有朋友介紹過屯門有間Fine Dining好得,我同朋友就趁中秋追月前訂座,入到去原來戶外戶內也有很多張枱,環境服務一流,好有賓至如歸的感覺,亦可享受黃金泳灘既海景,咁Chill梗要飲杯白酒先啦,而朋友就喜歡飲Fruit Punch。驚喜既係訂座每枱只要消費滿6百,就獲送贈一客🥇香檳黑松露菌煮五頭南非活鮑魚🎖️,味道新奇得嚟又非常配搭喎🩷我地點既二人餐頭盤係法國迷你海鮮拼盤,先試Jolie Mauger生蠔幾Cream🦪、而深海龍蝦仔刺身第一次食好正🦐、還有鮮甜既扇貝🐚😻前菜就有西班牙伊比利亞 48 個月風乾火腿伴金瓜,香甜得嚟隻火腿係即場薄切上碟的🐖。而個意大利白松露忌廉湯好香濃,龍蝦湯亦不咸又夠鮮味剛剛好🦞主菜選了寶雲酥焗紐西蘭三枝骨羊架配百里香紅酒汁,🐑羊肉能夠煮淋到口感好似溶化了,但略嫌無羊味,對於怕羶既人可能係岩喎😻而香煎深海野生格陵蘭比目魚扒🐟配香草白酒忌廉汁,則非常香脆可口,不過就覺得唔夠大塊食完還想encore呢😋最後的甜品一試難忘,🍧雲呢拿雪糕好香滑,尤其件歐陸芝士餅餅底食落味道好有層次🍰,係高級酒店既級數,而件朱古力Cake亦很香濃但不會太甜🥧,最後嘆埋杯coffee

最後的甜品一試難忘,🍧雲呢拿雪糕好香滑,尤其件歐陸芝士餅餅底食落味道好有層次🍰,係高級酒店既級數,而件朱古力Cake亦很香濃但不會太甜🥧,最後嘆埋杯coffee☕,為追月夜劃上完美句號呢💯💯💯💯💯
  • 龍蝦湯
2024-11-13 0 瀏覽
好耐無入去屯門,無無聊聊揸車揸到黃金泳灘,行二步見到呢間,睇落唔錯又可以座出面,今日唔曬又唔熱,座出面啱晒。睇完餐牌揀咗~#8墨西哥卷,同#10芝士和牛漢堡配薯角。雞卷~沙律菜,生菜,蕃茄同埋烤過嘅雞肉再加小小醬汁,卷皮烤得剛好,小小燶,但變咗少水脆口,再加上以上嘅「料」,都幾好食,啲醬汁剛好,唔會食到好好「呢hea」!和牛漢堡~大家睇吓佢嘅「肉地」顏色鮮嫩,真係無得輸,好食。喺一個咁嘅環境底下,放低平時緊張又大壓力嘅生活,去享受下呢一刻嘅時間,所以就算山長水遠嚟呢度,點都值返。回頭度:7/10
睇完餐牌揀咗~#8墨西哥卷,同#10芝士和牛漢堡配薯角。
和牛漢堡~大家睇吓佢嘅「肉地」顏色鮮嫩,真係無得輸,好食。
回頭度:7/10
2024-11-10
2024-10-30 373 瀏覽
這間餐廳位於正正黃金海岸泳灘,這間餐廳有露天座位,秋涼天氣坐在露天享餐,一邊享餐一邊飽覽黃金海岸,格外寫意,情侶拍拖聖地;餐廳內有英文情歌播放,又是另一種享受😍 我這晚叫咗2個Set DinnerSet Dinner B👇自家制慢煮凍鵝肝焦糖多士,多士好香脆😋。香草蒜茸牛油焗法國田螺田螺焗得好香口,份量適中😋匈牙利牛肉湯和龍蝦濃湯加蒜蓉包龍蝦湯非常出色,龍蝦味極濃,如果可以添飲的話我要添多10碗,最緊要的是飲完不頸喝,蒜蓉麭亦很香脆😋烤美國安格斯西冷牛扒配紅酒燒汁牛扒5成熟,肉質偏林不會韌,點芥末醬食冇得彈😋Dinner C薄切美國頂級生牛肉配柚子醋汁生牛肉食落去完全冇血醒味,好易入口😋阿根廷紅蝦刺身配青檸辣汁紅蝦刺身好新鮮,用冰雪藏住非常有心思😋芝士蟹肉焗荷蘭大蘑菇芝士蟹肉同蘑姑一齊放入口,夾到無輪😋慢煮挪威三文魚扒伴輕煎美國帶子配白酒刁草忌廉汁唔好睇以為好少,但因為你食完前菜再食呢個主菜其實啱啱好,因為有楠瓜容😋歐陸甜品 Dessert包括芝士蛋糕、心太軟和雲呢拿雪糕球,個心太軟超級好食,不是另外兩樣唔得,只不過心太軟真係太突出😋最後店內侍應服務超好超友善,佢地會留

我這晚叫咗2個Set Dinner
Set Dinner B👇
自家制慢煮凍鵝肝焦糖多士,多士好香脆😋。

香草蒜茸牛油焗法國田螺
田螺焗得好香口,份量適中😋

匈牙利牛肉湯和龍蝦濃湯加蒜蓉包

牛扒5成熟,肉質偏林不會韌,點芥末醬食冇得彈😋

Dinner C

薄切美國頂級生牛肉配柚子醋汁
生牛肉食落去完全冇血醒味,好易入口😋

阿根廷紅蝦刺身配青檸辣汁
紅蝦刺身好新鮮,用冰雪藏住非常有心思😋

芝士蟹肉焗荷蘭大蘑菇
芝士蟹肉同蘑姑一齊放入口,夾到無輪😋

慢煮挪威三文魚扒伴輕煎美國帶子配白酒刁草忌廉汁

歐陸甜品 Dessert

最後店內侍應服務超好超友善,佢地會留意到食完每一樣菜都會幫你換碟,十心細心,一定要稱讚👍

2024-10-25
  • 心太軟
  • 烤美國安格斯西冷牛扒配紅酒燒汁
  • 龍蝦湯
  • 西冷牛扒
  • 阿根廷紅蝦刺身配青檸辣汁
今年老公生日 🎂我卜左位於黃金海岸呢間浪漫餐廳食晚餐慶祝生日老公話好滿足好正 大家都好滿意👍🏻 🥰L’atlantis 位於黃金海岸海灘上 係唯一一間fine dining餐廳我卜左18:30 因為可以拍拖睇日落之後 🌄 再去餐廳食晚飯慶祝 環境相當優美 真係好浪漫啊 😍係慶生 求婚 慶祝特別日子食飯嘅餐廳首選 🌹餐廳室內外都採用了歐陸式風格 燈光昏暗室外面對着海灘 可吹住海風嘆美食室內播放住浪漫情歌音樂 營造出浪漫氣氛 🌟 整個晚餐 食物豐富 質素高 感覺浪漫又溫馨 🥰    各職員非常友善 有親切嘅笑容    服務好好 差唔多每道菜式都會主動換碟同餐具     性價比高 👍🏻 真心推薦比各位朋友及情侶們 ❤️🍴 Set Dinner B ( $398 per person)▫️ 前菜 自家制慢煮凍鵝肝焦糖多士     香甜嘅焦糖多士上放上濃郁柔滑嘅凍鵝肝及無花果     口感層次豐富▫️ 香草蒜茸牛油焗法國田螺     蒜香四溢 夾雜有香草 底層有綿滑牛油薯茸 ▫️ 匈牙利牛肉湯     味道濃郁 很不錯▫️ 烤美國安格斯西冷牛扒配紅酒燒汁     牛扒肉質鮮嫩 牛味香濃郁 ▫️ 歐陸甜品
今年老公生日 🎂

▫️ 烤美國安格斯西冷牛扒配紅酒燒汁
     牛扒肉質鮮嫩 牛味香濃郁

▫️ 歐陸甜品
     芝士蛋糕口感綿密順滑

🍴 Set Dinner C (6 COURSES)($498 per person)
▫️ 薄切美國頂級生牛肉配柚子醋汁

配埋雲呢拿雪糕

2086 瀏覽
2024-10-25
2024-10-14 561 瀏覽
早排同大佬系黃金海岸欣賞完日落之後,順手喺附近間好有情調嘅法國餐廳度嘆左餐好正嘅法國菜,久違咁浪漫下💕我地食左:⬇️⬇️🌟Set Dinner A🌟 $298✨秘制三文魚凱撒沙律✨沙律入面除咗有好鮮嫩嘅三文魚之外,仲有埋炸到好脆嘅煙肉碎同埋奶香芝士碎,整體味道好豐富✨匈牙利牛肉湯✨有好多牛肉粒湯料系入面,夠哂真材實料!味道酸酸甜甜,夠哂開胃!✨香草鮮茄芝士焗紐西蘭羊扒配百里香紅酒燒汁✨厚身羊扒足足有3塊,烘焗既火候控制得好好,係我想要嘅熟度🤩肥膏唔算好多,食落肉質細嫩又多汁,羶味仲要唔系好重,正👍🏻🌟Set Dinner B✨ $398✨自家制慢煮凍鵝肝焦糖多士✨自家製既慢煮鵝肝口感軟滑油潤又富有彈性,底下塊焦糖多士香甜酥脆,加埋一齊食個口感同味道都勁有層次‼️小妹覺得超好食👍🏻👍🏻✨香草蒜茸牛油焗法國田螺✨法國田螺柔韌軟身又入味,食完滿嘴都充滿着牛油蒜蓉既甜香味😊✨意大利白松露忌廉湯✨Creamy 質感嘅白松露忌廉湯松露味名副其實咁突出,飲完真係齒頰留香💕✨烤美國安格斯西冷牛扒配紅酒燒汁✨牛扒切開,入面仲系超級粉嫩,exactly系我哋order嘅五成熟🥰,入口牛味香濃又細嫩,肉汁多到爆出

我地食左:⬇️⬇️

🌟Set Dinner A🌟 $298

✨秘制三文魚凱撒沙律✨

✨匈牙利牛肉湯✨

✨香草鮮茄芝士焗紐西蘭羊扒配百里香紅酒燒汁✨

🌟Set Dinner B✨ $398

✨自家制慢煮凍鵝肝焦糖多士✨

✨香草蒜茸牛油焗法國田螺✨

法國田螺柔韌軟身又入味,食完滿嘴都充滿着牛油蒜蓉既甜香味😊

✨意大利白松露忌廉湯✨

✨烤美國安格斯西冷牛扒配紅酒燒汁✨

牛扒切開,入面仲系超級粉嫩,exactly系我哋order嘅五成熟🥰,入口牛味香濃又細嫩,肉汁多到爆出梨,果然有水準‼️

✨歐陸甜品

兩個套餐都有跟餐甜品同飲品,是日甜品分別系法式可麗菓同芒果cheese cake;

▫️法式可麗菓

質感鬆軟唔死實,好似食緊一個肉桂香味嘅小蛋糕咁 🥰

▫️芒果cheese cake

冰涼幼滑芝味重,雖然好食,但係芒果味唔算好突出❣️

✨咖啡或茶✨

我哋揀咗凍檸水同埋凍奶茶

呢度除咗環境好有feel之外,全部嘢食亦都好有質素,重點價錢仲要唔係貴,間唔中過嚟拍下拖,食個飯真係幾正💕

🟠L‘atlantis

📍屯門青山公路18咪半黃金泳灘

香港黃金海岸酒店毗鄰

#香港 #香港美食 #法國菜#屯門美食#屯門#黃金海岸#高質#美食 #美食推薦 #foodie #foodblogger #hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodlover #hk #hklover
2024-10-12 709 瀏覽
這間海景高級法餐廳,環境寧靜又舒服,有室內也有戶外露天座位,飽覽海岸和夜景,睇到評論大都是五🌟🌟🌟🌟🌟👍👍👍,今日親身體驗果然🩷🩷🩷🩷🩷餐廳每個人服務態度都非常耐心,比得上五🌟酒店🧀前菜-自家制慢煮凍鵝肝焦糖多士🐌 香草蒜茸牛油焗法國田螺蒜香四溢,夾雜香草🌿味,底層牛油薯茸細膩香滑🍲意大利白松露忌廉湯和匈牙利牛肉湯牛肉湯有不少牛肉粒真材實料,忌廉湯入口順滑,松露香氣突出🍝剛上台都已經聞到虎蝦嘅香味,蝦爽口彈牙,好新鮮,意粉入口彈牙又唔會過熟,真系好鐘意
餐廳每個人服務態度都非常耐心,比得上五🌟酒店
🧀前菜-自家制慢煮凍鵝肝焦糖多士

🐌 香草蒜茸牛油焗法國田螺
蒜香四溢,夾雜香草🌿味,底層牛油薯茸細膩香滑

🍲意大利白松露忌廉湯和匈牙利牛肉湯
牛肉湯有不少牛肉粒真材實料,忌廉湯入口順滑,松露香氣突出

前排週年諗住出港島食餐好,點知搵到間平價海景Fine Dining。最平$298(未加一)就有前菜、湯、主菜同甜品食加野飲。最貴都只係$1088,二人餐人均更只係$600。依家經 #openrice 訂枱,滿600仲送南非鮑魚。慶祝仲有甜品set,紅酒/白酒送。🦌🐿️今次叫左SetB($398)及SetD($798)套餐,分別有5及8道菜。老實講每款都好好食,同男朋友一致認為仲好食過係泰國食嘅米芝蓮Fine Dining,仲要價錢平成倍。如果要簡必試嘅,一定要試鹿柳片配醋汁。始終香港除左東歐餐廳都冇邊幾間可以試。鹿肉本身油脂少,肉味比較勁(衰啲講可以話野味濃),但佢地用醋汁同切薄片,會好似食緊鹹風左嘅吞拿魚咁,易入口。湯就要試下白村露/龍蝦湯,真材實料四隻字融左落碗湯到。如果食蠔,一定要加。即叫即開,隻隻都好甜😭仲要加$10就有😭咁大隻蛤那隨街跳🦌🐿️無論係唔係大西北人,呢間真係必試。男嘅荷包唔痛,女又打卡得開心。食完仲可以沙灘你追我跑🕺🏻💃🏻

🦌🐿️

湯就要試下白村露/龍蝦湯,真材實料四隻字融左落碗湯到。
🦌🐿️
  • 西冷牛扒
  • 薄切美國頂級生牛肉配柚子醋汁
  • 鹿柳片配柚汁
2024-10-06 491 瀏覽
在一個假期的中午,到黃金泳灘旁邊的這間法式餐廳,吃一個價錢相宜的午餐,實在是美好的體驗。欣賞這裏的員工服務態度認真、細心,沒有因為是午餐的緣故,而降低服務質素。欣賞即使是午餐,食品質素仍是認真對待,並且是逐道上菜,加上氣氛舒適,週圍的顧客斯文得體,讓人有一個很美好的體驗。一定會再來!

2024-10-01
20 分鐘 (堂食)
2024-09-22 577 瀏覽
燭光晚餐,環境浪漫,難得有充足服務員的餐廳,更難得每位服務員都親切有禮,既細心又用心,提供五星級的服務水平,與朋友渡過舒適寫意開心的一晚。不論服務、食物水準都物有所值。
2024-09-22
2024-09-07 872 瀏覽
提前幾日訂位,兩個人被安排坐係卡位,坐得舒服。叫左set A同setB, 另外加左個前菜生鹿片。推介羊架,叫左5成熟啱啱好,份量亦多。服務仲好過五星級酒店餐廳,我地飲完湯食到一半覺得熱,問下有冇得較大啲冷氣,侍應禮貌答冇之後拎左個風扇仔黎,最後仲送左雪糕比我地食。
2024-09-01
2024-08-30 1122 瀏覽
L’atlantis位於屯門黃金海岸沙灘旁,室內外的裝潢都採用了歐陸式風格,燈光昏暗,營造出浪漫的用餐氛圍,非常適合約會或慶祝特別日子呢~💕 餐廳半圓拱形窗口的設計很漂亮,非常適合打卡!整個氛圍都有種置身於國外渡假的感覺!🥰 🤍Set Dinner A❣️秘制三文魚凱撒沙律:鮮美的三文魚搭配爽脆的沙律,清新開胃😌❣️匈牙利牛肉湯:味道濃郁,微微酸辣,很不錯☺️❣️香煎深海野生格陵蘭比目魚蟹肉蘑菇意大利飯:鮮嫩的比目魚,搭配鮮甜的蟹肉,加上粒粒分明的意大利飯,味道鮮美,口感也非常豐富👍🏻❣️歐陸甜品:微鹹的芝士蛋糕綿密順滑,而且也不會太膩🤤 還有馬卡龍及雲呢拿雪糕呢~🤩🤍Set Dinner B❣️自家制慢煮凍鵝肝焦糖多士:甜甜的焦糖多士上放上濃郁柔滑的凍鵝肝及無花果,層次感豐富😋❣️香草蒜茸牛油焗法國田螺:田螺肉質細嫩,蒜香味也很濃郁🤤❣️意大利白松露忌廉湯:入口順滑,松露香氣突出☺️❣️烤美國安格斯西冷牛扒配紅酒燒汁:肉質鮮嫩,牛味濃郁,但略嫌有一點點過韌🤏❣️歐陸甜品整體食物味道非常不錯,而且性價比極高🫣 HKD298起便能享受fine dining級別的用餐體驗💖 此外,餐廳環境優美,店員的服務態度也

🤍Set Dinner A
❣️匈牙利牛肉湯:味道濃郁,微微酸辣,很不錯☺️
秘制三文魚凱撒沙律
匈牙利牛肉湯、意大利白松露忌廉湯
香煎深海野生格陵蘭比目魚蟹肉蘑菇意大利飯
歐陸甜品

🤍Set Dinner B
❣️香草蒜茸牛油焗法國田螺:田螺肉質細嫩,蒜香味也很濃郁🤤
❣️意大利白松露忌廉湯:入口順滑,松露香氣突出☺️
❣️歐陸甜品
自家制慢煮凍鵝肝焦糖多士
烤美國安格斯西冷牛扒配紅酒燒汁

整體食物味道非常不錯,而且性價比極高🫣 HKD298起便能享受fine dining級別的用餐體驗💖 此外,餐廳環境優美,店員的服務態度也非常友善,下次有機會會再到訪😚

📍L’atlantis - 屯門青山公路18咪半黃金泳灘
秘制三文魚凱撒沙律
匈牙利牛肉湯、意大利白松露忌廉湯
香煎深海野生格陵蘭比目魚蟹肉蘑菇意大利飯
歐陸甜品
自家制慢煮凍鵝肝焦糖多士
烤美國安格斯西冷牛扒配紅酒燒汁
天氣咁好約埋閨密去黃金海岸影下相順道Chill下😎呢間位於屯門黃金泳灘隔離既西餐廳🤗室內走歐陸風格🤩室外則可吹住海風嘆美食😋✨前菜自家制慢煮凍鵝肝焦糖多士濃郁醇厚的鵝肝配以香甜焦糖😋 細膩鵝肝係口腔融化開來真令人回味😉✨香草蒜茸牛油焗法國田螺蒜香四溢🤩夾雜香草🌿味🤗底層牛油薯茸夠濕潤細滑🤩✨阿根廷紅蝦🦐刺身配青檸辣汁😋阿根廷紅蝦肉質黏糯配清新酸爽青檸辣汁😎清爽細緻🤗✨芝士蟹肉焗荷蘭大蘑菇🍄‍🟫上放左芝士蟹肉焗製而成🤗菇身保留左一定水份😋好食✨意大利白松露菌湯味道非常濃郁🤗白松露香氣融入菌湯中☺️每啖湯汁非常醇厚☺️搭配蒜蓉包相當夾🤩✨慢煮挪威三文魚扒伴輕煎美國帶子配白酒刁草忌廉汁☺️三文魚扒煎焗至剛熟☺️魚皮黃金色帶香脆口感😍帶子好軟滑😍配白酒刁草忌廉汁令味道層次提升☺️✨伯爵茶芝士蛋糕 x Brownie伯爵茶芝士蛋糕茶香味濃入口綿密濃郁朱古力🍫布朗尼較實味道偏甜🤗整晚係呢間海邊浪漫餐廳同姊妹嘗到一頓緻美味西餐😋服務員服務亦唔錯常笑面迎人感覺幾舒服😍下次黎沙灘游水又有一間餐廳選擇了🤩
室內走歐陸風格🤩室外則可吹住海風嘆美食😋

✨前菜自家制慢煮凍鵝肝焦糖多士

✨伯爵茶芝士蛋糕 x Brownie
伯爵茶芝士蛋糕茶香味濃入口綿密濃郁
朱古力🍫布朗尼較實味道偏甜🤗

• 慢煮凍鵝肝焦糖多士
  • 慢煮挪威三文魚扒伴輕煎美國帶子配白酒刁草忌廉汁
2024-08-05 1060 瀏覽
今晚嚟到黃金海岸食個浪漫嘅晚餐同老公及好朋友慶祝生日🎂🎂四個大人一個BB☺️餐廳服務好好,職員超級有禮貌😁我哋揀咗兩個二人豪華晚餐😎每人可以揀一杯紅酒白酒或者雜果賓治,我哋四個都唔飲酒嘅,所以揀咗雜果賓治🍹🍹🍹🍹,天氣咁熱,一坐低飲杯嘢都唔錯嘅!頭盤係海鮮拼盤同埋風乾黑毛豬配蜜瓜海鮮拼盤🦞🦪兩隻深海螯蝦、兩隻生蠔、兩隻圓貝,全部都係刺身,都鮮甜嘅,不過比較細隻,比較遜色😔風乾黑毛豬配蜜瓜🐷🍈黑毛豬鹹香油香一般,而且比較硬,蜜瓜亦都比較生比較硬,唔夠甜😔每枱食夠指定銀碼就會送一隻黑松露忌廉鮑魚,都夠腍,黑松露忌廉汁亦都好香😃餐湯配有好好味嘅蒜蓉香草法包🥖我哋揀咗兩個龍蝦湯、一個黑松露忌廉湯、同埋一個洋蔥湯,都係正常發揮幾好味😊主菜方面,兩位主角都揀咗羊架,一個五成一個七成,兩位都表示幾好,夠腍☺️我揀咗豬鞍八成,有燒烤嘅香味,唔會鞋,都唔會過諗,好味😋另一位揀咗肉眼扒五成,朋友表示還可以,不過唔夠肉味🧐訂枱嘅時候,為慶祝生日要求餐廳喺甜品寫上慶祝嘅字句,不過可能服務員上枱嘅時候手指揩到少少朱古力,所以個名有少少花咗🤪甜品拼盤好豐富,有心形嘅心太軟、芝士蛋糕、朱古力蛋糕,同埋雲呢拿雪糕球!心太
餐廳服務好好,職員超級有禮貌😁
我哋揀咗兩個二人豪華晚餐😎
頭盤係海鮮拼盤同埋風乾黑毛豬配蜜瓜
我揀咗豬鞍八成,有燒烤嘅香味,唔會鞋,都唔會過諗,好味😋
另一位揀咗肉眼扒五成,朋友表示還可以,不過唔夠肉味🧐
訂枱嘅時候,為慶祝生日要求餐廳喺甜品寫上慶祝嘅字句,不過可能服務員上枱嘅時候手指揩到少少朱古力,所以個名有少少花咗🤪甜品拼盤好豐富,有心形嘅心太軟、芝士蛋糕、朱古力蛋糕,同埋雲呢拿雪糕球!心太軟略嫌冇流心,朱古力味都香濃!不過個碟就略嫌擠迫,如果可以用一個大啲嘅碟就會比較好睇🥰🥰

尋日可能天氣真係太熱啦☀️就算入黑之後,餐廳開晒所有冷氣都係好熱,餐廳好好,都會為食客準備座枱小風扇,但係大家都食到身水身汗💦💦
2024-08-04
用餐優惠
試食活動
住左屯門咁耐都未食過呢間,拍拖週年紀念book尼試試意外發現 呢間真係性價比好高!食物好食!服務都好好,有種窩心嘅感覺🥰 預約仲有個好好食既寫名心太軟,滿600蚊仲有鮑魚,感覺好抵😂 因為事前冇做research有咩必點, 所以就叫左個二人餐呢個海鮮拼盤,每一樣嘢都味 又鮮食得出係貴野既ham 滿$600送嘅鮑魚, 個白松露汁勁好食!叫咗個松露忌廉湯同龍蝦湯, 個人比較鍾意個松露忌廉湯,個蒜蓉包都正個蛋糕就普通啦,不過個心太軟就真係好食
住左屯門咁耐都未食過呢間,拍拖週年紀念book尼試試

因為事前冇做research有咩必點, 所以就叫左個二人餐

呢個海鮮拼盤,每一樣嘢都味 又鮮

食得出係貴野既ham

滿$600送嘅鮑魚, 個白松露汁勁好食!

個蛋糕就普通啦,不過個心太軟就真係好食
2024-07-18
紀念日
2024-07-22 927 瀏覽
昨晚與好友影完青馬大橋,就來裡間黃金海岸海邊餐廳晚餐,擇着坐出面,對住海感覺好有度假feel , 我哋點一個晚餐再點散餐意大利麵,餐廳服務水準一流👍要多謝餐廳職員Peter 哥哥服務殷勤熱情,領我哋到賓至如歸感覺,而且食物質素好發是一間真真正正西餐服務水準,頭盆,湯,續樣上菜讓你慢慢嘆🤗最好送多2杯飲品讓我們繼續慢慢嘆✌️
2024-07-21