2024-09-18
佢地啲set menu 仲有得加小食、甜品,很不錯👍🏻👍🏻每次啲新朋友問食咩,我都會推介佢地朋友們通常都會驚歎個「火魔醉蜆」同埋「鐵板布朗尼」😱😱個鐵板布朗尼的確出色嘅🤤餐前小食試過3款芝士條、蝦餅、魚串,3款都唔錯,最喜歡個魚串,好味😋原漿啤酒🍻朋友話好飲,略嫌唔夠凍,如果再凍啲更好👍🏻自從💛Littlefreshhk💛老細返咗嚟油麻地店之後,啲食物質素更勝從前😂😂佢地啲set menu 仲有得加小食、甜品,很不錯👍🏻👍🏻每次啲新朋友問食咩,我都會推介佢地朋友們通常都會驚歎個「火魔醉蜆」同埋「鐵板布朗尼」😱😱個鐵板布朗尼的確出色嘅🤤我每次都會叫嘅甜品🍫🍰🍨今個月都上去食咗幾餐,試咗啲新野😋餐前小食試過3款芝士條、蝦餅、魚串,3款都唔錯,最喜歡個魚串,好味😋原漿啤酒🍻朋友話好飲,略嫌唔夠凍,如果再凍啲更好👍🏻🐮🥟牛背骨意大利雲吞平時係外面點親意大意雲吞都係好多汁同埋淨係得啲雲吞,我地點嘅時候都以為係咁上枱果刻以為上錯菜,點解有咁大塊肉嘅?🤩最愛食肉嘅我地,開心到呢🤣🤣仲要係好好味又唔會太膩🤤堅正👍🏻其實仲有其他菜式都好好食,不過我詞窮啦😂😂淨係識「好好食」同「好好味」🤣🤣🤣Set me
每次啲新朋友問食咩,我都會推介佢地
朋友們通常都會驚歎個「火魔醉蜆」同埋「鐵板布朗尼」😱😱
個鐵板布朗尼的確出色嘅🤤
餐前小食試過3款
芝士條、蝦餅、魚串,3款都唔錯,最喜歡個魚串,好味😋
原漿啤酒🍻
朋友話好飲,略嫌唔夠凍,如果再凍啲更好👍🏻
佢地啲set menu 仲有得加小食、甜品,很不錯👍🏻👍🏻
每次啲新朋友問食咩,我都會推介佢地
朋友們通常都會驚歎個「火魔醉蜆」同埋「鐵板布朗尼」😱😱
個鐵板布朗尼的確出色嘅🤤
我每次都會叫嘅甜品🍫🍰🍨
今個月都上去食咗幾餐,試咗啲新野😋
餐前小食試過3款
芝士條、蝦餅、魚串,3款都唔錯,最喜歡個魚串,好味😋
原漿啤酒🍻
朋友話好飲,略嫌唔夠凍,如果再凍啲更好👍🏻
🐮🥟牛背骨意大利雲吞
上枱果刻以為上錯菜,點解有咁大塊肉嘅?🤩
最愛食肉嘅我地,開心到呢🤣🤣
仲要係好好味又唔會太膩🤤堅正👍🏻
其實仲有其他菜式都好好食,不過我詞窮啦😂😂
淨係識「好好食」同「好好味」🤣🤣🤣
Set menu甜品係Tirasmisu,又係好好食😂😂好味到我食完咁多主菜之後,都會想食哂咁多件Tirasmisu🫣🫣🫣
仲有最愛嘅「鐵板朱古力布朗尼+雪糕」🤤🤤
簡直係完滿呀😋😃