2021-06-13
炸雞鎚(4隻) $28呢個係咁啱店主叫到我係度影相 問我係咪foodie 然後勁nice咁送咗俾我🙈 雞鎚炸到熱辣辣 食到肉質好滑唔會乾 而且個味道濃得黎又唔會太油膩 食完都唔會喉嚨痛🤤 由於得我一個既關係 係冇可能食得哂 打包拎咗俾屋企人食都讚唔錯呢🥰評分: 8.5/10🌟Nomad Single Burger $71今次揀咗牛油漢堡+single無激素雞扒+double車打芝士🧀+牛油果蓉🥑同照燒汁🥢可以自由選擇自己想食既配料都幾flexible 又可以根據食量黎決定叫幾多😆 首先個牛油漢堡有烘過 食落好香牛油味🧈 雞扒食落勁juicy 仲要係無激素可以安心食用 加埋牛油果蓉夠哂熟同健康 配埋個照燒汁就perfect😋評分: 9/10🌟三重松露薯條+汽水 $28 (跟餐)首先講咗松露薯條先🍟 一拎上身已經好香松露味 食落熱辣辣加埋個黑松露醬真係勁滿足 不過啲薯條部分好脆 有啲就偏淋 作為鐘意食脆薯條既人類 就有少少失望🥲 另一樣就係飲品方面淨係可以跟汽水🥤 如果有水/烏龍茶健康啲既選擇就更好了 因為個人唔鐘意飲汽水🤧評分: 7/10🌟p.s. 大圍呢間分店可以企係店舖入面既小吧枱或
評分: 8.5/10🌟
Nomad Single Burger $71
評分: 9/10🌟
三重松露薯條+汽水 $28 (跟餐)
評分: 7/10🌟
p.s. 大圍呢間分店可以企係店舖入面既小吧枱或坐門口既長櫈食 就算唔係住附近既朋友都可以去試😍
———————————————————————
Nomad Burger (海福商場) (大圍)
大圍積運街2-8號海福花園地下2號舖