2018-10-28
餐廳差不多個個位都無敵海景! 再加上今日天氣好,睇日落實在完美!食物係好食既,不過可能期望太高,無令我有wow 既感覺。反而之前同樣係Ramsay 在香港開的bread street kitchen 既質素就令人驚喜!麵包只係每人一件focaccia,配bone marrow 牛油都特別。Starter= grilled octopus。得3條鬚,果然係”starter”。香草source 好濃,不過都隱約食到grill 既香味。八爪魚鬚既texture 好軟,都特別既。主角Beef Wellington, 生熟度完美,問心其實係好食既,但係唔會令你大叫好好味呀果隻,可能來之前既expectation 太高,又或者等上菜等左太耐...Overall 係好食既, 如果唔抱超高期望,就一定唔會失望!