2022-07-23 221 瀏覽
去海港城排隊等食呢間,等到一開門入座order 已經想食嘅嘢,回應賣曬真係好笑到極點⋯⋯一開波就話賣晒,呢個係咩玩法賣咗俾鬼食早啲講唔排啦⋯⋯浪費啲時間!!???不停聽店員講呢樣有冇嗰樣又冇,同友人不停笑,呢間嘢究竟搞乜鬼
真係好笑到極點⋯⋯一開波就話賣晒,呢個係咩玩法
賣咗俾鬼食

2022-07-23
15 分鐘 (堂食)
2022-07-20 221 瀏覽
假日一覺訓天光後就出去尖沙咀找東西吃,發現海港城有一間西班牙小餐廳,餐廳的空間有限只可以接待大概20位客人。而餐廳儘管空間有限,也富有擺設,很有西班牙風味的感覺。我們一行兩人,去到餐廳2:30 ,幸好可以吃到午餐,午餐的選擇也有很多,價錢也相對便宜,大概人均消費150多就可以我們叫了兩個午餐,結帳是大概為$370西班牙薯仔粒遠處送上來已經很香,口感10分香口,而醬汁有少少辣,薯仔粒很乾爽,不會黏口炒西班牙辣肉腸個人有感覺比較油膩,因本人喜歡清淡的食物,香腸富有口感,但醬料比較多油。如果喜歡吃油膩食物的食客,可以一嘗😂辣肉腸不會太辣,也不會太鹹,調味適中。西班牙薯仔蛋餅薯仔蛋餅是我第一次吃的,口感有點煙靭,吃後會有飽肚的感覺,薯仔的份量也很多,但為點欠蛋味。而旁邊也有一個西班牙火腿的西多士,個人比較喜歡💕多士有新鮮蕃茄,配合西班牙火腿感覺比較清新,不油膩,容易入口白縵魚脆多士鰻魚的口感很新鮮,配合新鮮蕃茄,口感很豐富,顏色上碟也配合得很好👍每碟菜式也很精美,顏色很豐富香煎盲曹盲曹的口感10分新鮮,肉汁剛好,配合調味料,感覺很新穎。魚質地很彈牙、多汁、柔滑上菜外觀也很精美,黑色的大碟配合白
而餐廳儘管空間有限,也富有擺設,很有西班牙風味的感覺。

我們叫了兩個午餐,結帳是大概為$370

炒西班牙辣肉腸
如果喜歡吃油膩食物的食客,可以一嘗😂
辣肉腸不會太辣,也不會太鹹,調味適中。

白縵魚脆多士
每碟菜式也很精美,顏色很豐富

香煎盲曹
上菜外觀也很精美,黑色的大碟配合白色的盲曹配合出一個相對的效果,顏色很奪目。

忌廉南瓜飯
看似一個很簡單的菜式,但也盡顯廚師的心思,上碟時也很美麗,每一啖口感也很清新,而飯的口感比較軟身,細滑,濕潤可口,富有水份。
南瓜的份量也很充足,很有南瓜味,以忌廉配合南瓜絕對為絕配

放假進食午餐, $370在海港城,也算是CP值很高
試過呢一間餐廳係Apm嘅分店 幾好同朋友兩個係呢區諗諗吓不如過嚟呢度食店內面積不大 但座位都不會擠迫 坐得幾舒服叫左個 Lunch Set $158一個main 叫了♥︎魚 ~煎得又香又美包自選2款小食♥︎Padron Pepper ~炸好加少少salt作調味♥︎Marinated Tomato with Feta ~ 開胃 勁好食😋Set drink - Cappuccino +$5 ~ 香滑 都幾重咖啡味再散叫一個♥︎Jamon Cabonara $148 成個presentation好靚 又好食 值呢個price
試過呢一間餐廳係Apm嘅分店 幾好

♥︎Padron Pepper ~炸好加少少salt作調味

再散叫一個
♥︎Jamon Cabonara $148
成個presentation好靚 又好食 值呢個price

本身去海港城行街 距離晚飯仲有一段時間諗諗不如坐低飲杯野chill下🤪加上有得用coupon 個助力大左好多🙊呢間野係食西班牙菜~當然唔少得ham and wine😌🍄豪華伊比利亞火腿拼盤配西班牙蕃茄多士($298)係四種風乾時間唔同嘅西班牙伊比利亞黑毛豬風乾時間越長 黑毛豬嘅味道亦都會越濃建議由最淡味開始食起再配上蕃茄蒜蓉包 類似蕃茄他他醬🍅酸酸甜甜 中和番黑毛豬既油膩感💯小妹最愛係48個月嘅黑毛豬 鹹香油脂豐盈👍🏻感覺仲有少少橡果香(acorn fed)橡果飼養🍄Sangria Red & Sangria White兩杯望落去就好似係紅酒同白酒🍷其實佢哋分別係用唔同嘅水果加入紅酒/白酒令到酒體整體來講層次更加豐富而且如果唔鍾意葡萄酒苦澀味嘅朋友可以試一試 因為佢有滿滿嘅果香🥰🥰女士至愛
本身去海港城行街 距離晚飯仲有一段時間
諗諗不如坐低飲杯野chill下🤪
加上有得用coupon 個助力大左好多🙊
呢間野係食西班牙菜~當然唔少得ham and wine😌

🍄豪華伊比利亞火腿拼盤配西班牙蕃茄多士($298)
係四種風乾時間唔同嘅西班牙伊比利亞黑毛豬

令到酒體整體來講層次更加豐富
而且如果唔鍾意葡萄酒苦澀味嘅朋友
可以試一試 因為佢有滿滿嘅果香🥰🥰女士至愛
2022-06-19 362 瀏覽
🥳師傅生日 當然要請佢食餐好啦😌佢想試呢間餐廳好耐lu話每次都好多人排隊 成日都full晒我提早喺openrice book定位先😛喺討論食呢間餐廳嘅時候大家都想試吓佢個西班牙海鮮飯🇪🇸感覺好吸引咁😋其他就到時睇餐牌再決左啦西班牙海鮮焗飯 $248呢個需時比較長 所以最後先嚟到我哋當時第一個反應喺有啲失望嘅🥲覺得份量比較少同埋質素都一般 焗飯可能焗得太耐 比較硬好似食脆片咁 😅但海鮮喺OK嘅叫咗兩set 西班牙小食套餐 $588(2A + 2B + 2C)😝冇coupon 的話唔會食咁豪呢🙊伊比利亞香腸拼盤迷你伊比利亞火腿拼盤一個層次慢慢提升 😍 真喺回味無窮西班牙薯仔粒配香辣蕃茄醬呢個係睇openrice 食評勁多人推所以就叫嚟試試😝一試難忘而份量都好多 趁熱食勁好食加泰隆尼亞吞拿魚沙律🥗炸魷魚🦑配香蒜蛋黃醬雖然望落去好似普通咁 但炸得係好食嘅😋伊比利亞香腸釀蘑菇超級豐富嘅晚餐🥰滿足滿足如果可以 😗 下次想叫個甜品同意粉🍝而取代個西班牙海鮮炒飯
🥳師傅生日

焗飯可能焗得太耐
比較硬好似食脆片咁 😅
但海鮮喺OK嘅

叫咗兩set 西班牙小食套餐 $588
(2A + 2B + 2C)
😝冇coupon 的話唔會食咁豪呢🙊

超級豐富嘅晚餐🥰滿足滿足

如果可以 😗
下次想叫個甜品同意粉🍝而取代個西班牙海鮮炒飯
2022-06-19 1797 瀏覽
本身喜歡吃西班牙菜,之前經過觀塘APM看見這餐廳門面不錯,還有Semi-buffet,於是想試,但每次經過觀塘都沒有時間;今次正好在尖沙咀shopping 時重遇分店可以一試,但可惜尖沙咀分店地方比較細看見有lunch set $148-168 ,價錢合理,有兩個tapas 西班牙小食+ main 主菜 + upgrade 甜品+ 飲品(超過$45補差價); 儘管店員不斷落力推銷比較貴的西班牙小食tapas套餐$298 (只有三個小食),但我們這些精明食客最後選擇午餐(溫馨提示:午餐時間2-2:45pm)Tapas小食:*炒蘑菇 : 三種雜菌/洋蔥跟香草一起炒,菌味濃郁*西班牙薯仔粒 :十分香口,外脆*醃製蕃茄配菲達芝士:沙律油加蕃茄芝士,開謂*西班牙薯仔蛋餅 : 這個口感比較實Main主菜:伊比利亞豬肉丸長通粉148本來想吃餐廳主打豬柳,可惜售罄只可以轉食豬肉丸; 肉丸感覺似自家制,豬肉香草等材料混合,通心粉煙韌配上少量茄肉加Parmesan cheese 香煎三文魚$158香草煎厚切三文魚配金筍蓉+蘆筍等**另設加一服務費

Tapas小食:
炒蘑菇

*炒蘑菇 : 三種雜菌/洋蔥跟香草一起炒,菌味濃郁
西班牙薯仔粒

*西班牙薯仔粒 :十分香口,外脆
醃制蕃茄菲達芝士

*醃製蕃茄配菲達芝士:沙律油加蕃茄芝士,開謂

*西班牙薯仔蛋餅 : 這個口感比較實

醃制蕃茄菲達芝士
豬肉丸長通粉
香煎三文魚
2022-06-18 204 瀏覽
因有dining coupons, 找這間口碑不錯的西班牙tapas小店食午餐, 2人点了一個tapas set A4, B5, C1, 另加一個黑毛豬湯麵,甜品朱古力雪糕churros,全部都美味。地方雖細,服務不錯
。地方雖細,服務不錯
2022-06-17
2022-06-11 213 瀏覽
成日行過呢間餐廳都好想試吓但係呢間餐廳實在係太細而且好難等位所以一直都冇機會試今次趁有海港城coupon就即刻提早book定呢間餐廳同朋友嚟試吓雖然去到有幾樣想食嘅嘢都未ready而且對於成日有人嚟等位覺得好大壓力但係overall 對於呢餐飯都非常滿意雞肉漢堡不過不失依家唔係主打食呢啲所以本身對佢都冇乜期望因為我本人唔係好好腸嘅關係我覺得sausage tapas 還好不過其中一個朋友非常喜愛食呢類型嘅食物佢非常滿意另外一個tapas 都好食愈耐既愈好食 非常推介呢個薯仔超級超級推介非常好食!蒜香蜆肉意粉都幾好食推薦西班牙油炸鬼!非常推介!
成日行過呢間餐廳都好想試吓

另外一個tapas 都好食
愈耐既愈好食
非常推介
Tapas

呢個薯仔超級超級推介非常好食!
薯仔

蜆肉意粉

蒜香蜆肉意粉都幾好食
推薦
西班牙油炸鬼

西班牙油炸鬼!非常推介!
生蝦
Sausage  tapas
Tapas
薯仔
蜆肉意粉
西班牙油炸鬼
生蝦
2022-06-03 221 瀏覽
今日係尖沙咀海港城內逛街,👀呢間「Reserva Ibérica」餐廳,用鮮艷顏色佈置得頗搶眼吸引,於是入去嘆吓下午茶!下午茶有兩款西班牙小食套餐,分別 $298 / $588,任君選擇!🍴地中海沙甸魚伴橄欖油烤蔬菜脆多士 ~ 顏色鮮豔、賣相吸引,沙甸魚好有鮮味,蕃茄絲酸酸甜甜,配合脆脆多士,味道夾得嚟又好清新!🍴伊比利亞香腸拼盤 ~ 每款薄香腸,味道獨特,鹹鹹哋、煙煙靭靭,加埋脆脆多士,真係食到舐舐脷!🍴 燒伊比利亞豬頸肉配墨西哥辣椒青醬 ~ 豬頸肉燒得香脆得嚟又好夠肉汁,配合埋辣椒青醬,非常惹味!

2022-05-30
10 分鐘 (堂食)
下午茶
  • 伊比利亞香腸拼盤
  • 燒伊比利亞豬頸肉配墨西哥辣椒青醬
  • 地中海沙甸魚伴橄欖油烤蔬菜脆多士
2022-06-02 178 瀏覽
COVID--19第5波疫情回落,再次可以參加Hong Kong Restaurant Week活動,好開心!2022春季香港餐廳週第2站:Reserva IbericaReserva Iberica有4家店,菜單、定價都一樣,差別在環境和服務,預訂了尖沙嘴海港城店。環境:店面不大Bar枱有4個位,5張2人枱,2張4人枱,全店客滿就22人,店面配2個服務員。我預訂了1位13:15,準時到達,被安排了吧枱位置,我不喜歡坐高腳凳,經理(我猜是)說沒有其他位置,要等客人賣單才能安排,結果我是13:35才入座,我座的沙發位,表面是破的(大範圍),印象大打折扣!2022春季香港餐廳週 148元/位精選午餐,包括以下的:#頭盤:3選1點了韃靼式北海道帶子,帶子配大量蔬果粒,清新,適合夏天吃。#主菜:3選1點了香煎盲鰽,份量比預期少,味道不錯!上菜超慢!旁邊桌2份先生比我遲來,看着他們入座、點菜、進食、賣單、離店,我的盲鰽才上。#甜品:2選1,本來點西班牙油條,賣完,只能點雲呢嗱牛奶泡沫伴朱古力脆脆,份量比預期多,不會過甜,挺好吃的!#餐飲:點了Mocha,朱古力味濃郁,不錯!要加10元/杯,什麼時

環境:店面不大

2022春季香港餐廳週 148元/位精選午餐,包括以下的:
#頭盤:3選1
點了韃靼式北海道帶子,帶子配大量蔬果粒,清新,適合夏天吃。
#主菜:3選1
點了香煎盲鰽,份量比預期少,味道不錯!
#餐飲:點了Mocha,朱古力味濃郁,不錯!要加10元/杯,什麼時候知道要加錢?賣單時看賬單才知道!
2022-05-23
20 分鐘 (堂食)
去到餐廳門口冇人Service你 要叫waiter 佢先會帶位 入座嘅時候仲要俾個清潔姐姐叫我借歪明明我拉緊櫈 諗住坐低 唔通佢唔可以等多一兩秒等個客人坐低先至行過去?😂去到坐低 叫乜冇乜,張枱又污糟叫嘢食嘅時候Waiter 話得返卡邦尼意粉,咁就唯有叫個意粉加個芝士拼盤等咗20分鐘 終於上咗個拼盤,個哥哥仔上菜嘅時候整跌咗粒nuts,之後佢就若無其事咁放低咗個評判就走咗,冇任何道歉或者補償嘅行為(個拼盤同menu入邊嗰張圖都有好大差別😂)另外個卡邦尼意粉等咗40分鐘先出🫡本身諗住佢唔想上菜就取消 當我追佢嘅時候佢就話廚房炒緊 咁唯有食埋先走啦 過多10分鐘終於上枱 味道正常最後買單嘅時候 個waiter阿叔 完全冇Service 就咁放返張卡同單俾你 多謝幫襯都冇講句 茶餐廳Service 都好過佢哋總結NO NEXT TIME 請我都唔會去食👍
去到坐低 叫乜冇乜,張枱又污糟
另外個卡邦尼意粉等咗40分鐘先出🫡
茶餐廳Service 都好過佢哋
總結NO NEXT TIME 請我都唔會去食👍
2022-05-29 118 瀏覽
ʙᴇsᴛ ʙᴇʟʟᴏᴛᴀ 100% ᴀᴄᴏʀɴ-ғᴇᴅ ɪʙéʀɪᴄᴏ ʜᴀᴍ ᴀɴᴅ ᴏᴛʜᴇʀ sᴘᴀɴɪsʜ ᴅᴇʟɪᴄᴀᴄɪᴇs🇪🇸 𝔽𝕚𝕣𝕤𝕥 ℂ𝕠𝕦𝕣𝕤𝕖- 𝐇𝐨𝐤𝐤𝐚𝐢𝐝𝐨 𝐒𝐜𝐚𝐥𝐥𝐨𝐩 𝐓𝐚𝐫𝐭𝐚𝐫𝐞ᴀᴘᴘᴇᴛɪᴢɪɴɢ ,sᴡᴇᴇᴛ ᴀɴᴅ sᴏᴜʀ👅- 𝐄𝐦𝐛𝐮𝐭𝐢𝐝𝐨 𝐏𝐥𝐚𝐭𝐭𝐞𝐫 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐏𝐚 à𝐦𝐛 𝐓𝐨𝐦𝐚𝐪𝐮𝐞𝐭ᴛᴏᴀsᴛᴇᴅ ʙʀᴇᴀᴅ ᴡɪᴛʜ ᴛᴏᴍᴀᴛᴏ ʀᴜʙʙᴇᴅ ᴏᴠᴇʀ🍅sᴇʀᴠᴇᴅ ᴀᴄᴄᴏᴍᴘᴀɴɪᴇᴅ ᴡɪᴛʜ ᴛʜʀᴇᴇ ᴛʏᴘᴇs ᴏғ sᴘᴀɴɪsʜ sᴀᴜsᴀɢᴇs🇪🇸 𝕊𝕖𝕔𝕠𝕟𝕕 ℂ𝕠𝕦𝕣𝕤𝕖- 𝐒𝐭𝐫𝐨𝐳𝐳𝐚𝐩𝐫𝐞𝐭𝐢 𝐏𝐚𝐬𝐭𝐚 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐑𝐢𝐜𝐨𝐭𝐭𝐚 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 & 𝐒𝐞𝐫𝐫𝐚𝐧𝐨 𝐉𝐚𝐦ó𝐧ᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ғᴀᴠᴏʀɪᴛᴇ ᴘᴀsᴛᴀ, 💯 ᴀʙsᴏʟᴜᴛᴇʟʏ ᴅᴇʟɪᴄɪᴏᴜs!!- 𝐏𝐚𝐧-𝐬𝐞𝐚𝐫𝐞𝐝 𝐁𝐚𝐫𝐫𝐚𝐦𝐮𝐧𝐝𝐢ᴄʀɪsᴘʏ sᴋɪɴ, ᴀ sᴀᴛɪsғʏɪɴɢʟʏ ᴍᴇᴀᴛʏ ᴛᴇxᴛᴜʀᴇ☺🇪🇸 𝕋𝕙𝕚𝕣𝕕 ℂ𝕠𝕦𝕣𝕤𝕖-𝐂𝐫𝐢𝐬𝐩𝐲 𝐂𝐡𝐮𝐫𝐫𝐨𝐬 𝐰𝐢𝐭𝐡𝐨𝐮𝐭 𝐢𝐜𝐞 𝐜𝐫

🇪🇸 𝔽𝕚𝕣𝕤𝕥 ℂ𝕠𝕦𝕣𝕤𝕖

- 𝐇𝐨𝐤𝐤𝐚𝐢𝐝𝐨 𝐒𝐜𝐚𝐥𝐥𝐨𝐩 𝐓𝐚𝐫𝐭𝐚𝐫𝐞

ᴀᴘᴘᴇᴛɪᴢɪɴɢ ,sᴡᴇᴇᴛ ᴀɴᴅ sᴏᴜʀ👅

🇪🇸 𝕊𝕖𝕔𝕠𝕟𝕕 ℂ𝕠𝕦𝕣𝕤𝕖

- 𝐏𝐚𝐧-𝐬𝐞𝐚𝐫𝐞𝐝 𝐁𝐚𝐫𝐫𝐚𝐦𝐮𝐧𝐝𝐢

🇪🇸 𝕋𝕙𝕚𝕣𝕕 ℂ𝕠𝕦𝕣𝕤𝕖

-𝐂𝐫𝐢𝐬𝐩𝐲 𝐂𝐡𝐮𝐫𝐫𝐨𝐬 𝐰𝐢𝐭𝐡𝐨𝐮𝐭 𝐢𝐜𝐞 𝐜𝐫𝐞𝐚𝐦 🥨

ᴄᴀᴜsᴇ ɪᴄᴇ ᴄʀᴇᴀᴍ ɪs ᴏᴜᴛ ᴏғ sᴛᴏᴄᴋ😓

🇪🇸 𝔻𝕣𝕚𝕟𝕜
-𝐜𝐚𝐩𝐩𝐮𝐜𝐜𝐢𝐧𝐨 (𝐬𝐨𝐲𝐚, 𝐚𝐥𝐦𝐨𝐧𝐝 𝐦𝐢𝐥𝐤 +$𝟏𝟎)

ᴏᴀᴛ ᴍɪʟᴋ ɪs ʙᴇᴛᴛᴇʀ

💸ℍ𝕂$𝟙𝟜𝟠𝕡.𝕡.

#reservaiberica #reservaibericatapasbarcafe #hkfoodie #foodiehk #hkfood #tapashk #leegarden #harbourcity #spanishhk #apmhk #brim28 #reservaibericahk #rihk #restaurantweekhk #diningcity #香港餐廳周 #香港西班牙菜
2022-05-26 142 瀏覽
今日經過海港城,都好想食西班牙食品。竟然看見商場裏有這間西班牙餐廳。他們開的裝修已經很吸引,店內位置不多只有幾枱。但我們去是已經90%滿了。等了一陣, 終於可以入座。餐牌上琳琅滿目, 好多選擇本身我們想叫套餐三個tapas。但是我們很想是64個月的100% Acorn-fed Iberico. ham這個Ham board 有30, 36, 48及64個月。侍應介紹由30個月開始食起。30-已經好滿足因為完全冇鹹味好易入口36-比較鹹, 但味道濃郁比較3048-其實48同64嘅味道差不多, 只不過油脂上邊64比較重。基本上食兩片64已經好足夠。而餅乾方面有四片就不是太足夠。其後我們order 了西班牙薯仔蛋餅及地中海沙甸魚橄欖油烤蔬菜脆多士。因為見到周圍周邊嘅食客都有order.蛋餅係比較好實甲, 材料十足!味道濃郁。另外脆多士, 這個一定要試。因為他的沙甸魚配那個蕃茄醬味道非常吸引食完可以再食! 最後一定不少得叫他的Cappuccino, 這個好滑身, 咖啡味非常Fruity。

等了一陣, 終於可以入座。

餐牌上琳琅滿目, 好多選擇本身我們想叫套餐三個tapas。

這個Ham board 有30, 36, 48及64個月。
侍應介紹由30個月開始食起。
30-已經好滿足因為完全冇鹹味好易入口
36-比較鹹, 但味道濃郁比較30

而餅乾方面有四片就不是太足夠。

2022-05-19 1535 瀏覽
每次喺海港城泊好車落去,都會經過嘅一間餐廳,今日見仲有兩個位,於是馬上入去,終於有機會試下😋入到餐廳已經見到有好多只火腿高高掛,側邊有個酒櫃,令到成個格局都好有西班牙風情,去唔到旅行唯有喺香港感受下。我哋叫咗兩個lunch set ,前菜分別叫咗一個伊比利亞香腸拼盤配西班牙蕃茄多士,香草蕃茄肉配上鬆脆多士,再夾上香腸片同食,味道一絕,伊比利亞香腸有三款,細味咀嚼油香慢慢滲出來,要來做小食一流。而北海道帶子tartare,帶子粒撈埋蕃茄乾、香草和其他秘製醬料,最後喺面放上一撮蕃紅花,十分吸睛,味道酸酸甜甜,清新開胃啱晒我呢啲鍾意食酸嘢嘅人。主菜叫咗西班牙火腿手卷意大利麵配瑞可達芝士。意大利麵加上新鮮蘑菇都掛滿濃香嘅芝士汁,芝士入口即時充斥住整個味蕾,再配埋西班牙火腿嘅鹹香一齊食,真係一流嘅配搭。另一個主菜係香煎盲曹魚。呢個主菜係配zucchini,薯仔,橄欖同埋蕃茄。唔想食太多澱粉嘅人可以揀呢個主菜。配菜吸收晒啲醬汁,好好食。盲曹魚煎得皮脆肉嫩好香口。甜品就叫咗一個西班牙炸油條同埋雲呢拿牛奶泡沫拌朱古力脆片。西班牙炸油條真係炸到脆卜卜,灑上玉桂粉,再配埋個朱古力雪糕,非常好食。雲呢拿牛奶

伊比利亞香腸拼盤配西班牙蕃茄多士

韃靼式北海道帶子

西班牙手卷火腿意大利麵配瑞可達芝士

香煎盲曹魚

西班牙油條配朱古力雪糕

雲呢拿牛奶泡沫配朱古力脆片,上枱嘅時候以為成個係牛奶雪糕,原來係用牛奶泡沫包住左個朱古力雪糕,中間仲有少少雜莓同脆片,每啖都有啲脆卜卜,很有驚喜。
雲呢拿牛奶泡沫拌朱古力脆片

跟餐包$45內飲品,多了要補差價。要了杯Cappuccino同埋flat white作為午餐完美的終結,兩杯飲品都有靚靚拉花,實在唔捨得飲👍
意大利泡沫咖啡

西班牙油條配朱古力雪糕
雲呢拿牛奶泡沫拌朱古力脆片
意大利泡沫咖啡
2022-05-16 240 瀏覽
一直都對呢間西班牙tapas 小館有情意結 每幾個總會幫襯一次 今晚行開海港城見咁岩7點幾食飯時間無咩人就坐入去食 叫野食時想叫紅蝦拉麵, 無曬,ok 牛扒呢?都無 連豬都無呀!7點幾就可以咩都無 睇黎好好生意 但眼見加埋我地呢枱 得2枱 睇黎老闆唔多睇好晚市喎 最後叫左豬拉麵:好油膩 / 好口渴一個set : upgrade 左ham 唔錯 海膽意粉 好油膩 海膽唔新鮮 甜品係西班牙油炸鬼 幾好總捨而言, 晚市咩都無 問左新先好入去堂食
一直都對呢間西班牙tapas 小館有情意結
每幾個總會幫襯一次
今晚行開海港城見咁岩7點幾食飯時間無咩人就坐入去食

叫野食時想叫紅蝦拉麵, 無曬,ok
牛扒呢?都無
連豬都無呀!

睇黎老闆唔多睇好晚市喎

最後叫左豬拉麵:好油膩 / 好口渴
一個set : upgrade 左ham 唔錯
海膽意粉 好油膩 海膽唔新鮮
甜品係西班牙油炸鬼 幾好

總捨而言, 晚市咩都無 問左新先好入去堂食
2022-05-16