2020-02-15
⚠️《注意事項》店舖嘅位置比較難搵🧐商場有太多層數,標示不太清晰。位置就係九龍塘又一城商場I.T入面。記得果日搵咗間鋪頭差唔多三十分鐘🌚.✨環境就唔算坐得好舒服,最主要睇店員點安排🙇🏻♀️當日被安排二人打橫一邊坐,空間感不足,感覺擠擁!👥🌟《士多啤梨藍莓梳乎厘班戟》招牌嘅梳乎厘味道同賣相果然無令人失望😍即叫即造,等候時間會比較長💁味道蛋香味係影相嘅過程中已經不斷地引誘馬我🥰配上新鮮嘅水果清新感再度加分☺️👌味道方面一咬落去充滿空氣感同鬆軟感,可稱得上入口即溶,而且蛋味濃郁❤️吃過幾口後,幸福感充溢而來!🌟《黑松露忌廉卡邦尼意粉》有好友在旁,當然要分享✌️一個人食應該會好膩🤭份量多,配料也絕不吝嗇👍🏻材料豐富外,味道亦保持水準!濃郁的雜菌味配上忌廉汁好creamy☺️另外,鐘意佢啲意粉夠幼細,彈牙之餘口感亦會更加突出👏🏻.下次有機會一定會再試其他菜式😻價格有平有貴,選擇款式都比較多,個人覺得都切合大眾要求😁
店舖嘅位置比較難搵🧐
商場有太多層數,標示不太清晰。
位置就係九龍塘又一城商場I.T入面。
記得果日搵咗間鋪頭差唔多三十分鐘🌚
🌟《士多啤梨藍莓梳乎厘班戟》
招牌嘅梳乎厘味道同賣相果然無令人失望😍
🌟《黑松露忌廉卡邦尼意粉》
下次有機會一定會再試其他菜式😻
價格有平有貴,選擇款式都比較多,
個人覺得都切合大眾要求😁