2023-02-18
見咁耐冇食Outback, 我同男朋友放工一於要試試佢。果然水準keep 得到, 我地鍾意散叫, 因為可以自己選鐘意食既野食西餐當然唔小得食牛扒, 叫左個ribeye, 意粉, 叫ribeye 可以加兩個小食, 我地叫左焗薯同蔬菜; 叫白汁芝士燒蝦寬條麵又送沙律/ 餐湯, 因為個日既餐湯係蕃茄湯, 我地都唔太大興趣, 所以就選擇左沙律。好彩冇叫埋個芝士雞肉夾餅, 因為啲份量都多, 我地兩個人食都食唔晒><食得Outback相信唔小人都對佢地個餐前黑糖包念念不忘, 餐包既牛酒cream 好香滑, 唔會蓋過黑糖既香味到主角了, 估唔到雖然係小食但個份量都唔小, 個沙律略為多左小小醬同cheese, 但食落都好爽脆 ; 焗薯有齊晒sour cream, 煙肉, cheese, 清得黎又夠晒惹味, ribeye 我地叫左7成熟, 肉質岩岩好, 原先係配黑椒汁, 但我地都係鍾意點芥末多啲, 至於個意粉不過不失當然唔小得甜品為一個晚餐作完美句號啦, 叫左個超邪惡既雪糕朱古力軟餅, 呢個簡直係冰火交融, 最頂層有冰涼既cream 同 vanilla ice cream, 最低層有熱
當然唔小得 甜品為一個晚餐作完美句號啦, 叫左個超邪惡既雪糕朱古力軟餅, 呢個簡直係冰火交融, 最頂層有冰涼既cream 同 vanilla ice cream, 最低層有熱辣辣既朱古力brownie, 個brownie略帶小小甜, 所以我地食左一半冇食lu