2025-01-10
大角咀有間性價比高嘅poke bowl專門店,無論係蛋白質定係主食嘅選擇都好多,除咗poke bowl,仲有proteinshake 、養生茶、同低卡甜品,真係啱曬健身人士或者嗰日想食keep fit的朋友!——— FOOD ———1️⃣ 我全都要($130)有三文魚、吞拿魚、蟹籽、牛油果、香菇、玉子絲,配上自選沙律菜/飯底,配上山葵蛋黃醬,配料非常豐富,特別一提 呢個山葵蛋黃醬好特別,有輕微嗆鼻感,配合鮮甜肥美三文魚和吞拿魚,香菇等,除了提味之外還很開胃🤤 份量十足 吃完整個bowl 超級滿足和飽肚2️⃣ 自選波奇碗 ($92起)自選一款主食、一款飯底/沙律三款配料、一款醬汁同調味料,調味料可以全選艹主食有吞拿魚、三文魚/蝦/八爪魚/慢煮雞胸/一口牛我選了慢煮雞胸 雖然是雞胸肉但唔會好鞋口 口感很嫩滑 而且調味適中主食選了半壽司飯+半沙律菜,配料有多達十六款 我選了西蘭花、玉米筍、彩椒,醬汁選了蜜糖芥末醬搭配起來色彩繽紛 十分開胃🤤 吃完整個bowl很滿足呢!——— SCORE ———CP值:🌕🌕🌕🌖再 訪:🌕🌕🌕🌖環 境:🌕🌕🌕🌖服 務:🌕🌕🌖🌑
——— FOOD ———
1️⃣ 我全都要($130)
2️⃣ 自選波奇碗 ($92起)
主食有吞拿魚、三文魚/蝦/八爪魚/慢煮雞胸/一口牛
搭配起來色彩繽紛 十分開胃🤤 吃完整個bowl很滿足呢!
——— SCORE ———
CP值:🌕🌕🌕🌖