2021-09-01 56 瀏覽
.呢間cafe 走簡單禪系風格✣環境好舒服。 可以沉澱一下心情。嘆杯咖啡.我自己就叫左自己愛的Matcha同Tiramisu ..件Tiramisu 夠濕我鍾意 ,creamy口感幾好 ,味道有些少偏甜。但都係好高分既👍👍👍Matcha 就好濃 , 夠茶味 ,下次要試下d coffee☕️☕️.
呢間cafe 走簡單禪系風格✣
環境好舒服。 可以沉澱一下心情。嘆杯咖啡
我自己就叫左自己愛的Matcha同Tiramisu
件Tiramisu 夠濕我鍾意 ,creamy口感幾好 ,
味道有些少偏甜。但都係好高分既👍👍👍
𝚂𝚘𝚏𝚒以全黑作主調,整間𝚌𝚊𝚏𝚎 都飄著 「蟬」意,店員衣著 和 𝚌𝚊𝚏𝚎 𝚕𝚘𝚐𝚘的石頭裝置 等,很神秘 很舒服,很適合安靜的和朋友談心 嚐啡,很喜歡。 •𝚃𝚒𝚛𝚊𝚖𝚒𝚜𝚞 𝟼𝟶 𝙲𝚛𝚎𝚊𝚖𝚢 的𝚃𝚒𝚛𝚊𝚖𝚒𝚜𝚞 配濕透𝚎𝚡𝚙𝚛𝚎𝚜𝚜𝚘 和 𝚜𝚎𝚌𝚛𝚎𝚝 𝚠𝚒𝚗𝚎,不錯吃。第一口,感覺酒味超濃,喜歡酒味的可一試。 整體上 喜歡𝚃𝚒𝚛𝚊𝚖𝚒𝚜𝚞的可以一嚐,但𝚃𝚘𝚏𝚞 𝙲𝚑𝚎𝚎𝚜𝚎 𝚌𝚊𝚔𝚎 會較為驚喜。 “ 咖啡愛好者必到 ☕️ “𝚂𝚘𝚏𝚒提供不同飲品,更有多種不同特色咖啡頭的手沖咖啡,喜歡咖啡的快去,更可因應自己喜歡的口味 詢問店員喔。 •手沖咖啡 𝙽𝚊𝚝𝚞𝚛𝚊𝚕 𝟼𝟻 首先 店員說要先用鼻 品嚐一下咖啡的 “濕香”,濕香 是指咖啡加入水後產生的氣體。 因咖啡具揮發性氣化成份,例如 花香 水果香 土香 堅果香 柴木等,所以配合上嗅覺 味覺 和 口感才能完整的鑑賞一杯咖啡。 一打開杯蓋,濃濃的茶香撲鼻而來,看到黑黑的咖啡,不禁聯想起涼茶 哈哈 呷上一口,有著淡淡的茶味,茶味沒嗅覺強烈,咖啡慢慢滲出微酸果味,是非常非常淺的酸,所以不愛酸的也會很能接受,而且不會苦。 咖啡口感很順滑

•𝚃𝚒𝚛𝚊𝚖𝚒𝚜𝚞 𝟼𝟶

“ 咖啡愛好者必到 ☕️ “

•手沖咖啡 𝙽𝚊𝚝𝚞𝚛𝚊𝚕 𝟼𝟻
咖啡口感很順滑,輕盈。

•𝙸𝚌𝚎𝚍 𝙲𝚑𝚘𝚌𝚘𝚕𝚊𝚝𝚎 𝟻𝟶
濃厚的口感,濃濃的朱古力味,不甜。

•𝚃𝚘𝚏𝚞 𝙲𝚑𝚎𝚎𝚜𝚎 𝚌𝚊𝚔𝚎 𝟻𝟻
吃得出自家制的味道,清淡得來,餘韻帶有豆腐味,配有的芝麻醬有著濃郁的芝麻味,令𝚌𝚑𝚎𝚎𝚜𝚎 𝚌𝚊𝚔𝚎清新上加一點甜。

一開始會覺得整體太淡,但朋友和我都認為愈吃愈不錯,而且不膩 很輕盈。

2021-08-29 95 瀏覽
#☕️ 🔸ᴄᴏʟᴅ ʙʀᴇᴡ: 雖然有點兒過酸,但濃,飲落幾鍾意😄🔸ᴛᴏɴɪᴄ: 好解渴嘅一杯#咖啡 😆#🧇🔺自家製青醬椰菜花窩夫 窩夫好脆口,同平時食開嘅厚身窩夫嘅好唔同,青醬非常之惹味😋🔺三文魚配羽衣甘藍窩夫佢嘅窩夫特別鬆脆,三文魚份量亦多及大大塊,配以羽衣甘藍🥬一齊入口,口感一流🤭#🍰 #tiramisu 濃濃酒香, 入口即溶, 配搭埋一啖ᴄᴏʟᴅ ʙʀᴇᴡ真心一絕😆✡︎✡︎✡︎✡︎✡︎✡︎✡︎✡︎✡︎✡︎✡︎✡︎✡︎✡︎✡︎✡︎✡︎✡︎✡︎✡︎✡︎✡︎環境:⭕️⭕️⭕️⭕️❌(神修意境濃烈,身心放鬆,只係張枱櫈確實係好細)🤭食物:⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️(窩夫鬆脆, 甜品好味雖然選擇少)服務: ⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️
#☕️
🔸ᴄᴏʟᴅ ʙʀᴇᴡ: 雖然有點兒過酸,但濃,飲落幾鍾意😄
Cold  Brew

🔸ᴛᴏɴɪᴄ: 好解渴嘅一杯#咖啡 😆
Tonic

#🧇

🔺自家製青醬椰菜花窩夫
自家製青醬椰菜花窩夫

窩夫好脆口,同平時食開嘅厚身窩夫嘅好唔同,青醬非常之惹味😋

🔺三文魚配羽衣甘藍窩夫

#🍰 #tiramisu

環境:⭕️⭕️⭕️⭕️❌
(神修意境濃烈,身心放鬆,只係張枱櫈確實係好細)🤭
食物:⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️
(窩夫鬆脆, 甜品好味雖然選擇少)
服務: ⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️
2021-08-29
Cold  Brew
Tonic
自家製青醬椰菜花窩夫
2021-08-22 103 瀏覽
▪️避世好地方▪️想黎九龍城既Sofi好耐啦😎!趕係佢地關門前黎到,好彩仲有蛋糕食!店內裝修好襌靜,最好一或兩個人黎,靜靜咁嘆杯咖啡。一次試曬兩款甜食,一係Tiramisu☕️($60),食落幾light,唔太重咖啡味,但反而食到入去酒味幾出。另外既Tofu Cheese Cake🧀($55),似豆腐蛋糕多,芝士味好輕,配埋黑芝麻醬食都好夾。兩款甜食都好輕盈,但都配返杯Sofi Tonic($55)廢事咁濟啦,用既係homemade tonic water,飲落比平時既espresso tonic會味道豐富啲,除左咖啡既香,仲有多一份橙橘🍊既酸酸甜甜,好refresh。
▪️避世好地方▪️

今次嚟到九龍城呢間cafe, 裝修風格同格調令人感到好新奇驚喜,好禪好chill好平靜😌😌😌初初入到去嘅時候冇乜人,每個人都係自己靜靜地睇書或者細細聲傾偈,可惜之後開始多人,而有啲人亦比較嘈。-食物方面,跟朋友叫咗兩杯野飲同蛋糕,Hojicha latte非常令人驚喜,好濃好香;matcha latte相對上就較普通,但都係中上水準之作👍🏻 豆腐芝士蛋糕配芝麻醬呢個配搭係我favourite😆 芝士味唔出,成個蛋糕偏淡味,但正正就係咁所以一啲都唔漏,味道同埋餐廳風格都好夾。-呢個style嘅cafe喺香港真係好少見,私心希望大家入到嚟呢間cafe都可以保持一個寧靜同平和嘅環境,如果係想大大聲吹水,我就覺得去第二度比較適合啦。
2021-07-27 215 瀏覽
今日揾咗間極寧靜嘅cafe食飽飽平復下心情(其實只會在平日lunch前嘅時間先可以避開人群)幫襯呢啲cafe, 除咗飲靚咖啡,仲可以順道感受下唔同風格嘅室內設計。今日呢間,好似去咗泰國做massage前後的休息區,只欠一杯香茅茶!食物方面,我今日比較大食,order咗泰國香葉炒新豬肉刈包,豆腐cheese cake, flat white.我幾鍾意個豆腐cheese cake, 雖然芝士味較淡,但食到豆香,配芝麻汁都幾夾。
今日揾咗間極寧靜嘅cafe食飽飽平復下心情
(其實只會在平日lunch前嘅時間先可以避開人群)

泰式新豬肉刈包
2021-07-13
泰式新豬肉刈包
🌶泰式香葉炒新豬肉刈包🌿 $78(8.4/10)超鍾意依個包😆✨食落完全唔覺係新豬肉!新豬肉炒到超香口~食落辣辣香香,再吱埋酸酸地嘅檸檬汁,真係幾正🍋!刈包甜甜地幾軟熟,想再去食多一次🤍🥜古味辣花生醬雞柳窩夫配沙沙醬🫓 $108 (8.2/10)本身好驚會好辣,點知係一啲都唔辣!食落甜甜香香嘅花生醬估唔到同雞柳幾夾😛~沙沙醬酸酸地幾fresh☺️佢地嘅窩夫係用類似蔥油餅果種烘成,配埋雞柳好夾又好脆🌞☕️Tiramisu $60 (8/10)芝士味唔算好出,少少酒味同咖啡味。整體甜度剛好✨每樣配料都平均地配合,唔會是但一樣搶左另一樣嘅味道。🍰Tofu cheese cake w/ Black sesame sauce $55 (7.5/10)整體唔會好甜,有芝士味同豆腐味之餘同芝麻醬都幾夾。個人唔算好鍾意食豆腐味嘅野,但都覺得清清地幾有豆腐味。☕️Magic $40 (7.5/10)☕️Dirty $40 (7.6/10)兩杯都是苦味濃帶少少層次的咖啡。啱啲鍾意咖啡味濃的人✨✨📍可以比💳📍近宋皇臺站

🌶泰式香葉炒新豬肉刈包🌿 $78(8.4/10)

佢地嘅窩夫係用類似蔥油餅果種烘成,配埋雞柳好夾又好脆🌞

☕️Tiramisu $60 (8/10)

☕️Magic $40 (7.5/10)
☕️Dirty $40 (7.6/10)
兩杯都是苦味濃帶少少層次的咖啡。啱啲鍾意咖啡味濃的人✨✨

📍可以比💳
📍近宋皇臺站
2021-07-22 130 瀏覽
首先主菜就係試咗呢個窩夫🧇非常鬆脆可口👍👍👍三文魚份量都好夠冇諗過同羽衣甘藍係咁配搭💯窩夫上面都有一層醬汁(雖然唔知係咩醬汁)但係食落去係同窩夫非常之配搭✔️值得一試
Latte
首先主菜就係試咗呢個窩夫🧇
非常鬆脆可口👍👍👍三文魚份量都好夠
冇諗過同羽衣甘藍係咁配搭💯
值得一試
2021-07-22
三文魚配羽衣甘藍窩夫
/ ʀᴇsᴛᴏʀᴇ ʏᴏᴜʀ ɪɴɴᴇʀ ᴘᴇᴀᴄᴇ ☯︎︎ /꧁𝘀𝗼𝗳𝗶 𝗰𝗼𝗳𝗳𝗲𝗲꧂ 屯馬~開通~真的~很~興奮 ( ˘ ³˘)♫做了廿多年人應該只去過九龍城一兩次😂屯馬線開通後去九龍城真的方便得多不過預料之後就會逐漸變得商業化🥲今次專程平日到訪 避開人流想不到平日的五點多到訪都依然滿座𝘀𝗼𝗳𝗶有別於主流cafe 行日系暗黑路線 裝修頗有細節以玻璃磚作storefront 透過折射投影如水流的透影而𝘀𝗼𝗳𝗶的logo亦是參照水滴的形態店中央有個長形石池 以碎石舖出如漣漪的紋路有種走入了日本小寺廟的感覺配上侘靜的音樂 整間cafe確是陰翳靜謐 充滿禪意可惜當日有部分客人高談闊論 放聲大笑有點破壞了店家營造的氛圍 似乎不太尊重☘︎︎ 𝑆𝑜𝑓𝑖 𝑡𝑜𝑛𝑖𝑐 $𝟝𝟝我飲過最有誠意最好飲的espresso tonic!Homemade tonic water 帶有甜味同柑橘香配上橙皮更添香氣和層次Perfect drink for summer!!☘︎︎ 𝐼𝑐𝑒𝑑 ℎ𝑜𝑗𝑖𝑐ℎ𝑎 𝑙𝑎𝑡𝑡𝑒 $𝟝𝟘不怎麼特別 都是奶味較重喇其實原本是我點hojicha latte 🦦點sofi tonic最後我們覺得

꧁𝘀𝗼𝗳𝗶 𝗰𝗼𝗳𝗳𝗲𝗲꧂

而𝘀𝗼𝗳𝗶的logo亦是參照水滴的形態

店中央有個長形石池 以碎石舖出如漣漪的紋路
有種走入了日本小寺廟的感覺
配上侘靜的音樂 整間cafe確是陰翳靜謐 充滿禪意

可惜當日有部分客人高談闊論 放聲大笑
有點破壞了店家營造的氛圍 似乎不太尊重

☘︎︎ 𝑆𝑜𝑓𝑖 𝑡𝑜𝑛𝑖𝑐 $𝟝𝟝
Sofi  tonic

我飲過最有誠意最好飲的espresso tonic!
Homemade tonic water 帶有甜味同柑橘香
配上橙皮更添香氣和層次
Perfect drink for summer!!

☘︎︎ 𝐼𝑐𝑒𝑑 ℎ𝑜𝑗𝑖𝑐ℎ𝑎 𝑙𝑎𝑡𝑡𝑒 $𝟝𝟘

不怎麼特別 都是奶味較重喇
最後我們覺得對方的較好飲就交換了😂

ⓄⓋⒺⓇⒶⓁⓁ: 🦦7.3/10 👱🏻‍♀️7.8/10

♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎
📍 Sofi Coffee (九龍城)
九龍城太子道西428-430號地舖
Sofi  tonic
一間位於九龍城既禪意cafe,依家屯馬線開通之後,去九龍城都好方便。 舖頭以黑色為主,入到去有一種好寧靜既感覺,令人覺得舒服,坐低嘆杯咖啡就最適合不過。******************************- Tiramisu 用左secret wine整既tiramisu,酒味突出,味道不錯,鍾意酒既朋友可以試下。- Tofu Cheese Cake 芝士味唔算重,食落有淡淡既豆腐香味,配上芝麻醬令蛋糕食落有唔同既層次。- Ice Black 咖啡飲落順口,果酸味突出,基本上飲唔到咖啡既苦,好飲。- Dirty 呢杯比較普通,咖啡好快沈底,唔太飲到熱啡同凍奶既層次感。

- Tiramisu

- Tofu Cheese Cake

- Ice Black
咖啡飲落順口,果酸味突出,基本上飲唔到咖啡既苦,好飲。

- Dirty
呢杯比較普通,咖啡好快沈底,唔太飲到熱啡同凍奶既層次感。
2021-07-15
🌟Drinks🌟第一次入黎 只係叫左杯 iced matcha latte $50 飲完佢杯野就知 價位差唔多 出面大多數係垃圾 一個天同地之黎每次黎只會叫matcha latte 一杯正常hot matcha latte 應該要嘅野佢有齊 ✔️杯野唔會超熱 ✔️飲到最後 唔會食到一粒粒 (唔係間間都做到!)如果你係matcha latte嘅愛好者 請過黎試試!🌟熱食🌟成日會叫嘅係Pesto Waffle 🧇 (應該唔係成日有)因為超正 要熱食先好食 再三強調 要熱食先好食要熱食先好食要熱食先好食
🌟Drinks🌟

飲完佢杯野就知 價位差唔多 出面大多數係垃圾 一個天同地

之黎每次黎只會叫matcha latte

一杯正常hot matcha latte 應該要嘅野佢有齊
✔️杯野唔會超熱
✔️飲到最後 唔會食到一粒粒 (唔係間間都做到!)

如果你係matcha latte嘅愛好者 請過黎試試!

🌟熱食🌟

因為超正 要熱食先好食

再三強調

2021-07-16 534 瀏覽
隱世禪修CafeSofi coffee地址:九龍城太子道西428-430號地舖新開店舖 (開五幾個月only ) 位於九龍城宋王臺站B2出口以陰翳概念為主題的坊間少有的禪意Cafe1.Double anaerobic flor lichi$78Lemon grass / Lychee honey / Kamamhus左手面杯2.Anaerobic honey roll $70Raisins / black plum / roasted almond右手面個杯3. Tofu cheesecake $55芝士蛋糕上面有勁多黑芝麻醬😍😍一個濃味加豆腐既淡味 幾特別同出位☺️餐廳環境在設計上非常有心思,如水泥牆壁、小石裝飾及原木小桌等,特別是在中央位置的枯山水打卡位 餐廳特色有提供手沖冷咖啡,口感香濃細膩,另外還有駐場抹茶師,提供充滿日式風味的抹茶體驗翻兜推介有5星! 餐牌上有以下既野都會想下次食 甜品推介Tiramisu,特製窩夫,如燻三文魚配羽衣甘藍窩夫及自家製青醬椰菜花窩夫等等閒日黎食唔需要等位假日就未知因為甘隱世🤣美味指數:⭐️⭐️⭐️⭐️環境指數:⭐️⭐️⭐⭐️⭐️服務態度:⭐️⭐️⭐️⭐️翻兜指數:⭐️
隱世禪修Cafe
Sofi coffee
地址:九龍城太子道西428-430號地舖

新開店舖 (開五幾個月only )
位於九龍城宋王臺站B2出口

芝士蛋糕上面有勁多黑芝麻醬😍
😍一個濃味加豆腐既淡味
幾特別同出位☺️

餐廳環境
在設計上非常有心思,

餐廳特色

翻兜推介有5星!
餐牌上有以下既野都會想下次食

閒日黎食唔需要等位
假日就未知因為甘隱世🤣

美味指數:⭐️⭐️⭐️⭐️
環境指數:⭐️⭐️⭐⭐️⭐️
服務態度:⭐️⭐️⭐️⭐️
翻兜指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
(滿分為 5⭐)

#全力食|#密密食|#情侶檔搵食|#小店推介|#餐廳推介
日式侘寂風格的𝑐𝑎𝑓𝑒簡樸禪意的設計盡顯優雅之美落地玻璃牆令自然光可以透進店內身在其中倍感安靜自在店內空間很大但座位不多播放的音樂很舒服 坐到不想走~✐. 𝑆𝑜𝑓𝑖 𝑇𝑜𝑛𝑖𝑐 ($𝟻𝟻)自家製的𝑇𝑜𝑛𝑖𝑐 有橙香的酸甜咖啡濃而清爽很解渴~✐. 𝐷𝑖𝑟𝑡𝑦 ($𝟺𝟶) 層次分明 入口順滑牛奶跟咖啡比例平衡✐. 𝑇𝑜𝑓𝑢 𝐶ℎ𝑒𝑒𝑠𝑒 𝐶𝑎𝑘𝑒 ($𝟻𝟻) 本來想叫招牌𝑇𝑖𝑟𝑎𝑚𝑖𝑠𝑢朋友堅持要試這款 還要不好吃的....豆腐質地紮實順口可惜沒有芝士味 只有淡到沒味的豆味餅底油溢味重 芝麻醬正常
日式侘寂風格的𝑐𝑎𝑓𝑒
簡樸禪意的設計盡顯優雅之美
落地玻璃牆令自然光可以透進店內
身在其中倍感安靜自在
店內空間很大但座位不多
播放的音樂很舒服 坐到不想走~

✐. 𝑆𝑜𝑓𝑖 𝑇𝑜𝑛𝑖𝑐 ($𝟻𝟻)
自家製的𝑇𝑜𝑛𝑖𝑐
有橙香的酸甜
咖啡濃而清爽
很解渴~
Sofi  tonic

✐. 𝐷𝑖𝑟𝑡𝑦 ($𝟺𝟶)
層次分明 入口順滑
牛奶跟咖啡比例平衡

✐. 𝑇𝑜𝑓𝑢 𝐶ℎ𝑒𝑒𝑠𝑒 𝐶𝑎𝑘𝑒 ($𝟻𝟻)
本來想叫招牌𝑇𝑖𝑟𝑎𝑚𝑖𝑠𝑢
朋友堅持要試這款 還要不好吃的....
豆腐質地紮實順口
可惜沒有芝士味 只有淡到沒味的豆味
餅底油溢味重 芝麻醬正常
Tofu  cheese  cake
  • Sofi  Tonic
2021-07-09 112 瀏覽
由於Sofi只營業至六點所以週末的四點多,排隊的只有三數個
裝潢以炭灰色為主,予人酷酷的感覺陽光從正門玻璃打破沈靜使原先清寂的走廊,有了另一番味道◭ Iced White Coffee 🅙🅙🅙/5◭Iced Hojicha Latte 🅙🅙🅙🅙🅙/5
第一次品嘗到焙茶latte淡淡的焙茶香氣,配上純滑的牛奶誰知會有驚喜,很喜歡就憑這杯Iced Hojicha Latte,我應該會再次到訪⍢◭Tofu Cheese Cake w/ Black Sesame Sauce 🅙🅙🅙/5
本來就沒有特別喜歡黑芝麻而這個黑芝麻醬吃起來亦沒有很香滑Cheese Cake有陣陣淡雅的豆腐香味中規中矩,搭配咖啡還不錯⚎⚎⚎Price 🅙🅙🅙/5Recommendation 🅙🅙🅙🅙/5⚍⚍⚍
由於Sofi只營業至六點
所以週末的四點多,排隊的只有三數個
裝潢以炭灰色為主,予人酷酷的感覺
陽光從正門玻璃打破沈靜
使原先清寂的走廊,有了另一番味道

◭ Iced White Coffee 🅙🅙🅙/5

◭Iced Hojicha Latte 🅙🅙🅙🅙🅙/5
第一次品嘗到焙茶latte
淡淡的焙茶香氣,配上純滑的牛奶
誰知會有驚喜,很喜歡

本來就沒有特別喜歡黑芝麻
而這個黑芝麻醬吃起來亦沒有很香滑
Cheese Cake有陣陣淡雅的豆腐香味
中規中矩,搭配咖啡還不錯

⚎⚎⚎
Price 🅙🅙🅙/5
Recommendation 🅙🅙🅙🅙/5
⚍⚍⚍
2021-07-07 123 瀏覽
☕️ 食物:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 /5💰 CP值:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 /5🤵🏻 服務:👍🏻👍🏻👍🏻 /5🛋 環境:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 /5「屯馬開通,真的很興奮」😂😂 其實屯馬未開通,我已經常到訪九龍城!😆😆 最近心血來潮,又找間特式咖啡店一試 ☕️一般咖啡店多以木系或白色作主調,但這間𝒮𝑜𝒻𝒾 𝒞𝑜𝒻𝒻𝑒𝑒竟以灰黑色的暗黑感作主色,踏進門口起初會感覺有點陰翳、又有點靜謐 🤔 但原來她是一間走meditation路線的咖啡店,除了店內播放平常做Spa才會聽到的柔和音樂,走入店內盡頭位置,竟然有一大塊沙石拼圖,加上飲品和食品的調和顏色,只要一閉上眼或靜默,身上自然形成一種很禪的氛圍~ 🙏🏻😑💋 豆腐芝士蛋糕 配黑芝麻醬 ($55)自家製豆腐芝士蛋糕,質感不會太軟太硬,尚算滑溜,豆腐味道很清香,芝士味也沒有搶過豆腐的風頭,整體不會過甜或太膩,與特製黑芝麻醬同吃,很匹配,又是另一番味蕾感受 😋💋 熱朱古力 ($45)味道不是特別出眾的,甜度剛好
☕️ 食物:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 /5
💰 CP值:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 /5
🤵🏻 服務:👍🏻👍🏻👍🏻 /5
🛋 環境:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 /5

💋 豆腐芝士蛋糕 配黑芝麻醬 ($55)

💋 熱朱古力 ($45)
味道不是特別出眾的,甜度剛好
熱朱古力
2021-06-28