餐廳: Parallel
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2024-10-03 2326 瀏覽
朋友介紹觀塘有間由前五星級酒店西廚主理的西餐廳,今晚特來嚐嚐這裏的半自助餐。餐廳在觀塘站附近,比鄰APM商場,交通方便。餐廳店面不大,裝修簡約,算不上豪華,但也整潔舒適。晚餐時段全場滿座,幸好我已預早訂好位。「半自助晚餐」包括自助吧、餐湯、主菜及咖啡或茶。自助吧:沙律、前菜、冷切肉盤、煙三文魚、芝士、青口、翡翠螺、白蝦等非常豐富。其中沙律便有火箭菜、車厘茄、甘筍絲、雞肉薯仔、生果沙律。令我印象深刻的是生果沙律,蜜瓜、蜜桃、菠蘿等新鮮生果,和沙律醬味道非常配合,甜絲絲口感,特別醒胃。冷盤方面,有青口、翡翠螺、白蝦等海鮮,任食任添,其中以白蝦最可口,肉質鮮甜爽口。更有飯和通粉,味道也不錯,單是沙律吧已能吃個飽。餐湯:西蘭花忌廉湯,賣相講究,用忌廉拉花,湯底濃稠,味道不錯。主菜:「煙腩肉日本菇意大利飯」,芝士味道濃郁的意大利飯,粒粒分明,特別爽口。配上鹽香的意大利煙肉及滋味日本菇,令味道更提升。「冬陰功燒雞配椰汁飯」,冬陰功雞扒肉質鮮嫩,微辣惹味,配上椰香米飯,清香味美,富泰國風情。升級飲品:「鮮奶咖啡」,賣相不俗,有精緻拉花,奶味濃郁,咖啡香濃。這裏的食物有水準,可嫓美酒店自助餐,而有更高
「半自助晚餐」包括自助吧、餐湯、主菜及咖啡或茶。
自助吧:
主菜:
升級飲品:
「鮮奶咖啡」,賣相不俗,有精緻拉花,奶味濃郁,咖啡香濃。
這裏的食物有水準,可嫓美酒店自助餐,而有更高的性價比,若包場更可獲9折優惠。
茄子
海鮮冷盤
忌廉西蘭花湯
煙腩肉日本菇意大利飯
鮮奶咖啡
  • 煙腩肉日本菇意大利飯,冬陰功燒雞配椰汁飯,海鮮冷盤,沙律,鮮奶咖啡
觀塘Parallel餐廳位於亞太中心,即APM旁邊,地理位置方便。環境具有外國情調,餐廳更系由前酒店總廚主理👨🏻‍🍳可以品嚐精緻半自助餐。✿ 自助沙律吧平時喺出面食沙律都幾貴🥗有自助沙律吧仲吾食多啲🥬印象較深刻系薯仔沙律🥔除咗一般薯仔原來仲有紅薯🍠味道其實好相似,比一般薯仔更具營養價值。沙律吧更提供各種醬汁供客人選擇,除咗常見千島醬 凱撒沙律醬,更可選擇黑醋。凍肉亦切得薄身,新鮮易咬🐷✿ 海鮮講到呢度重點之一,不得不提海鮮任食,有煙三文魚 青口 翡翠螺 白蝦,種類都唔少啊~煙三文魚鹹香十足🧡青口翡翠螺同白蝦🦐亦新鮮清甜👍🏼淨係食海鮮都食到飽飽哋🤭✿ 番茄忌廉汁海鮮手工意粉 中意食海鮮要叫海鮮意粉🍝 番茄忌廉汁好入味🍅海鮮有青口 帶子 蝦肉🦐數款海鮮亦新鮮,帶子煎得香口彈牙,蝦肉亦爽口。手工意粉充滿嚼勁,做到掛汁效果🍝✿ 慢煮豬腩肉配黑松露薯蓉慢煮豬腩肉肉質軟稔,外皮脆卜卜,黑松露薯蓉黑松露味道十分濃郁🖤有各種色彩繽紛花朵作點綴🌺令賣相變得精美✨

✿ 自助沙律吧

✿ 海鮮

✿ 番茄忌廉汁海鮮手工意粉

✿ 慢煮豬腩肉配黑松露薯蓉
2024-08-03
  • 慢煮豬腩肉配黑松露薯蓉
2024-06-26 5112 瀏覽
觀塘亞太中心出名多野食,週末未到7點,大堂已經大排長龍等上樓Parallel主要吃西餐,Open Kitchen ,看作廚師製作,半自助Semi dinner buffet $318/位,前菜及凍盤自助任食,主菜有十款當中選一款,適合一班人前往或情侶冷盤食品凍蝦/ 青口/ 凍螺,眼看店員會不斷refill沙律沙律菜/ 水牛芝士沙律/ 紅菜頭沙律/ 焗南瓜/ 薯仔沙律/ 長通粉沙律 /泰式沙律等等當中最喜歡水牛芝士沙律餐湯點了加$48龍蝦湯,龍蝦湯香濃,口感帶cream,是一個正宗的濃郁龍蝦湯,建議可加錢點一個是日餐湯是紅洋蔥湯,入口酸酸地好開胃,相反呢個湯會清一點主菜香煎澳洲鱸魚配甘筍薑蓉,兩塊煎得香脆的鱸魚,鱸魚味道比較濃,配上旁邊的甘筍薑蓉汁,味道很夾黑松露手工意粉+$30有驚喜,手工闊條麵意粉口感煙煙韌韌,滿滿黑松露及蘑菇可完全地掛汁,醬汁唔會太濃,唔會太溜,出乎意料之外關注餐廳的社交平台 ,可以送是暐甜品一份,三重朱古力蛋糕,由黑: 白朱古力,朱古力脆脆同蛋糕組成,入口好軟,甜度適中

冷盤食品
凍蝦/ 青口/ 凍螺,眼看店員會不斷refill

沙律

當中最喜歡水牛芝士沙律

是日餐湯是紅洋蔥湯,入口酸酸地好開胃,相反呢個湯會清一點

主菜

黑松露手工意粉+$30

2024-11-24 0 瀏覽
食物方面:$178唔洗加一半自助餐,選一個main dish,沙律任食,包餐湯同一杯嘢飲😆😆😆😆以上是main dish的其中三款:每一款都好好味😋😋😋足料👍🏼自助沙律bar:水果沙律特別好食😋😋菠蘿,蜜桃,蜜瓜,全部都係最愛😋😋😆餐湯:都好好味!服務方面:不錯環境方面:舒服性價比方面:幾高備註:follow 社交平台送甜品!如果覺得我寫既食評幫到你既話,記得follow,like,同埋share俾你身邊鍾意食好味嘢既朋友,感謝!😋😋😋😆😆😆
食物方面:

餐湯:都好好味!

服務方面:

備註:
follow 社交平台送甜品

2024-11-23
2024-11-24 0 瀏覽
第二次再嚟幫襯,客量真係大,可能日日座無虛席 $ 178一位,又有沙律任食,主菜質素之高,Officer之選👍餐湯非常Creamy,有陣Cinnamon氣息沙律吧有熟火腿、煙三文魚、芝士主菜:澳洲盲鰽魚柳魚肉質地實淨,非街市貨色可比,魚皮煎得香脆,擺碟亦相當靚,高級西餐果種打卡一流主菜:鮮茄忌廉海鮮手工意粉鮮茄忌廉汁濃郁惹味,海鮮用料好,帶子、蝦同青口,全部煮得剛剛好爽彈。手工意粉係彈牙,個人有少少唔鍾意呢種咁厚嘅寬麵,但整體係好味
第二次再嚟幫襯,客量真係大,可能日日座無虛席
餐湯非常Creamy,有陣Cinnamon氣息

沙律吧有熟火腿、煙三文魚、芝士

主菜:澳洲盲鰽魚柳
打卡一流

主菜:鮮茄忌廉海鮮手工意粉

2024-11-12
用餐優惠
優惠券
通關之後多咗返深圳開會,經皇崗返香港最好就係搭觀塘嘅直通巴,順便喺APM附近搵食。Parallel 就係1亞太中心,交通方便我,佢哋嘅BUFFET TABLE 好啱我口味。Dinner MenuAPPETIZER SERVED ON BUFFET TABLE $325 per pax「半自助晚餐」非常豐富,沙律,前菜,冷切肉盤,煙三文魚,芝士,青口,翡翠螺,白蝦 一應俱全。海鮮半自助餐區,提供多種新鮮沙律蔬菜、美味的海鮮選擇。冷盤區特別有新鮮青口,翡翠螺,冰鎮白蝦,搭配檸檬和醬汁。煙三文魚、不同的芝士、根據季節提供不同的前菜小食,有時也會有一些地方特色的沙律菜式選擇。新鮮粟米湯選好了主菜,是日餐湯立即奉上,漂亮的忌廉拉花,新鮮粟米拆粒再打成湯,味道濃郁,入口濃稠順滑。沙律share 可以試多啲款式,苦味回甘的火箭菜,車厘茄、薯仔沙律,多種新鮮和健康的選擇,羅馬生菜、羽衣甘藍、最愛粟米粒,素食選擇也多,配搭凱薩醬、意大利醬、油醋醬,食材非常新鮮,根據自己的口味和喜好自由搭配,非常讚!白蝦肉質鮮甜,翡翠螺爽彈可口,味道不錯。日式豚肉(伊比利亞)配飯高級日式擺盤,賣相精美,視覺享受。經典的搭
Dinner Menu
海鮮半自助餐區,提供多種新鮮沙律蔬菜、美味的海鮮選擇。
冷盤區特別有新鮮青口,翡翠螺,冰鎮白蝦,搭配檸檬和醬汁。
新鮮粟米湯
日式豚肉(伊比利亞)配飯
高級日式擺盤,賣相精美,視覺享受。經典的搭配,日式醬汁味道香濃,豚肉(伊比利亞)肉質鮮嫩,微香惹味,配飯粒粒飽滿,味道層次分明,每一口都充滿驚喜。
雞肉磨菇酥皮盒
酥皮盒呈金黃色,外表美觀誘人,特別喜歡層次分明的酥皮,外層酥脆,口感輕盈。裡裡外外都充滿豐富雞肉蘑菇餡,形成鮮明的對比。
嫩滑的雞肉和磨菇,還加入雜豆香料,增添風味,白醬汁調味,簡單卻美味。
套餐飲品,凍檸茶有水準,凍咖啡香濃。
最後,自己組合的新鮮生果當作甜品,蜜瓜、蜜桃、菠蘿,甜度適中,清新健康。
  • 雞肉磨菇酥皮盒
  • 日式豚肉(伊比利亞)配飯
2024-11-23 0 瀏覽
觀塘Parallel幾年前食過一次,都已經知道好高質,原來而家有半自助餐,有沙律、冷盤、芝士等😍樣樣任食,好正呀😋🥗沙律好多款式,有生果、薯仔、長通粉、芝士、車厘茄、南瓜、紅菜頭、粟米等等,鐘意健康沙律一定好鐘意仲有煙三文魚、火腿都好正,我食咗好多煙三文魚😆🍴冷盤有青口、凍蝦、翡翠螺,青口好食,肉質好好👍🏻翡翠螺好爽甜,最鐘意呢兩款😋🧅餐湯呢日係洋蔥忌廉湯,飲落有洋蔥甜味,濃稠度適中,好飲😋主菜都有11款,揀咗兩款新item~🍴Chicken & Mushroom Vol-au-vent 雞肉蘑菇酥皮盒酥皮盒熱辣辣,好酥化,面頭有芝士特別夾特別好食,多汁餡料多,好好食🍴Japanese Braised Iberico Pork w/Rice日式豚肉(伊比利亞)配飯日式風味,豚肉燜煮得又稔又入味,多汁,配飯一流

🥗沙律

仲有煙三文魚、火腿都好正,我食咗好多煙三文魚😆

🍴冷盤

🧅餐湯

日式風味,豚肉燜煮得又稔又入味,多汁,配飯一流
餐廳主打半自助,無論午市定晚市午市時間嚟到,$178一位真係好抵食,因為有沙律吧,沙律吧有超過10款,又包埋主菜,仲有埋餐湯有煙三文魚、紅菜頭橙沙律。。。Brie、Cheddar、Mozzarella Cheese、熟火腿。。。主菜:Impossible肉醬千層麵蕃茄香濃,上面再舖滿焗香咗嘅芝士,不過中間Lasagna偏向淋啲,整體味道唔錯主菜:香煎澳洲盲曹澳洲盲曹魚柳兩大件,而且厚身,肉質非常紮實,比本地貨色靚得多而菜色擺碟亦都非常高檔,以為自己去咗米芝蓮餐廳食😂主菜:蕃茄忌廉汁海蝦手工意粉蕃茄忌廉汁非常香,濃濃蕃茄味,質感細滑,意粉更特別,偏厚身煙煙韌韌,食得出係非一般平常食到嘅意粉主菜:法式油封鴨腿呢道菜工夫多,唔容易煮,要做到脆皮肉嫩非常難!呢度做到脆皮,肉味唔會過鹹,不過肉質就有少少硬,比其他主菜冇咁出色飲酒的話,如果幫襯餐廳一枝,就可以免一枝自攜紅白酒!最平一枝都只係$188,可以飲飽食醉咁離開。
餐廳主打半自助,無論午市定晚市

有煙三文魚、紅菜頭橙沙律。。。

主菜:Impossible肉醬千層麵

主菜:香煎澳洲盲曹
而菜色擺碟亦都非常高檔,以為自己去咗米芝蓮餐廳食😂

主菜:蕃茄忌廉汁海蝦手工意粉

主菜:法式油封鴨腿

2024-10-19
用餐優惠
優惠券
今晚同好朋友去食高質半自助餐!♥️開心♥️Parallel 位於觀塘亞太中心,晚市的半自助buffet 相當高質! 餐廳氛圍舒適,亦適合舉辦各類活動和聚會,包場亦有折扣優惠。 外邊有不同種類的自助沙律及海鮮,而每人都可自選一款主菜,亦有餐湯及飲品😬-🔸自助區沙律吧和冷盤區的選擇十分豐富沙律選擇特別多,有火箭菜、車厘茄、甘筍絲、紅菜頭、芝士🧀、冷肉拼盤、南瓜、薯仔沙律和鮮甜生果沙律等等!清新醒胃😋冷盤區也是一大亮點,包括青口、翡翠螺、白蝦海鮮。特別喜歡翡翠螺! 肉質鮮甜爽彈,回味無窮。還有長通粉可供選擇,味道不錯,吃得盡興!-🔸是日餐湯:蕃茄忌廉湯湯頭濃郁,帶有自然的番茄甜味,搭配上滑順的忌廉,口感絲滑-點了兩款新推出的主菜🔸紅花蟹肉意大利飯這道Risotto 絕對是本次用餐的亮點。意大利飯煮得剛剛好,米粒軟硬適中,充分吸收了紅花的香氣和高湯的鮮味。蟹肉份量足,鮮嫩多汁,與意大利飯完美融合。紅花的獨特香氣提升了整體風味,讓每一口都充滿層次感,口感豐富-🔸雞肉磨菇酥皮盒雞肉磨菇酥皮盒外層酥脆,內餡豐富。酥皮烤得金黃香脆,咬開時能感受到酥皮的層層鬆脆。內餡的雞肉嫩滑多汁,與磨菇的濃郁香氣相得益彰
今晚同好朋友去食高質半自助餐!♥️開心♥️

🔸自助區
沙律吧和冷盤區的選擇十分豐富

🔸是日餐湯:蕃茄忌廉湯
湯頭濃郁,帶有自然的番茄甜味,搭配上滑順的忌廉,口感絲滑

點了兩款新推出的主菜
🔸紅花蟹肉意大利飯

🔸雞肉磨菇酥皮盒
雞肉磨菇酥皮盒外層酥脆,內餡豐富。酥皮烤得金黃香脆,咬開時能感受到酥皮的層層鬆脆。內餡的雞肉嫩滑多汁,與磨菇的濃郁香氣相得益彰! 不僅賣相精美,味道也讓人驚喜,值得推薦♥️

🔸🍷&🍸
每位加$88,紅白酒無限暢飲性價比高!紅酒香氣濃郁,白酒清爽怡人,兩者皆是搭配美食的perfect drink 。無論是配上濃郁的意大利飯,冷盤海鮮、還是香脆的酥皮盒,紅白酒都能完美將用餐體驗昇華

每一道菜都展示了廚師的精湛廚藝和餐廳的用心🍴🍷😊
2024-11-14 210 瀏覽
因為上年生日同老公喺度食過 fine dining,意想唔到咁好食👍所以今年妹妹請食生日飯,我就提議去返呢間,可惜而家已經冇咗 fine dining😢 但好彩食物質素都仍然保持到,冇令我失望,非常滿意的一餐蟹肉意大利飯好足料, 好好食, 松露手工意粉食得出係自家製, 好煙韌, 好香😋 連配菜個薯蓉都好軟滑,超級好食😋 連最後甜品都有驚喜,金寶蘋果撻餅底勁鬆脆, 焦糖燉蛋好滑,全部唔會太甜😋一間無論服務質素食物都咁有水準嘅小店👍真心推薦大家可以試下Ps: 呢度啲侍應態度好好👍生日或者紀念日仲可以提供寫碟服務添🎂
一間無論服務質素食物都咁有水準嘅小店👍真心推薦大家可以試下

2024-11-06
慶祝紀念
生日
2024-11-09 278 瀏覽
同朋友去完觀塘行街之後,揀左一間歐式風格既西餐廳食晩飯,夜晚時段有半自助餐($325/位),包括是日餐湯、主菜、咖啡/茶,包場可以享受9折優惠。自助區有沙律🥗、冷切肉盤、煙三文魚,芝士,青口,翡翠螺,白蝦等等,非常豐富。沙律🥗、蔬菜類選擇好多 - 有三色瓜扒菜、吞拿魚長通粉沙律、紅菜頭、香草薯仔沙律、水果沙律、焗南瓜、水牛芝士車厘茄等等。沙律菜口感爽脆,健康之選。海鮮類🍤青口口感鮮嫩彈牙,翡翠螺有嚼勁,白蝦鮮甜彈牙。是日餐湯蕃茄忌廉湯:用忌廉畫上圖案,有心思,微微酸甜味,帶有蕃茄既鮮香味。主菜紅花蟹肉意大利飯:用番紅花調味,搭配上鮮嫩既蟹肉,增添獨特既風味。雞肉磨菇酥皮盒:酥皮一層層,口感酥脆,雞肉嫩滑,仲有好多蘑菇粒,加咗蘑菇汁好creamy。鮮奶咖啡拉花用心,咖啡味濃郁,鍾意飲咖啡嘅朋友值得一試。

沙律🥗、蔬菜類

海鮮類🍤
青口口感鮮嫩彈牙,翡翠螺有嚼勁,白蝦鮮甜彈牙。

是日餐湯
蕃茄忌廉湯

主菜

鮮奶咖啡
拉花用心,咖啡味濃郁,鍾意飲咖啡嘅朋友值得一試。
蕃茄忌廉湯
2024-11-09 163 瀏覽
之前最鍾意食佢哋嘅係海鮮手工意大利粉,帶子大大粒,海鮮新鮮,蕃茄醬充滿海鮮味道,好食過Pc多多聲!次次嚟都係嗌同一樣!中午試咗新嘢,蟹肉海鮮意大利飯!同樣一樣驚為天人,每一啖都見到一絲絲蟹肉,超級濃郁🦀🦀🦀🦀未試過真係要試吓!除咗主菜之外,仲有沙律buffet,湯同飲品好食過d酒店意大利餐廳好多倍性格比超高,觀塘hidden gem🤫🤫聽侍應講原來隔籬嗰間酒吧餐廳都係同一個總廚,下次夜晚過嚟試吓先

除咗主菜之外,仲有沙律buffet,湯同飲品
好食過d酒店意大利餐廳好多倍

性格比超高,觀塘hidden gem🤫🤫

• 蟹肉意大利飯
  • 海鮮手工意粉
  • 粟米蓉忌廉湯
2024-10-29 375 瀏覽
跟觀塘上班的朋友晚餐,他提議在這裏食半自助餐。在apm商場旁邊,用餐前可先逛逛商場這裏裝修精緻,由前酒店廚師處理,以慢調為基礎,讓我們慢慢品嚐美味的食物自助食物不少,包括沙律,前菜, 冷切肉,煙三文魚,芝士,青口, 翡翠螺,白蝦,等等。 沙律菜新鮮,預先調味的沙律如薯仔沙律也相當入味。 煙三文魚不欺場,海鮮類的翡翠螺,青口,白蝦相當鮮甜,還不斷補充除了自助吧外,還有餐湯,主食, 咖啡或茶餐湯是菠菜忌廉湯,菠菜打成蓉, 完全冇菠菜的苦澀味,湯面的忌廉拉花好靚主菜叫了意大利腩肉本菇意大利飯,腩肉香口,有不同的菇類, 意大利飯濃郁,口感煙韌匈牙利燴牛肉配蒜蓉包,牛肉好淋,個汁非常香濃,還有幾片焗好的蒜蓉包,用來沾醬汁吃,非常夾不得不提這裏的餐具和擺盤非常精美,讓人食得開心最後叫了凍咖啡和熱檸茶,作為完結在這裡用餐非常舒服,還設有包場服務,有機會試試

除了自助吧外,還有餐湯,主食, 咖啡或茶

不得不提這裏的餐具和擺盤非常精美,讓人食得開心
最後叫了凍咖啡和熱檸茶,作為完結
在這裡用餐非常舒服,還設有包場服務,有機會試試
2024-10-21
2024-10-23 363 瀏覽
又到觀塘One Pacific Centre搵食, 今次是位於三樓的 Parallel。Parallel是一間西式餐廳 ,晚上更門供應半自助餐。 自助餐部分提供 多種沙律款式: 包括泰式沙律, 薯仔沙律, 雜果沙律 及一些蔬菜自由搭配。 除此之外還有煙三文魚, 新鮮海蝦, 青口, 還有好幾款芝士及凍肉切。 幾款沙律都有酒店級數, 海鮮亦都非常鮮味, 食多一轉已經回本。是日餐湯是南瓜湯, 酸酸甜甜,相信亦有加入 加入番茄及忌廉造就層次味道兼備。其中一款最後選了墨西哥雞肉卷, 薄餅裏麵包著煎香的雞肉, 夾雜酸瓜生菜沙律醬等本身已經非常惹味, 唔夠喉可以配上配上三款特色醬料, 個人最鍾意青色的牛油果醬, 中和酸味並增加了牛油果的柔和及甘香。另一款就嘗試匈牙利燴牛肉配蒜蓉包, 牛肉已經 炆到入口即溶, 完全融入匈牙利濃郁帶少少酸味的醬汁, 蒜蓉包一點落去基本上已經有齊醬汁和肉, 每一啖都豐富而且充滿牛香。最近仲諗緊公司在哪裏搞party, 從餐廳經理口中得知這裏包場有九折, 看來已經選定了。

Parallel是一間西式餐廳 ,晚上更門供應半自助餐自助餐部分提供 多種沙律款式: 包括泰式沙律, 薯仔沙律, 雜果沙律 及一些蔬菜自由搭配。 除此之外還有煙三文魚, 新鮮海蝦, 青口, 還有好幾款芝士及凍肉切。 幾款沙律都有酒店級數, 海鮮亦都非常鮮味, 食多一轉已經回本

2024-10-13
2024-10-22 417 瀏覽
今天和朋友慶祝生日,請佢嚟到觀塘呢間餐廳食半自助餐,$318一位,座位都幾舒適,氣氛簡約優雅。店員仲話呢度可以做包場活動有九折優惠。餐廳細細,但沙律吧都有十幾款選擇,凍海鮮都有三款,蝦,翡翠螺及青口。還有凍肉,煙三文魚同埋芝士。凍海鮮方面幾鍾意大蝦,啲蝦幾爽口彈牙有鮮味,會不斷refill。煙三文魚質素唔錯,嫩滑,鹹香味恰到好處。凍沙律,我就最喜歡吞拿魚長通粉,真係好好味。每人都有餐湯,今日嘅餐湯係南瓜忌廉湯,creamy味道唔錯,亦夠熱。主菜方面,我們二人各選一款share食。我們分別選擇了菜單上的新品,墨西哥雞肉卷及匈牙利燴牛肉配蒜蓉包。墨西哥雞肉卷擺盤幾靚,墨西哥卷餡料滿滿,入面裝滿晒嫩滑雞肉,拉絲嘅芝士,青椒等等,食落好香,配埋三款醬料,牛油果醬,蕃茄醬及酸忌廉,風味更佳。匈牙利配牛肉配蒜蓉包啲牛肉燉得好入味,腍滑。濃郁嘅醬汁配埋乳酪真係好好味,好滑。蒜蓉包焗得好香脆,蒜蓉包就咁食已經好好味,仲可以蘸醬汁食,好滋味。最後仲包一人一杯飲品,食完之後好滿足。

墨西哥雞肉卷

匈牙利配牛肉配蒜蓉包

最後仲包一人一杯飲品,食完之後好滿足。