2023-02-06
每一次係朗豪坊行街都會見到有間食韓式燒肉為主嘅餐廳🤤🥩每一次經過都好想入去試一試!而最近有個朋友都想試呢一間❤️所以我地就起行Gogogo to try try 先🍽️😋燒肉店嘅內部設計及裝修風格都俾人有一種簡潔嘅感覺🫧🫧,燒肉店主要以實驗室為主題🧫🥼🔬,牆身都擺放唔少嘅實驗室會用到嘅工具🥽🧪,最吸引嘅就係燒肉店係以「無煙韓燒」💨💨吸引一眾燒肉迷,食完燒肉就唔怕成身有浸燒肉味啦,可以開開心心咁行街!🤤⭐️Set B - Supreme Set $298我地叫左個Set B - Supreme Set - 90分鐘可以任食豬牛雞🐷🐮🐔,而且肉類及小食嘅選擇都唔少架,作為牛魔王嘅你一定要點份牛肉拼盤🥩,拼盤共有7款牛部位包括牛舌、牛板腱、西冷、牛肩肉等,全部放哂係盤上❤️🤤🥩超吸引!一定要叫牛柳食🥩食落軟腍😋好正除咗有肉肉之外,亦都有海鮮可食選擇❤️例如蝦🦐、蜆、廣島蠔🦪🤤餐廳嘅蝦味道爽脆鮮甜,同時都有各式各樣嘅小食,有意式芝士球飯、粟米炸雞塊、薯條及韓式泡菜等等,都係任拎任食🤤😋意式芝士球飯嘅味道都唔錯👍🏻外脆脆內軟軟的🍘🍘想食得健康啲,都有幾款蔬菜可以選擇🥒🌽🍄有翠玉瓜、粟米、菇類及茄子等等素食
⭐️Set B - Supreme Set $298
想食得健康啲,都有幾款蔬菜可以選擇🥒🌽🍄有翠玉瓜、粟米、菇類及茄子等等素食🤤都可以選擇佢地嘅沙律🥗🥗