2025-06-18
唔難食嘅,但都唔特別好食。我哋兩個人,食咗8百幾,主要系朋友本身好食得,普通兩人應該唔洗呢個價嘅,朋友話唔值呢個價,我覺得響奧海城呢個場,呢個價都正常嘅,但唔會再去。首先我坐低時,帶位嘅人無同過講要掃QR code落單,無同我講攞要QR code 出去埋單,我好肯定佢無講過。到我朋友到咗,我哋舉手想點餐,佢哋語氣好唔耐煩咁話我知QR code落單。埋單時同樣,你無同我講要QR code埋單,點知你想點埋啫,反正你舉手叫佢哋埋嚟都覺得系你嘅罪過。可能果度個個都系老細,唔慣俾人叫,以佢哋嘅態度,我淨系諗到呢個可能公道啲講返食物,味道唔差嘅,但味道唔系好泰式,港式泰菜嘅味,有鐘意食泰菜嘅朋友應該明我講乜。環境,唯一最好嘅地方,舒服、闊落,整體用餐體驗,攞走服務態度不計的話,叫ok啦