旺角 📌【 🩷 Miss Tira 】邊個唔想食甜品 0 負擔吖?🩷 Miss Tira 實現 「0 負擔」如同「食極都唔肥」的一大願望。 【 🩷 Miss Tira 】所有的甜品系列,無論蛋糕或貝果,內層夾住的都並不是一般的奶油,而是該店的招牌提拉米蘇,全是 0 卡糖製作,低脂、低膽固醇、健康、0負擔,食甜品即刻冇曬罪惡感 🤭 絕對係我呢個甜品控嘅一大福音 💌【 🩷 Miss Tira 】每件貝果都好吸引,而且仲有造型得意嘅動物公仔,揀咗下列 6 款:🐼 小熊貓豆乳白丸玉子厚醬貝果 $28🐾 貓貓肉墊草莓奶酪燕麥脆脆厚醬貝果$28🐤 港式檸檬茶鴨仔厚醬貝果 $28🍓 草莓厚醬貝果 $32🥇 微醺⁠提拉米蘇麻薯厚醬夾心貝果 💲23🧀️ 焦糖芝士爵茶脆餅厚醬夾心貝果 💲28私 🩷 推介 • 港式檸檬茶鴨仔厚醬貝果估唔到呢個係最有驚喜。貝果面鋪滿檸檬茶味啫哩,相當清新。 而見到造型 cutie 🐤 小外甥都表現得好興奮,有得食有得玩,小朋友就最開心嘞 💙⊹⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊹⊰⁠⊹⊰⊹⊰甜品🧁【
旺角 📌【 🩷 Miss Tira 】

私 🩷 推介 • 港式檸檬茶鴨仔厚醬貝果
甜品🧁【 🩷 Miss Tira 】
地點 📍 旺角彌敦道688號旺角中心第一座地下G19A號舖
#愛吃miniの旺角
⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰
2024-11-03
相信大家都認識香港首家現切提拉米蘇專門店Miss Tira🍰 除咗韓式零卡糖現切提拉米蘇,Miss Tira仲會喺今個暑假推出「厚醬夾心貝果Bagel🥯 」,仲有六隻味!🍫脆皮黑巧厚醬夾心貝果 呢個bagel有脆皮朱古力,加上花生碎,裏面仲有朱古力脆朱同厚厚嘅朱古力奶凍🍮!三重朱古力🍫超濃厚!💚雙重濃厚開心果厚醬夾心貝果一個bagel有齊五樣開心果配料,濃郁開心果香,口感仲好豐富🥳🇹🇭 泰式芒果椰香紫糯米厚醬夾心貝果超厚芒果肉!加上椰汁🥥同紫糯米,好似芒果糯米飯🥭,又香甜又煙韌🥰🫐藍莓厚牛乳奶凍脆脆厚醬夾心貝果藍莓味係粉紫色好靚呀😍 除咗藍莓之外,裏面仲有超厚嘅椰奶奶凍🍮同脆脆,香甜滋味,口感又豐富🥳🥇微醺⁠提拉米蘇麻薯厚醬夾心貝果Tiramisu味超經典😍 裏面仲有浸咗咖啡酒嘅手指餅㗎~🧀️焦糖芝士伯爵茶脆餅厚醬夾心貝果仲有伯爵茶mix焦糖味,呢兩隻味加埋一齊甜度適中,香氣撲鼻,好正㗎💖Miss Tira📍旺角彌敦道688號旺角中心第1期G19A號舖📍荃灣青山公路 - 荃灣段264-298號南豐中心地下A119號舖#網店甜品 #蛋糕 #貝果 #bagel

🍫脆皮黑巧厚醬夾心貝果

💚雙重濃厚開心果厚醬夾心貝果

🇹🇭 泰式芒果椰香紫糯米厚醬夾心貝果

🫐藍莓厚牛乳奶凍脆脆厚醬夾心貝果

🥇微醺⁠提拉米蘇麻薯厚醬夾心貝果
Tiramisu味超經典😍 裏面仲有浸咗咖啡酒嘅手指餅㗎~

🧀️焦糖芝士伯爵茶脆餅厚醬夾心貝果

Miss Tira
📍旺角彌敦道688號旺角中心第1期G19A號舖

#網店甜品 #蛋糕 #貝果 #bagel
外賣自取
身為香港首家韓式現切提拉米蘇專門店,人氣當然旺盛!!最近仲跟上迪拜開心果朱古力熱潮,推出全新開心果提拉米蘇,朱古力迷一定要試試!!🟢- 迪拜開心果巧克力提拉米蘇 HK$68 🍫多重獨特口感!!一入口開心果小麥麵條千層絲非常酥脆,口感豐富,又富有開心果香氣!!配上輕盈幼滑馬斯卡彭芝士及香甜朱古力奶油,味道非常有層次,口感柔軟順滑,幸福感滿滿!!底層再加入提拉米蘇最重要濕潤濃厚咖啡香手指餅及奶香奶凍,味道回甘又有甜美!!

- 迪拜開心果巧克力提拉米蘇 HK$68 🍫
$68 (其他)
2024-11-04 83 瀏覽
#哈比四圍食 #旺角美食 #旺角甜品 #蛋糕應該好多為食之人都認識呢間香港首間即切嘅tiramisu專門店 @misstira_hk 佢哋嘅口味超級多選擇,而且佢哋係用零卡糖去製作甜品的,剛剛早兩日約咗班朋友上嚟屋企開party,所以啱晒選擇困難症嘅我一口氣揀咗好多口味同大家share,原來除咗Tiramisu之外,佢哋最近仲出咗新產品bagel,件件都好足料好有心機😋🥭 泰式特厚芒果椰香紫糯米bagel你完全想像唔到泰國特產甜品可以製作成Bagel口味,厚切又香甜嘅芒果加埋煙靭幾紫糯米,口感已經好豐富,再根據自己口味加入椰汁,真係不得了丫🍫 徵醺提拉米蘇QQ麻糬bagel你去到Tiramisu專門店,冇理由唔試吓佢哋嘅招牌口味嘅bagel,面層香濃嘅朱古力粉,包住煙靭嘅麻糬,入口係香濃嘅咖啡味,超級有層次🍹港式檸檬茶Tiramisu又係一款想像唔到但又會俾到驚喜你嘅味道,呢場係港式檸檬茶啫喱,下面係香滑Tiramisu,入口係有陣陣嘅檸檬茶香,蛋糕上可愛嘅鴨仔係軟綿綿嘅棉花糖🥰💩 大便Tiramisu呢個蛋糕造型十分之趣緻搞鬼,其實係三重朱古力口味,蛋糕面層白色一片係軟糯嘅麻糬,入面
#哈比四圍食 #旺角美食 #旺角甜品 #蛋糕
🥭 泰式特厚芒果椰香紫糯米bagel
🍫 徵醺提拉米蘇QQ麻糬bagel
🍹港式檸檬茶Tiramisu
💩 大便Tiramisu
呢個蛋糕造型十分之趣緻搞鬼,其實係三重朱古力口味,蛋糕面層白色一片係軟糯嘅麻糬,入面係香濃朱古力、朱古力脆脆珠、朱古力餅底
嗰晚大家食完飯再一齊食甜品真係好開心,明明已經食得好飽,但係大家都清晒啲甜品,果然甜品係女人嘅第二個胃😜
2024-10-21 201 瀏覽
.今日做嘢經過旺角中心..都唔知幾耐冇出過嚟呢度😆以前細個就成日行🙃細個都唔知喺度留咗幾多腳毛童年回憶🤨見到有間甜品店🤩香港首間現切提拉米蘇🍰專門店‼️你呢間好特別唔係用奶油做🤨佢哋係用招牌提拉米蘇作厚夾心內層‼️出名在於0卡糖,想食甜品又想健康,零負擔👍🏻🐼小熊貓豆乳白丸玉子厚醬貝果 $28🐱黑貓黑芝麻湯圓厚醬貝果$28🐱貓貓肉墊草莓奶酪燕麥脆脆厚醬貝果$28🐤港式檸檬茶鴨仔厚醬貝果 $28🍓草莓厚醬貝果$32🟢抹茶草莓厚醬貝果$32📍Miss Tira (旺角)旺角彌敦道688號旺角中心第一座地下G19A號舖

🐼小熊貓豆乳白丸玉子厚醬貝果 $28
🐱黑貓黑芝麻湯圓厚醬貝果$28
🐱貓貓肉墊草莓奶酪燕麥脆脆厚醬貝果$28
🐤港式檸檬茶鴨仔厚醬貝果 $28
🍓草莓厚醬貝果$32
🟢抹茶草莓厚醬貝果$32

📍Miss Tira (旺角)
旺角彌敦道688號旺角中心第一座地下G19A號舖
2024-10-11 351 瀏覽
甜品就好似女人第二個胃,作為一名甜品控,旺角 Miss 就唔可以錯過喇🍰✨一間多元化口味甜品店,無論搭配咖啡 ☕☕ 定一作為午後小點心 🍰🍩🥧都非常合適🌟🍮🍫🖤黑貓黑芝麻湯圓厚醬貝果 🐱🌰🍡結合黑芝麻濃郁香氣和湯圓Q 彈口感,傳統味道💛港式檸檬茶鴨仔厚醬貝果 🍋🦆融合檸檬茶酸甜同可愛鴨仔造型的,一款又好味又具視覺吸引力🤍小熊貓豆乳白丸玉子厚醬貝果 🐼🥛🍳豆乳製作,搭配白丸玉子,口感柔滑💜藍莓厚牛乳奶凍脆脆厚醬夾心貝果 🫐🥛🍮濃郁藍莓配牛乳奶凍,外層脆脆,內餡香滑❤️草莓厚醬貝果 🍓🍞🍰新鮮草莓,充滿果香,酸甜適中💚抹茶草莓厚醬貝果 🍵🍓🍰結合抹茶苦香同草莓甜美,獨特味覺對比,抹茶控一定唔可以錯過Miss Tira 📍旺角彌敦道688號旺角中心第一座地下G19A號舖

🖤黑貓黑芝麻湯圓厚醬貝果 🐱🌰🍡
結合黑芝麻濃郁香氣和湯圓Q 彈口感,傳統味道

💛港式檸檬茶鴨仔厚醬貝果 🍋🦆
融合檸檬茶酸甜同可愛鴨仔造型的,一款又好味又具視覺吸引力

🤍小熊貓豆乳白丸玉子厚醬貝果 🐼🥛🍳
豆乳製作,搭配白丸玉子,口感柔滑

💜藍莓厚牛乳奶凍脆脆厚醬夾心貝果 🫐🥛🍮
濃郁藍莓配牛乳奶凍,外層脆脆,內餡香滑

❤️草莓厚醬貝果 🍓🍞🍰
新鮮草莓,充滿果香,酸甜適中

💚抹茶草莓厚醬貝果 🍵🍓🍰
結合抹茶苦香同草莓甜美,獨特味覺對比,抹茶控一定唔可以錯過

Miss Tira
📍旺角彌敦道688號旺角中心第一座地下G19A號舖
2024-10-06 173 瀏覽
因為見到佢有出開心果Tiramisu 所以想去試吓所以經過嘅時候買咗個💚 開心果Tiramisu我覺得味道上又唔算好驚喜 開心果唔算好濃 但係面上面有啲開心果粒 咬落去嘅時候都會有開心果嘅香味出嚟 佢Tiramisu就有少少似普通嘅麵包底 不過有啲咖啡味咁樣 成件事都OK夾嘅 但係就唔算真係超級好食 如果貪新鮮經過買一個都OK嘅 如果叫我再試多次就未必會啦🥹🥹不過我都有興趣試埋佢其他味道 應該會幾好食嘅 因為每次經過都覺得幾吸引❤️
因為見到佢有出開心果Tiramisu 所以想去試吓
所以經過嘅時候買咗個

💚 開心果Tiramisu

Miss Tira 既新品厚醬夾心貝果Bagel〰️🥖重點係零卡糖使用 推出左多種口味💕\微醺⁠提拉米蘇麻薯厚醬夾心貝果🥯香濃既咖啡味加上煙煙韌韌既麻薯 加上鬆軟既貝果 口感好好😍最重要係零冷糖 減低罪惡感\ 焦糖芝士伯爵茶脆餅厚醬夾心貝果🧀呢款味道好豐富 鹹香既芝士再加上甜甜既焦糖 再滲出伯爵茶既茶香☺️三種味都好中我口味 Like👍🏻\ 泰式芒果椰香紫糯米厚醬夾心貝果🥭勁似芒果糯米飯 有埋椰汁 甜甜既芒果肉 相信有好多人中意食🫶🏻\ 藍莓厚牛乳奶凍脆脆厚醬夾心貝果🫐好有夏日既感覺 酸酸甜甜 份量好足滿滿藍莓 同埋厚手乳奶凍 加上脆脆 口感豐富完全係可以自己食哂😆
Miss Tira 既新品厚醬夾心貝果Bagel〰️
🥖重點係零卡糖使用 推出左多種口味💕

\微醺⁠提拉米蘇麻薯厚醬夾心貝果🥯

\ 焦糖芝士伯爵茶脆餅厚醬夾心貝果🧀

\ 泰式芒果椰香紫糯米厚醬夾心貝果🥭

\ 藍莓厚牛乳奶凍脆脆厚醬夾心貝果🫐
2024-08-31 176 瀏覽
鍾意食Tiramisu同Bagel 嘅朋友唔好錯過, 呢間可以滿足到你兩個願望!必試厚醬夾心貝果🥯, 厚夾心内層唔係用普通一般奶油, 而係用上小店招牌提拉米蘇作厚夾心內層!重點係使用0卡糖製作, 低卡低脂、低膽固醇, 輕負擔!🥯雙重濃厚開心果厚醬夾心貝果 Bagel口感煙韌柔軟, 裏面夾住開心果cream cheese、一層奶凍, 表面鋪滿開心果碎, 仲有開心果醬, 每一口都有濃郁嘅開心果香氣💚~🥯泰式芒果椰香紫糯米厚醬夾心貝果呢個配搭真係好特別, 充滿泰式風味🇹🇭!厚切芒果肉🥭配上椰汁紫糯米、tiramisu cream cheese, 旁邊仲有支小唧管裝住椰漿🥥, 可以因應自己喜好加入適當嘅份量, 好似食緊芒果糯米飯咁!🇹🇭泰式芒果糯米飯提拉米蘇 估唔到芒果糯米飯配搭tiramisu可以咁夾!粒粒芒果🥭夠鮮甜, 啲cream 香滑濃厚, 紫糯米香甜軟糯, 加上濕潤軟綿嘅手指餅夾層, 成個口感層次好豐富!

🥯雙重濃厚開心果厚醬夾心貝果

🥯泰式芒果椰香紫糯米厚醬夾心貝果

🇹🇭泰式芒果糯米飯提拉米蘇
2024-08-30
外賣自取
相信大家對香港首家即切嘅ᴛɪʀᴀᴍɪꜱᴜ專門店ᴍɪꜱꜱ ᴛɪʀᴀ都唔會陌生,而且佢哋嘅餅係用咗零卡糖整㗎🤪 不過今次就唔食ᴛɪʀᴀᴍɪꜱᴜ,要試下佢哋新出嘅「厚醬夾心Bagel」,勁嚟睛💓1️⃣ 泰式特厚芒果椰香紫糯米🇨🇷估唔到芒果糯米飯配落ʙᴀɢᴇʟ到都幾ᴍᴀᴛᴄʜ🤣 芒果係厚切,而紫糯米就黏糯有口感,仲有得隨自己喜好唧椰汁嘅份量添🥥2️⃣ 藍莓厚牛乳奶凍脆脆🫐淺淺哋嘅紫色好治療~ 每件ʙᴀɢᴇʟ除咗有粒粒新鮮嘅藍莓之外,仲有厚厚嘅椰奶奶凍同酸酸甜甜嘅脆脆,好夏日嘅感覺☀️3️⃣雙重濃厚開心果💚一眾開心果迷一定唔可以錯過🤪 開心果味嘅ᴄʀᴇᴀᴍ同醬都係超濃郁,而且面頭亦用咗好多開心果碎做ᴛᴏᴘᴘɪɴɢ,每一啖都食到脆脆,勁正😛4️⃣微醺提拉米蘇ǫǫ麻糬🍫話明係香港首家嘅提拉米蘇,點可以唔試吓🫶🏻 食落嘅每一啖都有咖啡味☕️~ 仲有煙煙韌韌嘅麻糬,ʙᴀɢᴇʟ好鬆軟,係雙重嘅享受✨

1️⃣ 泰式特厚芒果椰香紫糯米🇨🇷

微醺提拉米蘇QQ麻糬
  • 微醺提拉米蘇ǫǫ麻糬
  • 雙重開心果
2024-08-06 136 瀏覽
一直都好中意@misstira_hk既韓式現切提拉米蘇佢地最近出左新品厚醬夾心貝果🥯作為FANS當然要去試下 味道好有驚喜🔸微醺提拉米蘇麻薯厚醬夾心貝果以提拉米蘇起家 當然要試下原味0卡糖好健康 咖啡味香濃 幼滑入面仲有麻薯 煙韌好味☺️🔸泰式芒果椰香紫糯米厚醬夾心貝果芒果糯米飯變奏版 芒果大大件又鮮甜仲有紫糯米好煙韌 加埋椰漿 清新充滿泰式風情😇🔸焦糖芝士伯爵茶脆餅厚醬夾心貝果焦糖芝士X伯爵茶味 既有茶香亦有焦糖香香甜而不膩 加埋脆餅 好有口感😊

一直都好中意@misstira_hk既韓式現切提拉米蘇

🔸焦糖芝士伯爵茶脆餅厚醬夾心貝果
焦糖芝士X伯爵茶味 既有茶香亦有焦糖香
香甜而不膩 加埋脆餅 好有口感😊

2024-08-04 142 瀏覽
༺新厚醬夾心貝果Bagel༻香港首家現切提拉米蘇專門店 推出新烘焙產品-厚醬夾心貝果Bagel ,一共有6個口味~ 🥯◝✩ 𝙉𝙚𝙬 𝘽𝙖𝙜𝙚𝙡 𝙁𝙡𝙖𝙫𝙤𝙪𝙧𝙨 ⤵🍫【朱古力控最愛】脆皮黑巧厚醬夾心貝果💚【2024年最人氣大熱】雙重濃厚開心果厚醬夾心貝果🇹🇭【泰好味推介】泰式芒果椰香紫糯米厚醬夾心貝果🫐【一口淪陷在盛夏】藍莓厚牛乳奶凍脆脆厚醬夾心貝果🤎【必吃經典口味】微醺提拉米蘇麻薯厚醬夾心貝果🧀【TINE 挪威焦糖芝士】焦糖芝士伯爵茶脆餅厚醬夾心貝果🪄︎︎◝✩ 𝙁𝙤𝙤𝙙 𝙍𝙚𝙫𝙞𝙚𝙬 ⤵➳ 雙重濃厚開心果厚醬夾心貝果($58)貝果口感比較鬆軟~ 開心果的甜甜的,有開心果醬及cream cheese, 仲有一層奶凍!➳ 泰式芒果椰香紫糯米厚醬夾心貝果($58)芒果好甜,紫糯米煙煙韌韌!配上芒果忌廉芝士很清新~淋上椰漿,真是有芒果糯米飯感覺😆➳ 微醺提拉米蘇麻薯厚醬夾心貝果($48)提拉米蘇用上0卡糖更健康😙 提拉米蘇咖啡味較濃,微酒香!Cream好滑,仲有煙銀軟糯麻薯🥰
༺新厚醬夾心貝果Bagel༻

🫐【一口淪陷在盛夏】藍莓厚牛乳奶凍脆脆厚醬夾心貝果
🤎【必吃經典口味】微醺提拉米蘇麻薯厚醬夾心貝果
🧀【TINE 挪威焦糖芝士】焦糖芝士伯爵茶脆餅厚醬夾心貝果

🪄︎︎◝✩ 𝙁𝙤𝙤𝙙 𝙍𝙚𝙫𝙞𝙚𝙬 ⤵
➳ 雙重濃厚開心果厚醬夾心貝果($58)

➳ 泰式芒果椰香紫糯米厚醬夾心貝果($58)

➳ 微醺提拉米蘇麻薯厚醬夾心貝果($48)
2024-07-21 283 瀏覽
經過旺角見到呢家Tiramisu專門店,售賣好多不同款式既蛋糕同甜品。見到d Tiramisu長條型既設計,職員會即場切下客人購買既份量,幾有新鮮感。了解下先知呢間舖頭專門售賣韓式Tiramisu,標榜用零卡糖去製作,令產品更健康。一份tiramisu 既份量其實幾大,大概$58-$68 一份。唔同味道都有精緻嘅裝飾,十分打卡-able 。仲有近期好Hit嘅開心果。咁啱遇到佢貼出優惠,滿額有折,部份產品買二送一,所以就買左d 番去試下😆揀咗一個原味Tiramisu同埋開心果撻。開心果撻面頭鋪滿開心果碎,好吸晴。每款甜品都有獨立嘅外賣盒包裝,店員亦會免費提供保溫袋方便運送,十分細心。因為舖頭冇得堂食,拎返屋企之後都雪番佢哋一陣先拎出嚟食。Tiramisu 好多cream,唔係好食到佢既層次,唔會太甜但亦都食唔到Tiramisu應有既咖啡香/雲呢拿香。不過好處就係唔會話太漏,但唔似食緊tiramisu。而開心果撻望落好吸引,但食落去冇哞咩開心果味,同埋面頭嘅開心果碎都淋左。而下面嘅蛋撻底就不過不失,唔知有冇因為特價而影響咗佢嘅質素。🤔總括嚟講,甜品質素一般,不過佢行健康路線,而且望落好靚,

總括嚟講,甜品質素一般,不過佢行健康路線,而且望落好靚,一試無妨。
2024-07-15 280 瀏覽
Miss tira📍旺角/荃灣店家話係用天然零卡糖,食咗咁大件蛋糕都冇咩罪惡感🤣 當日去到得返一件開心果,所以就即刻果斷落單🫡⭐️雙重開心果脆脆提拉米蘇$68好似食緊雪糕咁,好creamy✨佢好多開心果碎,芝士蛋糕嗰part開心果味都幾濃💚 同埋都幾大件!中間有海綿蛋糕,同埋好似啫喱咁嘅長方小夾心(冇乜味道純粹覺得口感多少少)😂⭐️開心果提拉米蘇蛋撻(微醺版) $38呢個比起原切嘅脆脆提拉米蘇蛋糕最大嘅分別就係個味道多咗咖啡味。☕️佢中間有雞蛋布丁、開心果奶油馬卡邦尼芝士、同埋浸咗Baileys 咖啡酒手指餅。如果本身鍾意傳統Tiramisu嘅味道應該會鍾意呢款蛋撻多過原切🤣
Miss tira
📍旺角/荃灣

⭐️雙重開心果脆脆提拉米蘇$68
好似食緊雪糕咁,好creamy✨

⭐️開心果提拉米蘇蛋撻(微醺版) $38

2024-06-16 188 瀏覽
Miss tira📍旺角/荃灣原切韓式Tiramisu店家話係用天然零卡糖,食咗咁大件蛋糕嘅罪惡感好似冇咁多🤣當日去到得返一件,所以就即刻果斷落單🤣⭐️雙重開心果脆脆提拉米蘇$68似雪糕嘅Tiramisu,好creamy✨佢好多開心果碎,芝士蛋糕嗰part開心果味都幾濃💚 同埋都算大件!中間有海綿蛋糕,同埋好似啫喱咁嘅長方小夾心(冇乜味道純粹覺得口感多少少)😂⭐️開心果提拉米蘇蛋撻(微醺版) $38呢個比起原價切嘅脆脆提拉米蘇蛋糕最大嘅分別就係個味道多咗咖啡味。☕️佢中間有雞蛋布丁、開心果奶油馬卡邦尼芝士、同埋浸咗Baileys 咖啡酒手指餅。如果本身鍾意傳統Tiramisu嘅味道應該會鍾意呢款蛋撻多過原切🤣
Miss tira
📍旺角/荃灣
原切韓式Tiramisu
店家話係用天然零卡糖,食咗咁大件蛋糕嘅罪惡感好似冇咁多🤣
當日去到得返一件,所以就即刻果斷落單🤣

⭐️雙重開心果脆脆提拉米蘇$68
似雪糕嘅Tiramisu,好creamy✨

⭐️開心果提拉米蘇蛋撻(微醺版) $38