餐廳: Porterhouse - Seafood & Steak
資訊:

蘭桂坊除咗多酒吧之外,仲有唔少高質素嘅餐廳🥰今晚就同hubby 嚟到食晚餐入到店內已被餐廳週邊環境吸引,設計相當有情調👍🏻👍🏻 好適合情侶/夫婦用作慶祝紀念Beef BattleKorea🇰🇷 Vs Japan🇯🇵 Caviar Bump✨Amur caviar魚子醬飽滿有光澤,味道鹹香鮮味十足👍🏻👍🏻Oyster of the Day✨澳洲哥芬灣生蠔肉質Creamy有淡淡嘅海水味WAYGU BEEF CARPACCIO✨薄切生和牛片配黑松露醬、火箭菜、榛子,味道富有層次,和牛片肉嫩鮮味LOBSTER BISQUE✨法式龍蝦湯龍蝦湯非常香濃,配 帕馬森芝士多士咸咸地同龍蝦湯味道相當夾KAGOSHIMA A4 PETITE RIBEYE✨鹿兒島A4肉眼扒肉質🥰鮮嫩,油脂分佈平均咬落滿滿油香👍🏻👍🏻HANWOO 1+ PETITE SIRLOIN STEAK 120g✨韓牛西冷牛扒1+ 120g5成熟剛剛好,肉質細緻牛味濃Truffle Mac Croquette✨炸松露通心粉薯球炸得外脆內軟👍🏻👍🏻配搭松露醬味道更升華✨任食即炸薯條 配茄汁、松露醬
蘭桂坊除咗多酒吧之外,仲有唔少高質素嘅餐廳🥰
今晚就同hubby 嚟到食晚餐
入到店內已被餐廳週邊環境吸引,
設計相當有情調👍🏻👍🏻

肉質Creamy
有淡淡嘅海水味

WAYGU BEEF CARPACCIO
✨薄切生和牛片
配黑松露醬、火箭菜、榛子,
味道富有層次,和牛片肉嫩鮮味

LOBSTER BISQUE
✨法式龍蝦湯
龍蝦湯非常香濃,配 帕馬森芝士多士咸咸地同龍蝦湯味道相當夾

KAGOSHIMA A4 PETITE RIBEYE
✨鹿兒島A4肉眼扒
肉質🥰鮮嫩,油脂分佈平均
咬落滿滿油香👍🏻👍🏻

✨韓牛西冷牛扒1+ 120g
5成熟剛剛好,肉質細緻牛味濃

Truffle Mac Croquette
✨炸松露通心粉薯球
炸得外脆內軟👍🏻👍🏻配搭松露醬
味道更升華

✨任食即炸薯條 配茄汁、松露醬

• 鹿兒島A4肉眼扒
  • 薄切生和牛片
  • Caviar Bump
每個國家的牛扒各有千秋,每款套餐均有兩種來自不同地區的牛扒任君選擇,來一場牛肉產地大對決吧!.呢家餐廳位於加州大廈7樓,環境優雅且氣氛悠閒,仲有落地玻璃,可以望到維港景色,靚view.🦪 Oyster of the Day 是日生蠔細細隻都好鮮甜.🍔Soft Shell Crab Slider with Chipotle Slaw軟殼蟹迷你漢堡配煙燻辣椒椰菜沙律軟殼蟹炸至金黃酥脆,亦鎖住海鮮鮮味。再加上煙燻辣椒、椰菜沙律,清爽解膩,同時增加口感層次。.🥩WAYGU BEEF CARPACCIOTruffle Cream, Arugula, Hazelnut薄切生和牛片黑松露醬、火箭菜、榛子LOBSTER BISQUE with Parmesan Toast法式龍蝦湯配帕馬森芝士多士龍蝦湯好杰身,好濃郁嘅蝦膏味。多士外層香脆,超濃芝士味!.🇯🇵JAPAN 日本鹿兒島A4肉眼扒情迷日本牛既我,果然無令我失望,每一啖牛味都好濃郁,肉質嫩而多汁。 鹿兒島縣在日本九州最南端的縣市,是日本國內最大的和牛生產地,鹿兒島和牛最大特色是牛肉風味非常濃郁,肉質粉紅、油花分佈均勻,大家可以根據自己嘅喜好揀返
🦪 Oyster of the Day 是日生蠔
細細隻都好鮮甜
軟殼蟹迷你漢堡配煙燻辣椒椰菜沙律

🥩WAYGU BEEF CARPACCIO
薄切生和牛片
黑松露醬、火箭菜、榛子

法式龍蝦湯配帕馬森芝士多士
龍蝦湯好杰身,好濃郁嘅蝦膏味。多士外層香脆,超濃芝士味!

🇯🇵JAPAN 日本鹿兒島A4肉眼扒
情迷日本牛既我,果然無令我失望,每一啖牛味都好濃郁,肉質嫩而多汁。 鹿兒島縣在日本九州最南端的縣市,是日本國內最大的和牛生產地,鹿兒島和牛最大特色是牛肉風味非常濃郁,肉質粉紅、油花分佈均勻,大家可以根據自己嘅喜好揀返唔同嘅牛~

🇦🇺AUSTRALIA 澳洲
WX RANGERS VALLEY M5+ WAGYU PICANHA
澳洲 M5和牛臀肉蓋

今次揀咗臀肉蓋是指上後腰脊肉相鄰的位置,連接外腿肉, 牛臀及腰部脂肪低,肉質有彈力,口感有咬勁
🍟今次仲有無限嘅即炸新鮮薯條,每一條都脆卜卜,真係食到唔想停😂
2024-06-19
2024-11-14 0 瀏覽
為咗慶祝結婚周年,嚟咗喺中環蘭桂坊的Porterhouse食早午海鮮自助餐,實在大滿足!呢度環境優雅,氣氛輕鬆,特別適合慶祝特別的日子。😍一入到去,就被餐廳的裝潢吸引,現代與舒適並存,好舒服relax。自助餐嘅選擇非常豐富,今期主打龍蝦,及松露脆皮燒乳豬飯,真係好正😋一試難忘,仲有特別係海鮮方面,生蠔、長脚蟹,蝦🦐、青口等新鮮海鮮應有盡有!最令我印象深刻的係佢哋嘅松露燒乳豬飯燒到脆卜卜,肉質鮮嫩,肥瘦適中,配上黑松露味道層次昇華!蟹腳亦非常鮮甜,肉質緊實,簡直係人間美味!另外,不得不讚嘅係呢度嘅羊架及牛扒燒得好香,肉質非常鮮嫩,真係有齒頰留香嘅感覺!果然係牛扒專家!除此之外,餐廳提供的熱食選擇亦唔少,有廚師現場即煮意粉🍝可以自選各種配菜及醬汁,真係窩心😍呢度無論係是小食還是主菜,都能滿足到不同口味。甜品方面,巧克力慕斯、士多啤梨奶凍、Tiramisu都係我嘅至愛!仲有自助甜品吧,小朋友就可以自己製作自己嘅甜品啦!真係大人同小朋友都照顧得到!啱晒一家大細或者大宴親朋!下次真係要再嚟食晚餐先得😉

下次真係要再嚟食晚餐先得😉
  • 海鮮
  • 即煮意大利粉
  • 羊架
2024-11-12 0 瀏覽
海鮮區多款海鮮無限供應。生蠔、鱈場蟹腳、青口、麵包蟹、蝦、翡翠螺。青口加入泰式醬汁,好開胃。麵包蟹超多蟹膏,非常肥美。翡翠螺肉大大粒,肉質彈牙。熱食區數款熱食供應。包括清蒸魚、雜菜雞扒、蟹肉焗蛋、番茄豬肉丸、香炒螃蟹伊麵。比較推介清蒸魚、蟹肉焗蛋同香炒螃蟹伊麵。除左以上熱食,仲有即煮意大利麵攤位。多款意粉、醬汁及配料可以任選。烤肉區有三款肉類無限供應:牛扒、羊架、脆皮豬腩肉。強烈推薦脆皮豬腩肉,肥瘦均勻,脆皮香脆而不油膩。甜品區幾多款式選擇。包括布甸、蛋糕、糖水、雪糕。沙律區有近十幾款,如Greek Salad, Grain Salad, Soba salad。
海鮮區

熱食區

烤肉區

甜品
幾多款式選擇。包括布甸、蛋糕、糖水、雪糕。

沙律區

2024-11-04 890 瀏覽
《Porterhouse|週末海鮮自助餐 |中環》 假期同男朋友去左中環食自助餐😍佢哋嘅 Surf and Turf Dinner Buffet味道唔錯 好有特色👍🏻以全自助形式可以任食意大利前菜、冰鎮海鮮、和牛肉扒、即煮意粉、熱葷及甜品等 款式唔算多 但勝在質素高 假日先有架 好岩情侶/家人/密友聚餐等👏🏻-🔥海鮮櫃枱🔥有生蠔、麵包蟹、青口、長腳蟹同蟹鉗等 海鮮不停refill 最搶手既生蠔就算夾完,都好快會補返 雖然每人只可以每次攞三隻 但唔洗驚無得食👏🏻生蠔食落比較厚身creamy 海水味重 味道香濃 單單配檸檬已經好好食‼️其他海鮮款式都好新鮮 仲有期間限定軟殼蟹麵包🤣-🔥廚師精選沙律🔥多達10幾款沙律,大家可以試下邊隻最岩自己🤣我最愛系三文魚、炒洋蔥、蕃茄沙律等等~新鮮冰凍 五顏六色👍🏻-🔥精選特級意式凍肉及芝士拼盤🔥芝士同凍肉都各自有大概三至五種可以任食搭配沙律一齊食 開胃又好食~-🔥和牛肉扒🔥🔥燒羊架🔥🔥燒豬腩🔥超靚和牛雪花,食落入口即溶,唔會有筋 加上佢地既peppercorn sauce,真係好好食👍🏻羊架岩岩好五成熟 軟嫩無比 岩曬鐘意食羊既我~-🔥熱盤🔥當日嘅會有星
《Porterhouse|週末海鮮自助餐 |中環》

🔥海鮮櫃枱🔥

🔥廚師精選沙律🔥

🔥精選特級意式凍肉及芝士拼盤🔥
芝士同凍肉都各自有大概三至五種可以任食
搭配沙律一齊食 開胃又好食~

🔥和牛肉扒🔥🔥燒羊架🔥🔥燒豬腩🔥
羊架岩岩好五成熟 軟嫩無比 岩曬鐘意食羊既我~

🔥熱盤🔥
當日嘅會有星斑魚、炒膏蟹伊麵、蟹柳雞蛋、燒雞扒同肉丸等等 全部新鮮用過熱盤裝住 都唔錯😍
2024-10-12
Porterhouse最近推出了滋味 •蟹逅自助早午餐($598/pp),最大賣點是源源不絕的環球海鮮,包括麵包蟹、鱈場蟹腳、生蠔、青口、軟殼蟹卷等等!麵包蟹肉厚多膏,吃得超爽🦀🤪除了海鮮,同場亦有烤肉專區、即煮意大利麵、熱溶芝士、精選沙律、凍肉拼盤及甜品區,非常豐盛🍴✨必須一讚他們的烤肉專區相當高質!和牛肉質軟腍,推介配green peppercorn醬汁🥩 烤羊架肉味重而不羶,非常厚肉🐑 想吃點carbs的可去live pasta station,選擇想要的意粉、醬汁和配料,廚師便會即席烹調🍝 想更盡興可以升級free-flow,齊齊飲飽食醉🥂

午餐
.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🦀 是時新秋蟹正肥 @ 🌟 Porterhouse - Seafood & Steak 🌟.💁‍♀️ 圖片顯示美食為:Crab-tacular Weekend Brunch HKD 598.👽 最鍾意週末去加州大廈搵食,因為超鍾意呢度個BRUNCH!近排秋天做緊時令推介,主打食蟹,正!.🦞 呢度主打就係食海鮮,而今期時令推介就係食超吸引嘅麵包蟹、鱈場蟹、長腳蟹、大蝦、翡翠螺,仲有生蠔!全部好新鮮,最正係由店員夾好衛生。.🍖 超級肥美嘅烤肉當然同樣係主角。當日有烤牛肉、羊架、燒豬腩。肉嘅質素好,好嫩滑,豬嘅皮脆到不得了!.🧀 絕對需要推介嘅係非常之正嘅熱熔芝士薯條,同自選配料嘅意粉,全部係廚師即刻整,非常之邪惡!.🥗 仲有各式各樣嘅沙律,全部超級新鮮,好有營養。我就最鍾意食佢嘅芝士、蘆筍,同茄子!.🍰 消滅鹹嘢之後,就當然要食甜品啦!最鍾意佢個TIRAMISU,同埋意大利雪糕,其他蛋糕亦甜而不膩。🍹 一路食嘢,一路吹水,一路飲嘢,好爽皮。呢個菠蘿爆谷特飲唔錯,酸得黎帶爆谷嘅奶油香甜。.🥳 呢度個BRUNCH真係好豐富,提早預訂更會折就真
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💁‍♀️ 圖片顯示美食為:

Crab-tacular Weekend Brunch

🥳 呢度個BRUNCH真係好豐富,提早預訂更會折就真係好抵啦,食得好開心又滿足。

📍 中環蘭桂坊德己立街30-32號加州大廈7樓
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💯 最真實的美食點評 ❤️ 歡迎報料 ❤️
꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂
Crab-tacular Weekend Brunch
同朋友慶生揀咗食自助餐,不過唔係去酒店而係嚟咗呢間喺蘭桂坊嘅Porterhouse食佢哋個crab-tacular weekend brunch ($598@)。特點之一當然係蟹同其他海鮮大量供應,仲有烤肉專區、即煮意粉、熟食、凍肉、沙律、甜品等各式嘢食可以攞。第一輪當然要先食海鮮,海鮮有專人幫手夾,只要講底想食咩就得,第一轉當然係all-in喇。店員一d都唔吝嗇,夾到成座山咁,重點嘅蟹方面就有麵包蟹、雪場蟹腳同愛爾蘭蟹,其他海鮮仲有生蠔、翡翠螺、海蝦、青口,真係非常豐富。麵包蟹我哋每人都encore咗兩次,入面d蟹膏多到漏哂出嚟,每一啖都係甘香鮮味超邪惡。想食蟹肉就可以點雪場蟹腳,蟹肉鮮嫩多汁。生蠔雖然比較細隻但味道一樣咁鮮甜。剩係食海鮮食返兩三轉已經回本。其他嘢食都好高質,好似烤肉專區嘅燒和牛同羊架,肉質腍嫩肉味香濃,烤豬腩肉個外皮烘到脆卜卜。熱食又有蟹膏蒸蛋同炒蟹伊麵等等。最緊要係食佢哋個熱熔芝士薯條,廚師會將芝士輪熱熔,再將芝士刮落薯條上面,做到拉芝效果,滋味十足。另外亦都可以叫廚師炒碟意粉食添。冷盤方面芝士、火腿、沙律嘅款式都好多,仲有平時好少見嘅原塊蜂巢,非常有特色。依家k

依家kkday仲做緊買三送一,真係非常抵食。

中環蘭桂坊德己立街30-32號加州大廈7樓

2024-10-22 1074 瀏覽
#porterhouse 週末自助早午餐,今期主題係蟹🦀,喜歡吃蟹的朋友有福了!餐廳環境相當高級感,自助餐擺盤也很精美,每人食材都很新鮮,款式也很多,超級豐富晚自助餐🫰🏻 價錢:$598/位早午餐的選擇包括自助區還有各種新鮮的沙拉、芝士和配菜,讓你可以隨意搭配,滿足不同口味的需求。此外,Porter House特別注重食材的新鮮度,保證了美味和健康。主菜方面,烤肉和海鮮都是不容錯過的選擇,肉質鮮嫩,海鮮新鮮,讓人回味無窮。生蠔是非常新鮮由愛爾蘭直運到港,麵包蟹的蟹膏多到不得了,不能錯過✌🏻總的來說,Porter House的自助早午餐不僅品種繁多,還注重食材的質量和口味,是一個值得推薦的用餐選擇。無論是想要享受悠閒的早午餐時光,還是想要和親友一起聚餐,這裡都能滿足你的需求🤗Porterhouse - Seafood & Steak (中環)中環蘭桂坊德己立街30-32號加州大廈7樓

價錢:$598/位

中環蘭桂坊德己立街30-32號加州大廈7樓
2024-10-21 978 瀏覽
Weekend 唸住同老公食個靚lunch,朝早起身就即刻book位,跟住拿拿臨揸車出去食入到去勁細,海鮮有青口,螺,蝦,麵包蟹,同蟹腳,唔俾自己夾嘅,只可以叫店員夾俾你,即係你冇得選擇要邊件㗎,夾咗啲又廋又細嘅俾你都要接受㗎!蟹腳係死咸,冇乜鮮味,麵包蟹係正常嘅,青口勁細隻,蝦超多蝦腸🤢最唔掂就係個螺,嗅嘅🤮即刻吐番出嚟,可能咁啱嗰隻嗅啦~不過我都唔敢再試喇其他已經冇咩選擇,熱食幾款,甜品幾款咁。。。Salad都冇乜種類可以選擇,剩係得沙律菜有啲汁你自己撈,味道係正常發揮囉,都未食過咁少嘢食嘅buffet 😵一個人頭6百幾蚊,連一杯飲品都冇,要加百幾蚊先有飲品以後食buffet 都係去番酒店食啦,起碼多選擇好多都冇咁嬲
其他已經冇咩選擇,熱食幾款,甜品幾款咁。。。
一個人頭6百幾蚊,連一杯飲品都冇,要加百幾蚊先有飲品
2024-09-18
2024-10-21 773 瀏覽
海鮮控注意 性價比高 !適合約會、慶祝生日的週末海鮮自助餐已經是第三次去這間海鮮自助餐了。週末海鮮自助餐以自助形式,有沙律、海鮮、肉類、甜品等多款選擇。原來週末都十分多人前來,餐廳環境舒適闊落,沒有壓迫感。首先,餐廳提供一杯香橙梳打,橙味香濃。沙律吧:沙律選擇豐富,例如:有烤蘑菇、蕃茄青瓜、長通粉沙律、紫椰菜等。可以自由組合,絕對是健康之選。招牌菜式(海鮮和肉類):肉類方面:設有烤肉專區,有專人現切羊架、牛扒和燒肉。羊架香濃、牛扒鮮嫩、燒肉香脆可口。海鮮方面:種類相當豐富,例如:生蠔、麵包蟹、鱈場蟹腳、海螺、冷蝦等。賣樣相當新鮮,肉質鮮甜、富有彈性。即場現煮方面:有廚師即場現煮的意大利麵、可以自由搭配麵的種類、配料和醬汁。點了蕃茄蝴蝶粉,蕃茄味超濃郁,蝴蝶粉Q彈。在熱食方面:有韓式蟹肉蒸蛋、蟹肉伊麵、蒸魚、烤雞肉等,整體質素相當不錯。在甜品方面:有近排大熱的意大利提拉米蘇,芒果奶凍、還有多款精緻的蛋糕。最後一定要試他們的意式雪糕,當日有朱古力味和草莓味提供選擇。
海鮮控注意 性價比高 !
適合約會、慶祝生日的週末海鮮自助餐

原來週末都十分多人前來,餐廳環境舒適闊落,沒有壓迫感。

首先,餐廳提供一杯香橙梳打,橙味香濃。

沙律吧:

紀念日
  • 甜品
  • 海鮮
  • 即煮意大利粉
週末想食好啲,平時呢間夜晚都唔平,見到佢新出左個滋味·蟹逅自助早午餐($598一位),任食海鮮同和牛,呢家仲有限定新鮮蟹食😍就係呢到已經抵晒!而且樓底高,座位又夠闊落舒適,即刻要去食啦✨海鮮方面有麵包蟹、愛爾蘭蟹、生蠔、蝦、翡翠螺!而且refill得好快,唔使驚同人爭慢慢食~熱食方面必食炒蟹伊麵、蟹肉酥、蟹肉麵包,仲有原條蒸魚添呀😍當然雞同埋豬肉都一定有😆夠晒惹味!三大肉類 - 和牛、羊架同燒豬腩肉,個燒豬腩肉個皮勁脆,肉味勁濃郁,我encore左勁多次😂超好食!另一特色係可以客製化意粉,可以任揀自己鍾意既配料、醬汁、意粉🍝 仲有原舊熱溶芝士薯條😚其他冷盤麵包都非常多元化~~甜品生果區都有幾款,仲可以自製雪糕甜筒✨😍完全係捧住肚走😆勁滿足!另外奉送Welcome Drinks酸酸甜甜幾開胃🩷加錢仲有無限酒水任飲添🥰

其他冷盤麵包都非常多元化~~

2024-10-18 651 瀏覽
係蘭桂坊大廈加洲大廈既porterhouse 絕對係週末食brunch 既好地方🙌🏻🌟CRAB-TACULAR WEEKEND BRUNCH最近新推左以蟹為主題既期間限定menu 有麵包蟹,鱈場蟹腳,蟹肉伊麵,軟殼蟹多士同蟹肉炒蛋等另外仲有多款海鮮,烤肉專區,即煮意大利麵,熱溶芝士,精選沙律,cold cuts同甜品等 種類繁多 性價比相當不錯👍🏻🌟冷盤沙律有多款種類既芝士🧀️,cold cuts ,kalamata olives🫒,gherkins ,sun dried tomatoes 同多款口味沙律🥗等🌟海鮮有生蠔🦪,麵包蟹, 鱈場蟹腳,愛爾蘭蟹,翡翠螺,蝦等全部都好新鮮🌟烤肉有lamp rack ,wagyu同pork belly 可配熱溶芝士薯條🍟🧀加埋gravy 更滋味🌟熱盤有自選即叫即煮既pasta,照燒雞,蒸魚,蟹肉伊麵同meatballs 等🌟甜品有多款蛋糕,雪糕,朱古力噴泉同水果等
係蘭桂坊大廈加洲大廈既porterhouse
絕對係週末食brunch 既好地方🙌🏻

🌟CRAB-TACULAR WEEKEND BRUNCH
最近新推左以蟹為主題既期間限定menu
有麵包蟹,鱈場蟹腳,蟹肉伊麵,
軟殼蟹多士同蟹肉炒蛋等
另外仲有多款海鮮,烤肉專區,
即煮意大利麵,熱溶芝士,
精選沙律,cold cuts同甜品
種類繁多 性價比相當不錯👍🏻

🌟冷盤沙律

🌟海鮮
有生蠔🦪,麵包蟹, 鱈場蟹腳,
愛爾蘭蟹,翡翠螺,蝦等
全部都好新鮮

🌟烤肉
有lamp rack ,wagyu同pork belly
可配熱溶芝士薯條🍟🧀加埋gravy 更滋味

🌟熱盤

🌟甜品
有多款蛋糕,雪糕,朱古力噴泉同水果等
2024-10-18 485 瀏覽
佢哋呢一期嘅主題係「蟹🦀」,啱晒我哋兩個!秋天的確係食蟹嘅季節,佢哋有好多唔同蟹嘅菜式!冷盤海鮮有蟹腳蟹鉗同埋麵包蟹,鍾意食熱盤嘅呢就有蟹肉伊麵同埋蟹肉焗蛋!個蟹肉伊麵,啲蟹味全部滲入晒啲伊麵入邊,所以一定要食個麵!個蟹肉炒蛋,每一啖都係蟹肉,真係好足料啊!除咗蟹之外,呢度嘅生蠔都係即叫即開同埋任食㗎,所以我都食咗起碼一打生蠔🤤🤤!熟食方便呢度嘅脆皮燒豬同埋燒和牛都非常出色,燒豬個皮卜卜脆,加入特製嘅醬汁成件事就更加好啦! 甜品有唔同嘅蛋糕、生果同埋雪糕!我最鍾意食呢度嘅 tiramisu 意大利芝士蛋糕,有濃濃嘅酒味同咖啡味☕️☕️呢一餐我哋真係食得好滿足呀!

2024-10-16 670 瀏覽
中環Porterhouse於每個週末及公眾假期推出《滋味•蟹逅自助早午餐》,$598/位自助早午餐海鮮無限供應,食得過癮。有生蠔、麵包蟹、鱈場蟹腳、青口、海蝦等,生蠔海水味十足,超鮮甜。青口加了泰式醬汁,味道開胃!麵包蟹的膏爆滿,真心好食。熱食區有嫩滑清蒸魚,鮮味的蟹肉焗蛋、惹味香炒螃蟹伊麵等,仲有熱熔芝士配薯條,大大加份!至於烤肉,有皮脆肉嫩的脆皮豬腩肉,香而不膩,還有軟嫩和牛肉扒及羊架!另外,可以客製化意粉,隨心所欲選擇配料架!甜品和沙律區也有多款選擇,適合各種口味。加$228就可以無限暢飲各式酒類,性價比極高,真心推介!

另外,可以客製化意粉,隨心所欲選擇配料架!
甜品和沙律區也有多款選擇,適合各種口味。

加$228就可以無限暢飲各式酒類,性價比極高,真心推介!