2022-08-03
▫️巨午餐肉芝士雙份日本滑蛋牛油果芥末醬 $58個包意外地幾脆幾好食😋相比起其他main牛角包算係比較平啲,同埋份量夠大夠飽!但麻煩就係食嘅時候好難咬😂太大舊切完之後變成一忽忽好論盡,不過味道嚟講係不錯的😻▪️痴_線朱古力咖啡 $55只有熱冇凍架🫶🏻另一款自流唔朱古力亦都非常打卡👻朱古力醬爆曬出嚟!港女必備👧🏻味道方面就正正常常啦😂🔹好飽評語呢間Cafe有好多間分店,我都係第一次去,環境方面佢係透明/白色/雲石做主題,門口招牌幾打卡但係入面就普通雲石枱😺menu上佢仲有貓仔多士同埋和牛丼,大家見到可以話比我知好冇食😹但如果係純粹想嚟打卡嘅話,我覺得未必需要特登過嚟,始終佢有好多間分店下次經過嘅時候先再試一試都可以😹🫶🏻整體味道不過不失啦~
▪️痴_線朱古力咖啡 $55
🔹好飽評語