰個size,係9寸嘅,不過都好足夠share嚟食 。Pizza主要有辣肉腸、巴馬火腿同溫泉蛋,再加上有火箭菜同芝士粉喺面做點綴,係好經典嘅Pizza配搭 🍕Mocha Jelly咖啡嘅苦同朱古力嘅甜平衡得好好,杯底仲有咖啡啫喱加多重口感☕️ 喺傳統之中有少少突破 。Pistachio Bliss第一次飲到開心果同士多啤梨嘅組合,店員建議我攪勻先飲,飲落首先係草莓嘅甜,之後再有開心果嘅味道,最尾再有咖啡香,真係好有層次👍🏻喺呢間餐廳食完呢餐飯個人都真係差晒電,果然令到我live得well咗啲 ,大家都不妨嚟呢間cafe relax返吓啦😙
柚子蜜烤春雞.脆炸芝士圈.烤彩椒
Pepperoni Onsen Egg Pizza