2025-01-26
久仰大名嘅西瓜蛋糕 行過見到堂食惠顧$68或以上套餐就可以送指定蛋糕一件 就決定試試- 蒜片茄醬蟹肉大蝦意大利粉 $98 是日餐湯 白桃冰紅茶 +$5- 香煎三文魚卡邦尼意大利粉 $128 是日餐湯 白桃冰紅茶 +$5兩碟意粉份量好夠 我揀咗蒜片茄醬蟹肉大蝦意大利粉 大蝦有三隻 入面仲有一堆蟹肉 蒜片味幾香 大蝦如果可以再煎香啲就更好 朋友揀咗香煎三文魚卡邦尼意大利粉 有幾舊細細地嘅煙豬腩 好香口但齋食就有少少鹹 意粉好creamy 三文魚皮如果再煎脆啲就完美餐湯係椰菜花忌廉湯 表現正正常常白桃冰紅茶偏甜 但味道係可以揀咗兩個套餐有兩件蛋糕送返 去門口睇返當日有咩蛋糕再挑選就可以😎我揀咗招牌草莓西瓜蛋糕 朋友揀咗荔枝西瓜蛋糕 埋單只要補返蛋糕嘅加一服務費 初嘗佢哋嘅蛋糕 第一次食有西瓜嘅蛋糕 感覺好特別 但原價$78一件 正常我唔會有呢個衝動去買🤣所以呢餐真係好抵食 仲好飽肚💰$275
- 蒜片茄醬蟹肉大蝦意大利粉 $98
是日餐湯