@thesolonelyclub launches a christmas afternoon tea set ☕️ three layers of christmas-themed finger food, cakes, and pastries 🍰 with pandan and peanut coconut frappe 🥥 enjoy while decorating your gingerbread men 🎨@thesolonelyclub 推出聖誕主題下午茶 ☕️ 三層聖誕主題小食 蛋糕 糕點 🍰 搭配斑斕椰椰雪冰 同 花生椰椰雪冰 🥥 一邊歎下午茶 一邊裝飾薑餅人 🎨🦌 Christmas Afternoon Tea Set 聖誕主題下午茶 HKD$398 for 2— 上層 top layer —🎅🏻 士多啤梨酥盒 strawberry voi-au-vent🥧 肉桂金寶蘋果撻 apple crumble tart— 中層 middle layer —🍫 黑朱古力草莓忌廉慕絲蛋糕 dark chocolate strawberry mouse🧁 有少少酒堅果杏仁小蛋糕 s

— 上層 top layer —
🥧 肉桂金寶蘋果撻 apple crumble tart

— 中層 middle layer —
🧁 有少少酒堅果杏仁小蛋糕 spiced rum dried fruit cake
🎨 小薑餅仔 gingerbread man

— 底層 bottom layer -—
🦐 小小辣炸蝦 spicy fried shrimp
🐟 芝麻吞拿魚酥 sesame tuna puff
🍗 日式雞骨豬肉腸 japanese style pork sausage

— 飲品 drinks —
🌱 斑斕椰椰雪冰 pandan coconut frappe
🥜 花生椰椰雪冰 peanut coconut frappe

📍@topmongkok 旺角彌敦道700號T.O.P This is Our Place 4樓406-408號舖 🇭🇰
呢間泰式fusion餐廳,裝修及四周佈置擺設都好有心思,再望望餐牌就知道同MAMADAY同一集團的,都係走特色玩味路線。呢日去發現餐廳已經充滿聖誕氣氛,最吸引係入面有兩個圓型卡座,好似坐咗響森林的木筒入面咁!🤩❇️貧窮是寂寞拼盤(半份) $98▶️可以自選3款小食,揀咗腐皮扎肉、蝦餅及炸魷魚圈每款都炸得香脆但又唔會好油膩,當中最好食係蝦餅,好彈牙!❇️豬軟骨配自家製豬油炒飯 $138▶️可以選擇辣定唔辣,我就揀咗唔辣。雖然話係豬油炒飯,但炒出嚟d飯又唔會好油,但略嫌唔夠香。記得餐牌上寫豬軟骨係慢煮4小時,但某d部份有少少韌,肉質唔夠腍,勝在夠大條❇️提拉米蘇泰奶咖啡 $56▶️呢個咖啡一上枱會嘩嘩聲,成個造型既豐富又邪惡!😂頂層擺放咗3條好粗的手指餅,上面唧有朱古力moose,咖啡入口有好香泰式奶茶味道,成件事就係Tiramisu X 泰式咖啡,同個名稱好配合,飲完已經好似食埋個甜品咁,好抵!😂❇️白癡戀人 $52▶️又係另一個吸睛飲品,個珍珠貝殼雲朵咖啡碟同成個造型都好靚,中間一層奶泡,上面再淋上濃郁的朱古力醬同舖有咖啡粉,中間有大大粒棉花糖。入面有少許餅乾粒,亦有好多細粒的棉花糖,材料非常豐富,味

❇️貧窮是寂寞拼盤(半份) $98
▶️可以自選3款小食,揀咗腐皮扎肉、蝦餅及炸魷魚圈
每款都炸得香脆但又唔會好油膩,當中最好食係蝦餅,好彈牙!
❇️豬軟骨配自家製豬油炒飯 $138
❇️提拉米蘇泰奶咖啡 $56
▶️呢個咖啡一上枱會嘩嘩聲,成個造型既豐富又邪惡!😂
❇️白癡戀人 $52
▶️又係另一個吸睛飲品,個珍珠貝殼雲朵咖啡碟同成個造型都好靚,中間一層奶泡,上面再淋上濃郁的朱古力醬同舖有咖啡粉,中間有大大粒棉花糖。入面有少許餅乾粒,亦有好多細粒的棉花糖,材料非常豐富,味道好有層次,同樣飲完呢杯啡等於食埋個甜品!😄
如果鍾意坐得舒服,又想同朋友嚟飲下野傾下計打下卡,呢度不妨一試!
2023-11-23
下午茶
6天前 0 瀏覽
趣味童話世界餐廳同朋友喺T.O.P行街, 經過見到鋪面好多古靈精怪嘅擺設,以為係精品店原來係間餐廳,就有興趣入去食個lunch影吓相打下咭。LIUNCH Set $86香辣魷魚圈海鮮意粉 唔止裝修特別,食物既攞盤都玩味十足,魷魚圈分量一啲都唔少,辣辣地嘅意粉配埋海鮮食一流。青檸梳打(午)同樣大大杯樣靚唔靚,青檸夠晒酸,梳打夠晒氣,飲一啖消暑解渴Daily Soup餐湯係羅宋湯,酸酸甜甜開胃十足,仲配埋香脆嘅蒜蓉包。Lunch Set $78煙三文魚香蒜貝果 大大塊貝果夾住大大塊既三文魚,仲有熱溶芝士,一啖咬落口,口感勁豐富,旁邊仲配埋新鮮嘅沙律菜同車厘茄,營養十足夠晒健康。Daily Salad跟餐沙律係新鮮嘅雜菜沙律,配上日式洋蔥沙律醬,十足開胃。Lunch /細Waffle $68咖央麻糬椰絲Waffle 食得多,麻糬做既真係第一次食,中間煙煙韌韌,外面脆卜卜,口感衝擊極大,加上咖央、椰絲既味道好夾,令人食唔停口,配埋雲呢拿雪糕一齊食,另一番風味。自家製手工蛋糕 $42是日自家製蛋糕 係Tiramisu,層層疊既軟化鮮奶油、起司和咖啡沾濕的蛋糕片,外層仲有爆厚既忌廉泡沫,勁有驚喜嘅
趣味童話世界餐廳

LIUNCH Set $86

香辣魷魚圈海鮮意粉

青檸梳打(午)

同樣大大杯樣靚唔靚,青檸夠晒酸,梳打夠晒氣,飲一啖消暑解渴

Daily Soup

餐湯係羅宋湯,酸酸甜甜開胃十足,仲配埋香脆嘅蒜蓉包。

Lunch Set $78
煙三文魚香蒜貝果

Daily Salad
跟餐沙律係新鮮嘅雜菜沙律,配上日式洋蔥沙律醬,十足開胃。

Lunch /細Waffle $68
咖央麻糬椰絲

自家製手工蛋糕 $42

是日自家製蛋糕 係Tiramisu,層層疊既軟化鮮奶油、起司和咖啡沾濕的蛋糕片,外層仲有爆厚既忌廉泡沫,勁有驚喜嘅甜品
2024-04-19 172 瀏覽
生日慶祝餐廳留念~ 野食係好味的但感覺意粉份量偏少🤨屬於食完要食埋甜品先覺得飽(我地兩個女仔) Anyway staff都好friendly,甜品都好好味~ 💖💖💖
2024-04-15
生日
  • 士多啤梨玄米奶昔
2024-04-14 146 瀏覽
呢間玩味風餐廳有幾間姊妹店裝修設計色彩繽紛,充滿玩味風格一入門口就見到大大隻老虎擺設🐅非常之打卡喇📸-☕️提拉米蘇泰奶咖啡($56)面頭嘅手指餅加咗泰式奶茶cream超濃郁好味底層嘅泰奶咖啡味道唔會奇怪咖啡味唔算濃味道唔太甜呢個價錢同時享受到甜品同飲品好高cp值呀💯🍕冬蔭公大蝦比薩($108)上檯已經聞到香噴噴嘅冬蔭公味🤤pizza 餅皮薄身香脆咬落會有芝士拉絲效果👍🏻面頭嘅大蝦爽彈大隻兼好重冬蔭公酸辣味呀🥣豬軟骨配自家製豬油炒飯($138)炒得又香又有辣味同時唔會辣得好chur食到微辣嘅朋友仔都會啱食呀💕豬軟骨大大件🍝大阪燒配章魚海鮮意大利麵($138)呢款日x西式之作將意粉神還原出大阪燒嘅味道😆海鮮配料細細粒唔太起眼有蜆、蝦、章魚
呢間玩味風餐廳有幾間姊妹店
裝修設計色彩繽紛,充滿玩味風格
一入門口就見到大大隻老虎擺設🐅
非常之打卡喇📸

☕️提拉米蘇泰奶咖啡($56)
面頭嘅手指餅加咗泰式奶茶cream
超濃郁好味
底層嘅泰奶咖啡味道唔會奇怪
咖啡味唔算濃
味道唔太甜
呢個價錢同時享受到甜品同飲品
好高cp值呀💯

🍕冬蔭公大蝦比薩($108)
上檯已經聞到香噴噴嘅冬蔭公味🤤
pizza 餅皮薄身香脆
咬落會有芝士拉絲效果👍🏻
面頭嘅大蝦爽彈大隻兼好重冬蔭公酸辣味呀

🥣豬軟骨配自家製豬油炒飯($138)
炒得又香又有辣味
同時唔會辣得好chur
食到微辣嘅朋友仔都會啱食呀💕
豬軟骨大大件

🍝大阪燒配章魚海鮮意大利麵($138)
呢款日x西式之作
將意粉神還原出大阪燒嘅味道😆
海鮮配料細細粒唔太起眼
有蜆、蝦、章魚
2024-04-13 126 瀏覽
為食妹呢日放工約咗一班frd子嚟到旺角T.O.P覓食😋 呢間 #NoMoneySoLonely 主打泰國fusion菜,可以講係泰式cafe,融合cafe一啲基本嘅打卡餐點,朋友偏食都唔驚啦!🍴貧窮是寂寞拼盤 $168👅炸物雜錦,份量算多,要乜有乜,可以試曬唔同炸物,最適合share!為食妹最愛炸蝦🍤🍴煙三文魚泰式海鮮醬意粉 $138👅正常發揮,煙三文魚大大塊,配埋泰式海鮮醬又辣辣地咁,幾過癮😬意粉稔度啱啱好,可以一試😋🍴寂寞時圍爐烤魚 $248👅條魚偏細條,肉質略嫌霉爛,湯頭為一般泰式酸辣口味,整體麻麻,而且價錢偏貴,個人不太推薦🤧🍴椰椰麻麻泰式燒牛扒 $248👅我哋叫咗五成熟,肉質唔算太韌,配埋沙律,幾fresh!幾醒胃!😗🍴冬蔭公大蝦pizza $148👅蝦夠大隻、夠新鮮!配料有番茄同青檸加乘,唔會太膩,為食妹一啖K.O.🤩🍴人人都嗌嘅啖啖蟹肉擔擔飯 $158👅就咁睇相都有好多蟹籽同蟹肉😋,口感食落似加咗花生醬嘅意大利飯😌

🍴貧窮是寂寞拼盤 $168

煙三文魚泰式海鮮醬意粉
蔭公大蝦pizza
椰椰麻麻泰式燒牛扒
2024-04-12 42 瀏覽
本來約咗啲舊朋友去女人街附近啲小店食泰國菜,但係太多人,跟住就揀咗呢間決定轉場。個Menu都幾有特色。嗌咗個牛肉沙律,我覺得辣度延中有後勁,加埋酸酸甜甜嘅感覺幾開胃,但係朋友就覺得辣咗少少。另外都點咗個Pizza,係黃咖喱軟殼蟹,反而呢個就冇咁辣同埋薄薄地唔會太飽。不過個拼盤就乾咗少少,同埋啲粉厚咗少少,不過我覺得唔會炸到有割喉㗎感覺都可以接受。BTW本來想試埋個甜品,但朋友話想食中式甜品,咁唯有留返下次先再試呢間嘅甜品啦。
2024-04-09 84 瀏覽
No money so lonely 相當玩味嘅泰國餐廳,淨係個名都已經值得入嚟試一試,盡量環境相當多打卡位,今日同咗朋友一齊試吓,食完就真係No Money啦佢哋嘅餐牌都相當有心思, Pizza愛好者嘅我當然唔少得睇吓有啲咩Pizza啦泰式魷魚薄餅,個感覺好似都唔差喎,燒魷魚一定好食,薄餅又唔錯, Pizza表面鋪滿咗大量嘅魷魚乾,然後底層在鋪上厚厚嘅芝士,即刻有拉絲嘅感覺口感相當滿足, Pizza皮都相當鬆軟然後再嗌咗個魷魚圈,哈下變成咗魷魚大餐添,呢個都係新鮮炸起,上枱嘅時候非常之熱,要留意 ~ 食材相當新鮮 魷魚相當爽脆😜😜 最後影咗幾張相俾大家睇吓個環境啦,一齊過嚟試吓啦No Money so Lonely 😙😙今鋪真.
No money so lonely

2024-03-29 167 瀏覽
食到滴哂汗1. 火山黃咖哩雜菜 168個黃咖哩啲汁超少,淨係碟邊位有少少黃咖哩汁,又冇味,最好食都係個蒜蓉包,但啲汁少到都點唔到2.人人都嗌的淡淡蟹肉擔擔飯 158個蟹肉飯又係超淡味,份量又唔多,一個人食都未必夠,標題話係啖啖蟹肉飯,點知變咗啖啖蟹籽飯,得嗰幾條似係雪藏蟹絲, 係食到少少“擔擔”味,但係個味係溝左勁多水既花生醬味3. 冬陰功湯 68冬陰功湯係試過裏面最有味道嘅嘢, 但係裏面有三分一都係食唔到嘅湯渣,總括而言,唔會再有下次
食到滴哂汗
1. 火山黃咖哩雜菜 168

2.人人都嗌的淡淡蟹肉擔擔飯 158

3. 冬陰功湯 68

總括而言,唔會再有下次
2024-03-21 229 瀏覽
喺T.O.P嘅靚靚餐廳No Money So Lonely 裝修佈置好有心思✨玩味十足 勁多打咭位 Lunch有set有單點 有啲菜式名都搞笑設計過😆ꕥ 芝士菠菜蟹肉忌廉炒飯 Lunch set之一🍽️會送埋餐湯同飲品 當日係雜菜湯 仲跟埋一片蒜蓉多士添🧄而炒飯就係一個比較西式嘅配搭 面頭鋪上滿滿蟹肉 下面仲有好多菠菜同什菌 用芝士同忌廉炒飯 有點risotto嘅效果🧀ꕥ 豬軟骨配自家製豬油炒飯 豬軟骨質感軟稔而入味 加埋豬油同辣椒一齊炒飯 絕對係惹味之選🌶️而且呢度飯嘅份量都好多 相信係男士食嘅話 都一定會夠飽ꕥ 白癡戀人 ꕥ 提拉米蘇泰奶咖啡 飲品選擇都有好多 我哋就揀咗兩杯好啱打卡嘅咖啡📸白癡戀人係有棉花糖同白朱古力 鐘意甜嘅朋友都會好喜愛 而且杯下嘅雲朵碟真係勁靚☁️而提拉米蘇泰奶咖啡上面真係有tiramisu㗎 靚得嚟仲好似多咗個甜品食咁😆

Lunch有set有單點 有啲菜式名都搞笑設計過😆

ꕥ 芝士菠菜蟹肉忌廉炒飯

ꕥ 豬軟骨配自家製豬油炒飯

ꕥ 白癡戀人
ꕥ 提拉米蘇泰奶咖啡
2024-03-07 256 瀏覽
今日囡囡學校早放,媽媽們即約埋一齊去旺角放電😌見到一間餐廳好IGable 🤳個名仲勁搞笑叫「No Money So Lonely 」💸 裝修格局好搶眼,成間店都係打卡位🤩影相啱晒我!我地揀左坐森林卡廂位🌿有浪漫燈飾同花草點綴囡囡勁鍾意,仲話呢個位係俾公主坐🤣餐牌上碟碟食物個名都好盞鬼👻Fusion菜原來都幾多嘢啱小朋友食:🦪青檸凍的蜆呢個作為頭盤好適合,個汁甜甜酸酸、辣辣地好開胃,蜆肉大大隻,必叫之選👍🏻🍕小朋友啱晒甜酸雞比薩同平時食開既Pizza一樣,又有點不一樣!一樣有拉絲芝士,面層既餸卻變了甜酸雞、食落有d 似咕嚕肉☺️好啱小朋友口味!🍝大阪燒配章魚海洋義大利麵呢個估佢唔到咁好食!大阪燒個汁加煙韌度剛好嘅意粉,份量仲好大可以share,大人同小朋友都好鍾意食!🥘寂寞是貧窮拼盤個名好有趣🤭人多share就啱晒!(蝦餅、春卷、炸魷魚) 有6款小食,樣樣都有D咁,份量超大夠晒脆卜卜🐖蜜味酸辣豬肋骨有全份或半份揀,我地全部女孩子share半份啱啱好🤭個汁偏辣,豬肋骨唔痴骨、肉質都夠淋,底下舖左沙律菜可以包住肉食,兩樣一齊食中和返個辣度,清新得黎極開胃!🧇如我沒有窩夫我會很寂寞小朋友最鍾意朱
今日囡囡學校早放,媽媽們即約埋一齊去旺角放電😌
見到一間餐廳好IGable 🤳個名仲勁搞笑
叫「No Money So Lonely 」💸

裝修格局好搶眼,成間店都係打卡位🤩影相啱晒我!
我地揀左坐森林卡廂位🌿有浪漫燈飾同花草點綴
囡囡勁鍾意,仲話呢個位係俾公主坐🤣
餐牌上碟碟食物個名都好盞鬼👻
Fusion菜原來都幾多嘢啱小朋友食:

🦪青檸凍的蜆

🍕小朋友啱晒甜酸雞比薩

🍝大阪燒配章魚海洋義大利麵

🥘寂寞是貧窮拼盤

🐖蜜味酸辣豬肋骨

🧇如我沒有窩夫我會很寂寞
小朋友最鍾意朱古力醬🤣窩夫本身唔會話太甜,上檯熱辣辣,配埋雪糕一凍一熱好滋味😋仲有少少生果伴碟,班細路見到又要爭食喇😆
2024-03-06 122 瀏覽
餐廳名完全命中打工仔嘅心聲🥲,玩味感十足,主打泰式x西式料理,環境色彩繽紛,好似入咗叢林咁,全部都係搶眼嘅打卡位!餐牌啲名都改得好搞笑,而且食材嘅配搭幾創新,大部份都未試過,感覺幾適合同朋友或者小朋友嚟試!-——————————————🍕◖泰式魷魚比薩◗ $92呢個係午市套餐,包咗沙律同嘢飲。用咗類似Tortilla做底,烘焗出嚟批邊薄脆,每一塊上面都鋪上厚厚嘅芝士,加上車厘茄魷魚同炸魷魚圈,配料唔算太多,但口感幾香脆!🍳◖泰式燒牛肉沙律◗ $168呢個牛肉沙律份量都多,上面放上切片牛肉,再淋上泰式酸辣汁,幾有風味,但食吓食吓都真係幾辣!略嫌佢啲牛肉比較碎,同埋唔太食得出牛味~🧇◖如果沒有窩夫我會很寂寞•抹茶醬栗子忌廉糖漬栗子麻糬◗ $128窩夫使用日本進口麵粉同雞蛋,即叫即整,入口食到濃濃嘅蛋香,夾雜煙靭嘅麻糬,上面唧上栗子忌廉同抹茶醬,配上抹茶雪糕,但食落就冇嗰種外脆內軟嘅感覺呢~🍫◖提拉米蘇泰奶咖啡◗ +$36叫咗午市套餐,有$20優惠叫佢嘅嘢飲。呢杯嘢飲好吸睛,成個造型都好靚!用咗泰奶咖啡做底,中間有一層厚厚嘅奶泡,上面放上三大條手指餅,灑上可可粉,用嚟點咖啡食一流!🍋◖青檸梳
-——————————————
🍕◖泰式魷魚比薩◗ $92

🍳◖泰式燒牛肉沙律◗ $168

🍫◖提拉米蘇泰奶咖啡◗ +$36

🍋◖青檸梳打◗ 跟餐
飲落幾清新,唔會太甜,好夠氣!

🌟Encore指數:8.2/10
2024-03-02 119 瀏覽
今晚同朋友本身開開心心,期待已久聚會嚟呢間餐廳食飯,第一眼嚟感覺餐廳佈置幾得意,啲嘢食其實都OK嘅,賣相非常好,我哋都幾有驚喜,冇諗過味道幾好👍🏻 只係啲嘢食唔太夠熱,放了幾分鐘啲飯就凍咗! 不過整體嚟講味道同食物質素唔錯嘅👌不過啲員工態度極差,冇禮貌又黑口黑面,問佢一句好似欠佢咁,唔明點解佢哋啲口面可以咁樣,食完嘢又唔會幫你清枱,要你叫佢先清碟,趕客走極度冇禮貌!總括嚟講今次嚟過一次唔會再返轉頭,亦唔會介紹朋友嚟呢間餐廳幫襯,咁餐食得一肚氣😥😥😥只會幫佢重點推介極差服務餐廳,未去過一間餐廳態度咁差,態度差真係會影響下次再幫襯,bad experience

2024-03-02
  • 大阪燒配章魚海鮮意大利麵
2024-03-02 73 瀏覽
I saw the promotion of their tea set several times especially at Christmas but I didn't have the time to try it. Recently, I saw their new promotion of their afternoon tea set (Spring theme) and decided to try it today.Some of the food items were quite unusual and I was looking forward to try it.For drinks, I tried the Tiramisu Crunch and I was pleasantly surprised. The tiramisu's flavor was actually tea flavored and when drank with the latte made it taste like yuanyang. The tiramisu part was al

For drinks, I tried the Tiramisu Crunch and I was pleasantly surprised. The tiramisu's flavor was actually tea flavored and when drank with the latte made it taste like yuanyang. The tiramisu part was almost as big as a regular dessert.
The tea set came and it was definitely cute. The Strawberry Stifle and Panna Cotta was definitely the cutest.
However, the salted egg cookie and bamboo charcoal basque was the best surprise as I would not have thought of them as desserts.

The foie gras they chose luckily did not taste too strong and should be acceptable to people who don't like its prominent flavor.
2024-03-02
2024-03-02 81 瀏覽
*/平時行開旺角都知道T.O.P.呢個商場有得食好嘢又多舖頭行街買嘢🤭我哋今日去行完街之後就入左呢間餐廳食好嘢🤭🤭🤭餐廳環境:燈光以黃光為主,比較偏暗,襯番餐廳浪漫既設計😎😎😎一入門口已經有打卡,係霓虹燈既設計🤩🤩🤩之後又有隻巨型大老虎🐅真係好吸睛🤩🤩🤩佢哋既座位仲有特別設計,係一個大樹洞入面坐😝😝真係好特別既設計😍😍食物方面:佢哋啲食物名真係好有趣😂食落都開心啲🤣🤣🍤貧窮是寂寞拼盤一個拼盤有成六樣小食🤭🤭有炸蝦、魷魚圈、魚餅等等,我最欣賞佢個份量啱啱好,每樣小食有三至四件,可以樣樣都試少少👍🏻👍🏻👍🏻🥣青檸凍的蜆呢個係推薦一定要叫🤩🤩🤩呢款有少少辣,係凍食既👍🏻而且酸酸甜甜,識落好開胃🤣🤣🤣🍕小朋友岩哂甜酸雞比薩Pizza既size可以自己揀,成班朋友去食就可以嗌個大個啲,我哋叫咗八吋👍🏻都好夠食🤩🤩甜甜地好好食🤤🍝大阪燒配章魚海洋意大利麵呢個麵超級好食👍🏻👍🏻👍🏻佢哋煮既煙韌度啱啱好😝😝加埋大阪燒嗰啲醬汁,撈埋一齊勁好味👍🏻👍🏻👍🏻份量又夠大碟,可以同朋友share食🍌楓糖香蕉肉桂奶昔佢哋有好多唔同特色嘅飲品,呢杯飲品比較甜,但係味道好易入口,而且小朋友好鍾意飲,加上香蕉好清新👍🏻

餐廳環境:

食物方面:
佢哋啲食物名真係好有趣😂食落都開心啲🤣🤣

🍤貧窮是寂寞拼盤

🥣青檸凍的蜆

🍕小朋友岩哂甜酸雞比薩

🍝大阪燒配章魚海洋意大利麵

🍌楓糖香蕉肉桂奶昔
佢哋有好多唔同特色嘅飲品,呢杯飲品比較甜,但係味道好易入口,而且小朋友好鍾意飲,加上香蕉好清新👍🏻👍🏻👍🏻

🦴蜜味酸辣豬肋骨
呢道菜最好嘅係有豬肋骨再加啲沙律菜😂食咗咁多肉都唔覺得有罪惡感😎😎😎而且佢個豬肋骨少少辣,但又甜甜地好好食,啖啖肉😍😍😍

🍰流心提拉米蘇巴斯克
食完餐咁豐富嘅午餐,一定要嗌返個甜品嚟做總結啦😆😆😆佢啲流心提拉米蘇真係正到一個點😋😋😋😋個巴斯克有進步空間😂😂但整體嚟講係十分之好食🤩🤩🤩🤩

No Money So Lonely (旺角)