喺韓國🇰🇷超高人氣炸雞店🐣香港都有得食,呢間既炸雞口味夠特別,同埋用先焗後炸方式🔥,肉質夠juicy💦外皮又夠香脆🍗 반반치킨半半炸雞(有骨) $238揀左青陽辣椒Maya味🌶️、瘋狂蒜香味🧄,平時甜辣或者醬油味炸雞食得多,第一次試青陽辣椒+美奶滋個,估唔到係咁夾😍美奶滋有青陽辣椒碎,甜中帶酸同辣,配埋辣椒一齊食好開胃解膩👏🏻蒜香味外層有蜜糖同香蒜粒,夠晒惹味😋雞肉入味,佢地既炸雞偏向似烤雞,夠哂多汁唔油膩💕高汁嘅半半炸雞🍗🧀黑芝芝波(原味) $58成日睇韓國吃播啲人食芝士波波好正,一份有5粒🍡外層係麻糬波波口感,裡面芝士非常拉絲,而且都好芝味😍記得要襯熱食🔥🍙🐮牛肉紫菜飯卷 $68有10件,個餡好足料👍🏻而且牛都幾入味,私心推食法可以點青陽辣椒美奶滋一齊食,更加正😋🍹西柚梳打 $28韓國好興Ade🍹,有氣所以飲落好清爽🫧,加埋西柚感覺就更加refresh ,啱晒配埋脆雞食overall炸雞食唔少,少不免會覺得無咁易有驚喜,但呢間真係有驚喜🤩先焗後炸令雞更加好食,個辣椒美奶滋(一定要夾辣椒🌶️食❗️)更加令人眼前一亮,推薦

🍗 반반치킨半半炸雞(有骨) $238

🧀黑芝芝波(原味) $58

🍙🐮牛肉紫菜飯卷 $68

🍹西柚梳打 $28

overall

2024-10-19
2024-09-21 750 瀏覽
週末好去處,依家逢星期六、日都會同Lisboy & Lisba周圍搵好野食😍行開尖沙咀,見韓國街有間新開嘅名牌韓國炸雞店好吸引,因為讀音同「Prada」差唔多,所以叫名牌炸雞店,仲有午餐Set同BB凳即刻入嚟試一試😋Baby Friendly🍽️ 黑醬炸雞嚟得名牌炸雞店食韓國野當然一定要試吓佢哋嘅韓國炸雞啦😆🍗呢個獨特嘅黑醬炸雞味道酸酸甜甜,啲炸雞又外脆內有肉汁真係超級好食! 🍽️ 韓式烤牛肉拌飯話說小Sun媽我最愛在韓國美食,而烤牛肉拌飯係我其中最愛嘅韓國料理之一,除咗牛肉入晒味之外,拌飯仲煮到脆卜卜☺️有飯焦,真係好滋味😝🍽️ 人蔘雞湯飯太耐冇試過人蔘雞湯飯,所以今次叫咗半隻俾埋lisboy送飯食,最估唔到雞燉到軟綿綿,人蔘味濃,入口即溶😋Lisboy食到舔舔脷!🍽️ 炸紫菜粉絲呢個係我好鍾意嘅小食😋紫菜包住啲粉絲炸到脆卜卜,So yummmmyyyy🍽️ 韓式甜醬炸蝦配薯條炸蝦嘅炸粉真係好特別,脆感一流,蝦味鮮,值得一試,估唔到炸蝦配埋韓式甜醬又幾配😆Lisboy食左兩條😋🍽️ 爆粟黑芝芝波呢個真係最有特色嘅小食之一😍估唔到粟米🌽極濃,仲要係流心嘅炸粟米波波😋值得一試!

🍽️ 黑醬炸雞

🍽️ 韓式烤牛肉拌飯

🍽️ 人蔘雞湯飯
太耐冇試過人蔘雞湯飯,所以今次叫咗半隻俾埋

🍽️ 炸紫菜粉絲

🍽️ 韓式甜醬炸蝦配薯條

🍽️ 爆粟黑芝芝波

• 爆粟黑芝芝波
  • 烤牛肉紫菜飯卷
2024-07-11 201 瀏覽
呢間餐廳今個月我巳經食第二次,上次食既時候睇到隔離枱食緊既野,就巳經plan定再黎食過🤣🤣🤣 聽聞係炸雞界既Prada, 所以我今次一定要食炸雞🍗 !!!半半炸雞 $238炸雞使用「先焗後炸」既方法,令炸雞迫出油份,減少油膩嘅感覺,而且仲可以鎖住肉汁,做到外脆內嫩 🤤🤤🤤 有好多款口味選擇,秘制黑炸雞/青陽辣椒Mayo炸雞等等,而我今次叫左Corn-So-Amazing炸雞同埋紫菜脆脆炸雞,可以選擇有骨/無骨,懶人一定叫無骨🤣🤣 啖啖肉!!而且肉質嫩滑,配埋特制粟米湯味調味粉,夠曬惹味,仲好有誠意甘有兩舊粟米🤣🤣 另外,紫菜脆脆上面真會有幾塊炸紫菜既薯片係上面,幾得意,有啲似韓國零食甘,果然係有炸雞界Prada既名銜,名不虛傳,大推👍🏻👍🏻👍🏻 爆粟口味芝士🧀 大棒 $58原條芝士棒,同樣地炸到勁脆,內面芝士🧀 勁煙韌,仲可以拉絲🤣🤣🤣 一啲都唔漏🤤🤤🤤🤤 韓式甜醬炒年糕 $78年糕煙靭軟糯,口感極佳!配埋韓式甜醬,呈現出韓國地道風味😉 青蘋果梳打 $88 上次飲過勁好飲,今次仲要食炸雞,所以唔再叫一杯,直接叫左一Jar🤣🤣🤣 📍尖沙咀金巴利街7號地鋪#puradakchicken

半半炸雞 $238

爆粟口味芝士🧀 大棒 $58

韓式甜醬炒年糕 $78
年糕煙靭軟糯,口感極佳!配埋韓式甜醬,呈現出韓國地道風味😉

青蘋果梳打 $88

📍尖沙咀金巴利街7號地鋪

#puradakchicken

#韓國炸雞 #韓式料理 #韓式炸雞 #韓國 #韓國美食 #韓國美食推介 #尖沙咀美食 #炸雞

• 半半炸雞
炸雞界嘅Prada,你試左未⁉️鍾意食炸雞嘅你,點可以未試過韓國呢間咁出名既貴族炸雞㗎‼️冇時間去韓國唔緊要,而家喺香港就已經有得食啦‼️所以我同我個個超鍾意食炸雞嘅朋友仔梗係要過去試吓啦🤣我哋食咗:👉🏻✨半半炸雞(無骨)✨ $238雖然呢款半半炸雞有好多款口味可以揀,但係我都系揀左我最愛既韓式甜醬味😍炸雞皮薄酥脆肉又嫩,入面d肉汁又夠哂多,唔會炸到乾爭爭!加上冇骨真係好方便,唔使食到咁論盡😘韓式甜醬口味又夠正宗,同我喺韓國食到嘅差唔多😍甜甜地真係超啱我丫,好食到幾乎停唔到‼️✨牛肉大醬湯✨ $138呢碗醬香味美,牛味香濃,味道醇厚又略帶甘甜既牛肉大醬湯入面d湯料好多,好足料‼️雖然就咁飲會覺得稍微鹹咗少少,但係用嚟送飯絕對系-流丫😍超快就秒哂🫶✨梅子梳打(渣)✨ $88呢渣梅子梳打好夠氣,個種碳酸嘅刺激感同梅子既酸香完美結合,飲落去感覺好酸爽,清新又解膩!🛑PURADAK CHICKEN📍尖沙咀金巴利街7號地舖 港鐵尖沙咀/尖東站 B1 出口,步行約6分鐘#puradakchicken #puradakhk #炸雞 #韓式炸雞 #韓式料理 #韓國炸雞 #韓國過江龍 #韓國 #韓國美食 #韓國美
炸雞界嘅Prada,你試左未⁉️

我哋食咗:👉🏻

✨半半炸雞(無骨)✨ $238

✨牛肉大醬湯✨ $138

✨梅子梳打(渣)✨ $88

🛑PURADAK CHICKEN

港鐵尖沙咀/尖東站 B1 出口,步行約6分鐘

#puradakchicken #puradakhk #炸雞 #韓式炸雞 #韓式料理 #韓國炸雞 #韓國過江龍 #韓國 #韓國美食 #韓國美食推介 #尖沙咀美食 #大角咀美食 #將軍澳美食 #梅子梳打好好飲
  • 半半炸雞
我想同你一齊食…韓國半半雞 not 胖胖雞🙂‍↕️黑白大廚大熱播,燒到我都要食韓國菜🤪究竟究竟韓國料理有幾奇妙?有幾多變化?風靡全球👀開心果今日都要食韓國名物炸雞🥰我要有骨嘅!Half half chicken 238同一時間可以試到兩個口味,滿足兩個願望😝紫菜脆脆炸雞紫菜脆脆炸雞,味道偏甜,香濃嘅海苔味,小朋友都鍾意食!炸雞揀選有骨嘅,肉質嫩滑多汁!辣卡邦尼年糕炸雞香辣油Creamy嘅卡邦尼醬汁鋪滿咗喺炸雞上面,仲有煙煙韌韌嘅年糕,掛汁又惹味!唔食得辣嘅可以一試!牛肉石頭鍋拌飯 $138上枱咋喳聲熱辣辣!如果鍾意食飯焦嘅,你可以等一等再攪拌,香噴噴嘅飯焦就會出現啦!石頭窩拌飯嘅牛肉份量相當多裏面仲有芽菜菠菜等配料,加上伴將一齊食惹味可口。烤豬肉紫菜飯卷 $78每一台都叫紫菜飯卷,我哋都要一條!紫菜飯卷卷比石頭鍋飯味道比較清新,裏便仲有酸蘿蔔開胃又飽肚!PURADAK CHICKEN (金巴利街) (尖沙咀)📍尖沙咀金巴利街7號地舖#尖沙咀韓國菜#韓國菜#人蔘雞粥#養生韓國菜 #掛面烏冬#煎韓牛餃子 #秋冬食療#尖沙咀好去處#香港美食地圖#香港美食#相機食先#HKFood #hkfood
我想同你一齊食…

韓國半半雞 not 胖胖雞🙂‍↕️

Half half chicken 238
同一時間可以試到兩個口味,滿足兩個願望😝

紫菜脆脆炸雞

辣卡邦尼年糕炸雞

牛肉石頭鍋拌飯 $138

烤豬肉紫菜飯卷 $78

PURADAK CHICKEN (金巴利街) (尖沙咀)
📍尖沙咀金巴利街7號地舖

#尖沙咀韓國菜#韓國菜#人蔘雞粥#養生韓國菜 #掛面烏冬#煎韓牛餃子 #秋冬食療#尖沙咀好去處#香港美食地圖#香港美食#相機食先#HKFood #hkfoodie #hkfoodblogger
2024-11-04 0 瀏覽
🇰🇷韓式餐廳X 炸雞界Prada🇰🇷系列—▫️餐廳:Puradak Chicken @puradakhk_official ▫️地點:全香港有3️⃣間分店📍尖沙咀金巴利街7號地舖港鐵尖沙咀/尖東站 B1 出口, 步行約6分鐘▫️營業時間⏰:星期一至日 12:00 - 22:00▫️價錢:~$150+—美味:🇰🇷🇰🇷🇰🇷🇰🇷環境:🇰🇷🇰🇷🇰🇷+0.8🇰🇷價錢:💰💰💰+0.8💰服務:👩🏻‍🍳👩🏻‍🍳👩🏻‍🍳+0.85👩🏻‍🍳—👧🏻都幾鐘意韓國野🇰🇷🥰聽人講依間餐廳啲炸雞好好食🥰就去試下—👧🏻叫咗三樣野😃📍無骨炸雞泡菜炒飯價錢:$148分數:🐥🐥🐥🐥炒飯幾有鑊氣🤗🤗加埋泡菜好開胃,仲有幾多雞粒😃😃仲有流心蛋😜份量都幾大—📍輕量無骨炸雞轉瘋狂蒜香(+$30)價錢:$168大概有6嚿左右😁無骨雞🩷🐥蒜味都幾惹味🩷外脆內軟🩷❤️雞肉都滑🤗🤗—📍炸蝦(秘製黑醬)價錢:$88分數:🦐🦐🦐🦐啲炸物好脆🍤🍤有薯條🍟同薯格,炸蝦都有5塊,好香脆又唔會好乾—#好西 #打卡 #拳頭飯 #hoo #正餐 #韓國 #HongKong #尖沙咀美食 #amy_in_tst #韓式#燒烤 #韓式 #過江 #韓式 #尖沙咀美食 #尖沙
🇰🇷韓式餐廳X 炸雞界Prada🇰🇷系列

📍無骨炸雞泡菜炒飯
價錢:$148
分數:🐥🐥🐥🐥

📍輕量無骨炸雞
轉瘋狂蒜香(+$30)
價錢:$168

📍炸蝦(秘製黑醬)
價錢:$88
分數:🦐🦐🦐🦐

#好西 #打卡 #拳頭飯 #hoo #正餐 #韓國 #HongKong #尖沙咀美食 #amy_in_tst #韓式#燒烤 #韓式 #過江 #韓式 #尖沙咀美食 #尖沙咀 #tsimshatsui #korean #korea #尖沙咀 #粉絲 #韓式炸雞
2024-10-31 0 瀏覽
尖沙咀好多韓國菜式餐廳,呢間係地舖,有舒適嘅用餐環境,非常適合同家人朋友聚餐。炸雞口味多仲分有骨同無骨,食物質素十分唔錯!啤酒仲買一送一😍🔸半半炸雞(無骨)💰238呢款無骨炸雞係餐廳嘅招牌,口味有成10款咁多😍今次就揀佐青陽辣椒MAYO炸雞同埋瘋狂蒜香炸雞,外皮金黃酥脆,肉質鮮嫩多汁。鍾意食鹹蒜香真係大推!食辣就可以揀呢款熱賣嘅青辣椒炸雞,辣得黎帶點甜~🔸海鮮薄餅💰128海鮮薄餅口感軟腍,內餡豐富,滿載新鮮嘅海鮮同香料。沾埋醬汁令鮮味更突出。🔸辣卡邦尼炒年糕💰78呢個炒年糕配埋卡邦尼醬十分入味🤤,年糕軟滑Q彈,辣得黎又好香卡邦尼味道👅。

🔸半半炸雞(無骨)💰238

🔸海鮮薄餅💰128

🔸辣卡邦尼炒年糕💰78
  • 瘋狂蒜香炸雞
  • 辣卡邦尼炒年糕
2024-10-30 0 瀏覽
今晚喺尖沙咀行街,朋友建議晚餐食炸雞。有好多唔同嘅口味。因為我哋嚟得早,所以都基本上唔使排隊,餐廳地方夠闊落。PURADAK 經典炸雞經典嘅韓式炸雞,經過特製醃製,外皮酥脆,肉質鮮嫩,每一口都充滿了香氣。配上獨特的辣醬,更能提升整體的味道。海鮮煎餅這道海鮮煎餅採用新鮮海鮮製作,外層金黃酥脆,內裡則是鮮美的海味。搭配醬油或醋醬,口感更為豐富,是開胃的絕佳選擇。韓國葡萄汁這款飲品清新可口,將葡萄的甜美和酸度完美結合,喝上一口能瞬間提神,十分解渴。它不僅是餐桌上的亮點,更為整頓餐帶來一絲清新感。(爆栗) 芝士大棒芝士大棒外脆內軟,芝士的濃郁味道和爆栗的香甜相得益彰,芝士一啖咬落去拉絲,十分誘人。黑芝芝波而黑芝芝波則是甜品中的經典,同樣地中間咬開都係可以拉絲嘅芝士,讓人一口接一口,無法抗拒。

PURADAK 經典炸雞

海鮮煎餅

韓國葡萄汁

(爆栗) 芝士大棒

黑芝芝波
2024-10-27 60 瀏覽
之前睇食評見到呢間好多好評、一心諗住同朋友生日嚟食飯、一坐低先同你講90分鐘限時、見枱枱都有點炸雞🍗我哋都點左份半半炸雞、未去到好好食、普普通通、點知成餐飯得呢碟係有食完的🙈(手套你叫佢先會比你)亦唔會有一般韓國菜有的前菜、白蘿蔔同埋水供應。另外我哋叫左牛肉大醬湯⋯⋯(好怪嘅味)海鮮煎餅⋯塊皮厚到、仲要冇醬汁點、你問佢攞、佢俾咗兜怪味醬汁你點勁難食😨最後最恐怖嘅係炒年糕,甜醬味、好似食緊擦子膠咁上面仲有啲花生碎勁奇怪、韌到都唔想咬。之後阿姐仲問我哋打唔打包點解唔食😑唔好食都算啦,阿姐仲要不停收我哋嘢想趕人走、真係勁攞命,冇下次⋯⋯食過最難食嘅海鮮煎餅同埋年糕🫠

另外我哋叫左牛肉大醬湯⋯⋯(好怪嘅味)
食過最難食嘅海鮮煎餅同埋年糕🫠
2024-10-25
呢間嘢啲嘢十分之普通,除咗小菜嗰啲黑豆係有啲特別之外,其他都係一般般,特別係個海鮮煎餅啲粉仲多過啲餡,完全食粉咁冇分別,佢哋個點餐App又難㩒,十分之容易㩒錯,佢哋個午餐set 係買三送一,我哋三個人去食點咗四個餐,點知出到嚟唔知點解係五個餐,無啦啦多咗一個餐,我都唔知係我㩒錯,定係佢店員自己喺個電腦落單confirm時候㩒錯,因為你點餐時佢free俾你嗰餐係唔會顯示出嚟,所以你㩒個時係好難睇得出有冇free到,個服務員只係識同我講話廚房已經煮好,sorry都冇黐線,正常你見到三個人落五個餐已經要識得過嚟同我confirm一下啦,個時得個2-3抬客又唔係忙,總之呢間嘢真係少去為妙。
-𝗣𝗨𝗥𝗔𝗗𝗔𝗞 𝗖𝗛𝗜𝗖𝗞𝗘𝗡 🐣呢間係韓國過江龍炸雞店主打採用「先焗後炸」方式炮製 並將油份逼出再炸至酥脆今次試左半半炸雞一次過食2隻味 又真係幾唔錯!🐣半半炸雞 - 無骨 ($238)係11款口味中揀左秘製醬油 mix 韓式甜醬 2個味道既炸雞都炸到外脆內嫩 一D都唔乾又多汁 每隻炸雞都均勻沾有醬汁 而且都好有韓國風味 — 韓式甜醬岩晒想食正宗韓式甜辣炸雞果隻味但又食唔到辣既人;個人比較中意食秘製醬油 食落醬油味濃郁帶微甜 幾惹味 想講估唔到同我之前係韓國食既勁似 本身怕熱氣 諗住每個味食2隻算 點知唔小心食晒😍✨🐣韓式炒粉絲 ($88)呢度既炒粉絲幾有驚喜 同樣好有韓國風味🥰特別在於 蒜香味非常突出 同埋麻油香味十足 粉絲質感炒至爽彈 再加上香菇 + 菠菜 + 燈籠椒 + 木耳等蔬菜帶黎爽脆口感 再有少少胡椒味調味 🤤無論係口感定係香氣都令人忍唔住一啖接一啖咁食晒佢🐣牛肉大醬湯 ($138)呢度既大醬湯都幾濃郁 證明煮得夠耐牛肉既油脂亦都幫個湯增添風味 好岩佐飯一齊食 如果可以跟埋飯就更加好!🐣西柚梳打 ($28)
𝗣𝗨𝗥𝗔𝗗𝗔𝗞 𝗖𝗛𝗜𝗖𝗞𝗘𝗡 🐣

呢間係韓國過江龍炸雞
主打採用「先焗後炸」方式炮製 並將油份逼出再炸至酥脆
今次試左半半炸雞一次過食2隻味 又真係幾唔錯!

🐣半半炸雞 - 無骨 ($238)
係11款口味中揀左秘製醬油 mix 韓式甜醬
2個味道既炸雞都炸到外脆內嫩 一D都唔乾又多汁
每隻炸雞都均勻沾有醬汁 而且都好有韓國風味 —
韓式甜醬岩晒想食正宗韓式甜辣炸雞果隻味但又食唔到辣既人;

個人比較中意食秘製醬油 食落醬油味濃郁帶微甜 幾惹味
想講估唔到同我之前係韓國食既勁似 本身怕熱氣
諗住每個味食2隻算 點知唔小心食晒😍✨

🐣韓式炒粉絲 ($88)
呢度既炒粉絲幾有驚喜 同樣好有韓國風味🥰
特別在於 蒜香味非常突出 同埋麻油香味十足
無論係口感定係香氣都令人忍唔住一啖接一啖咁食晒佢

🐣牛肉大醬湯 ($138)
呢度既大醬湯都幾濃郁 證明煮得夠耐
牛肉既油脂亦都幫個湯增添風味 好岩佐飯一齊食
如果可以跟埋飯就更加好!

🐣西柚梳打 ($28)
2024-10-14
2024-10-17 109 瀏覽
我久唔久都會嚟尖沙咀呢條韓食街入返啲雜糧,順便就會喺附近食飯。叫咗原味紫菜飯卷、牛肉大醬湯、海鮮煎餅、炸紫菜粉絲卷、芝士大棒。想講芝士大棒勁好食,將條芝士炸過之後個外層勁香脆,然後中間軟綿綿,有啲似芝心批嘅餡,但係就香濃同煙靭啲,面頭仲灑上甜甜嘅芝士碎同埋粟米片,有驚喜!紫菜粉絲卷食得得多,炸到咁脆口都係第一次食,又OK喎!而且外層夠晒脆,中間嘅粉絲軟綿綿到好似糯米一樣口感,好食過平時喺韓國食嗰啲添!大醬湯同埋海鮮煎餅都OK啦,大醬湯始終韓國口味比較辣,不過口感都非常爽口👍海鮮煎餅落重魷魚,仲有好多蔬菜,感覺都好足料!

• 炸紫菜粉絲卷
今次又嚟到尖沙咀嘅韓國街食韓國嘢,好耐冇食過韓國炸雞啦,聽聞呢間店係炸雞界嘅Prada,就嚟試吓呢度signature嘅青陽辣椒🫑Mayo炸雞,懶人嘅我叫咗無骨版本,唔係好食得辣嘅我都食得到👍👍少少辣有少少甜,個味道夾得都幾唔錯🤭🤭 除咗炸雞呢度仲有好多唔同嘅韓國嘢食嘅,好似有海鮮薄餅或者炒年糕等等,我哋就叫咗個海鮮薄餅同埋一 JAR 🫙 Grapefruit ADE !一啖炸雞一啖汽水真係好爽!

PURADAK CHICKEN👻最近睇黑白大廚睇到好想食韓國嘢見到啲炸雞即刻好想食今次嚟到呢間韓國嘅炸雞店韓國過江龍係唔同啲啲炸雞真係好出色香港嗰啲冇得比🤣.🔅 半半炸雞 HKD 238紫菜脆脆x瘋狂蒜香揀咗有骨嘅半半炸雞唔想啜骨仲可以揀無骨版啲雞真係做到外脆內嫩紫菜脆脆夠香脆蒜香有包到一層甜甜地嘅蜜糖成個組合冇得輸😛🔅豬肉泡菜湯HKD 138新鮮熱辣辣嘅泡菜湯另外加咗個白飯食泡菜湯配白飯真係好緊要辣但係又夠爽一啖一啖咁食到好開心🤭🔅青蘋果梳打HKD 28🔅西柚梳打HKD 28食炸雞除咗飲啤酒之外飲梳打都一樣好開心青蘋果味都幾fresh又唔會太甜唔錯唔錯😌.整體來講:必食炸雞 蒜香一流😚.🎈 PURADAK CHICKEN (金巴利街) (尖沙咀)尖沙咀金巴利街7號地舖
PURADAK CHICKEN👻

又唔會太甜唔錯唔錯😌
整體來講:
必食炸雞 蒜香一流😚
尖沙咀金巴利街7號地舖
適逢週末假期,又想食韓國菜,於是相約友人到一間位於尖沙咀主打韓國炸雞的餐廳「PURADAK CHICKEN」品嚐是日晚餐❗餐廳座位寬敞,餐廳內播放著KPOP的音樂,店員殷勤有禮。PURADAK經典炸雞 $188這道經典炸雞外皮酥脆,金黃誘人,每一口都散發著香氣。雞肉鮮嫩多汁,味道層次豐富。韓式烤牛肉石鍋拌飯 $138石鍋的熱度將米飯烘烤得微微焦脆,牛肉鮮嫩且入味,搭配各種新鮮的配菜。拌入特製的韓式辣醬後,味道更加豐富。泡菜煎餅 $118泡菜煎餅外皮酥脆,裡面包裹著香辣的泡菜,泡菜的酸辣與煎餅完美融合,恰到好處。

餐廳座位寬敞,餐廳內播放著KPOP的音樂,店員殷勤有禮。

PURADAK經典炸雞 $188

韓式烤牛肉石鍋拌飯 $138

泡菜煎餅 $118
2024-10-08
5 分鐘 (堂食)
  • 泡菜煎餅
  • 招牌炸雞