2022-08-06 5648 瀏覽
Mrbeast burger (西環).aww.. 係台灣好紅嘅mrbeast burger黎🇭🇰了 😗難得趁星期六外食打獵 即刻去嚐鮮😛 佢真係啱啱開 啱啱加盟獨家代理 @justkitchen_hk 而家暫時只接受food panda / 外賣自取的選項🤚好 入正題..🍔正所謂 burger 係高kcal嘅食物所以滿足度一定要高先合格等我試探下😗.1. Beast style burger 9.3/10$126.哇係 直接就係高級版big mac嘅概念兩塊patty 必須要講 牛味出同埋口感好好 唔乾唔柴 juicy但唔油膩加埋cheese都溫和哋溶埋一齊 rather 有d漢堡會乾爭爭一塊咁醬料方面就真係最classic嘅選擇mayo ketchup and mustard😗.出奇地 我覺得佢嘅包身係我好驚喜嘅.. 呢個漢堡包嘅口感係相對有彈性嘅 我即刻好喜出望外😂.味道質素方面我覺得係值得的但價錢方面大家就要自己衡量一下😛🤚 但.. 值得quota .240g.2.Karl’s deluxe $889.8/10.It blows my mind…‼️呢份好特別係佢哋嘅特別款..我
Mrbeast burger (西環)
難得趁星期六外食打獵 即刻去嚐鮮😛
240g
2.Karl’s deluxe $88
9.8/10
It blows my mind…‼️
呢份好特別係佢哋嘅特別款..
我一開始以為係搞錯..
原來真係特登反轉個包.
真係有唔同咩?
真係有..👍😱
平時d漢堡包因為內夾餡
外皮又軟身 所以漢堡包嘅質感一般比較軟身..
但佢本身包款比較煙韌.. 有彈性..
加埋面頭烤焗..
包體好搶戲..🤩
跟住內餡的部分 beef patty依然出色.. cheese好味
爭d唔記得mention 兩款包入邊嘅洋蔥好多.. 呢個洋蔥我覺得都係佢哋入味出色嘅原因👍😛
基於包體特別度 價錢 以及卡路里wise
加埋全部都係beast style burger嘅配料
焦糖洋蔥.. 酸瓜.. 以及三款醬
我係真係覺得幾正
420g
最後最後 如果大家有需要加錢換combo 或者配料其實都有好多diy選項
有興趣嘅你記得打去買或者用外賣平臺訂購 🤚因為未必可以堂食
外賣自取
2022-07-19 3117 瀏覽
/🥢Beast style combo一開始望到個價錢,隻眼真係凸一凸😂我哋呢個Cambo薯條轉左beast style fries Beast style burger入面有酸瓜,芥末,洋蔥,沙律醬,蕃茄醬等,就連牛肉都有兩大塊!😍食落口感非常豐富😋😋超級多料🥢Chandler style另外單點左一個burger呢個就冇beast style咁多料但係都有兩大塊肉同芝士 🧀飽肚得黎又好食😋🥢Beast style fries 薯條係嗰種波浪粗薯🍟面頭有酸瓜,蕃茄醬,芥末同沙律醬冇諗到薯條都可以食到咁多口感食落酸酸地又鹹鹹地 都好開胃🤤-雖然一開始望到個價錢好似幾貴😵‍💫不過其實對比番出邊既漢堡店差唔多嘅價錢都可以夠我哋食飽!而且我哋都覺得呢一間好食啲🤤鍾意食burger或者有睇開呢個YouTuber都一定要試吓!!!😋-

🥢Beast style combo
一開始望到個價錢,隻眼真係凸一凸😂
食落口感非常豐富😋😋超級多料

🥢Chandler style
另外單點左一個burger
呢個就冇beast style咁多料
但係都有兩大塊肉同芝士 🧀
飽肚得黎又好食😋

🥢Beast style fries
薯條係嗰種波浪粗薯🍟
面頭有酸瓜,蕃茄醬,芥末同沙律醬
冇諗到薯條都可以食到咁多口感
食落酸酸地又鹹鹹地 都好開胃🤤
雖然一開始望到個價錢好似幾貴😵‍💫
不過其實對比番出邊既漢堡店
差唔多嘅價錢都可以夠我哋食飽!
而且我哋都覺得呢一間好食啲🤤
  • Beast  style  combo