2024-10-29
【炸雞🍗配啤酒,啤酒買一送一】@puradakhk_official最近追緊韓劇《以家人之名》,唔知點解一睇韓劇就好想食炸雞🍗咁啱係旺角做完運動,順便嚟到奧海城呢間開業一周年,好多炸雞款式,座位又好舒適嘅Puradak chicken🐓 🤍佢地仲做Beer PROMOTIONS ,啤酒係3-7pm 時段買一送一🍻‼️🔶輕量無骨炸雞 ($138)我哋揀咗Corn so amazing(+$30),玉米味好香濃,炸雞外皮亦好酥脆,肉質鮮嫩,調味恰到好處。🔷韓式炒粉絲 ($88)份量適中,口感Q彈,搭配豐富的韓式調味,味道層次分明。🔶炸蝦 ($78)一個好抵食嘅小食拼盤,有炸蝦有薯條。炸蝦外皮金黃酥脆,內裡鮮嫩多汁。🔷三得利金裝生啤 ($48)口感清爽,啤酒花的香氣適中,適合搭配各種小食。🔶菠蘿梳打 ($28)飲品甜中帶酸,菠蘿的清香味道讓人耳目一新,配炸雞就啱哂!#Laglag美食推介 #foodielagblah韓國菜#foodielagblah旺角📍:PURADAK CHICKEN (奧海城3期) (大角咀)大角咀海泓道1號奧海城3期UG樓UG68, UG71-73號舖.........
@puradakhk_official
🔶輕量無骨炸雞 ($138)
🔷韓式炒粉絲 ($88)
份量適中,口感Q彈,搭配豐富的韓式調味,味道層次分明。
🔶炸蝦 ($78)
🔷三得利金裝生啤 ($48)
口感清爽,啤酒花的香氣適中,適合搭配各種小食。
🔶菠蘿梳打 ($28)
飲品甜中帶酸,菠蘿的清香味道讓人耳目一新,配炸雞就啱哂!
#Laglag美食推介
#韓國菜#炸雞#啤酒#啤酒買一送一#粟米炸雞#炒粉絲