2024-08-20 110 瀏覽
Great place. Quiet but not sterile. Staff are lovely. Food is delicious - Japanese skewers. Best edimame I’ve had grown at the owners farm. Drinks range in price from good value to something you can treat yourself with. Highly recommended.
2022-12-31 1818 瀏覽
在2022年最後一日和一班朋友在這露天環境BBQ, 享受一餐豐富晚餐。有講有笑迎接新的一年,非常幸福。最重要不需要自己燒,坐係到有得食🤣這裡服務很好,跟職員很好傾。同時環境很好,最重要是洗手間方便又乾淨👍🏻。
這裡服務很好,跟職員很好傾。
同時環境很好,最重要是洗手間方便又乾淨👍🏻。
2022-12-31
慶祝紀念
除夕
2022-09-05 1749 瀏覽
我不嬲都係喜歡一有時間就同朋友仔飲嘢聚一聚嘅人又可以放鬆又可以大家傾吓近況我發覺最近要搵啲又舒服又唔擠擁嘅地方實在太少。終於比我喺牛頭角搵到一間一嚟就坐咗成四個鐘頭~ 鍾意威士忌嘅朋友一定唔可以錯過我已經想預訂佢哋天台慶祝生日~Outdoor BBQ放空一下, 私人戶外地方十分安全又可以幫手預訂食物,露台上又有洗手地方同獨立洗手間完全合晒啲一家大細嘅可車爸爸媽媽想飲番杯又可以落去買杯酒去天台嘆世界👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
我不嬲都係喜歡一有時間就同朋友仔飲嘢聚一聚嘅人
又可以放鬆又可以大家傾吓近況