2024-09-19 3 瀏覽
之前睇廣告,見到佢話新出咗飯團,諗住試吓,,點知去咗幾次都買唔到。今日假期之後,可能唔多人返工,終於買到啦。佢有三文魚子同埋明太子,我大愛明太子,所以試吓明太子🤤加上Seven冇明太子,所以試吓佢先我覺得個紫菜夠香,夠脆。但係個飯有少少偏硬,同埋啲材料唔夠豐盛,如果對比起華御結嘅話,華御結係豐盛好多,而且價錢都係差唔多。明太子食落係鹹鹹地辣辣地,我覺得都惹味嘅,但係如果可以多啲就好啦,或者可以嘗試吓之後出明太子沙律,應該都好食嘅,但係食得出,佢真係秋田小丁優質米。

2024-08-14 2 瀏覽
Ok嘅芒果三文治,係小紅書成名已久,每日七點後更加有特價,由$17減兩蚊。食味方面,杧果甜味適中,算不上頂級但可以接受,舔忌廉,配合得好好,但由於五六點買,麵包有少少乾身。單是味道7.5/10,但論Cp值8分,會再試
2024-08-14