2024-07-02 127 瀏覽
去完旅行 打卡成癮📸俾我喺社交平台見到呢間靚靚餐廳當然要去試一試佢🍴門口嘅裝修已經好靚有個雀巢打卡位✨配合埋佢哋嘅主題嘢飲真係影到好多靚相🍸點完菜之後職員仲會即場喺你面前打撈龍蝦🦞見到識郁嘅龍蝦係張枱度都幾震撼🤩牛肉他他有水準🥩配合埋唔同調味料嘅搭配 做前菜就最適合🈴Pizza就揀咗經典Margherita🍕 芝士配蕃茄經典得來唔會厭✨個甜品仲識噴煙同埋可以寫字呢度地點方便 裝修靚靚 慶祝生日就岩曬~
去完旅行 打卡成癮📸

配合埋唔同調味料嘅搭配 做前菜就最適合🈴

Pizza就揀咗經典Margherita🍕
芝士配蕃茄經典得來唔會厭✨

甜品仲識噴煙同埋可以寫字

呢度地點方便 裝修靚靚 慶祝生日就岩曬~
一打開門已經好似入咗一個神秘嘅藍星空間,坐係圓拱形梳化欣賞閃爍嘅星空燈飾真係相當浪漫! 加上經過我打聽之下發現呢一間餐廳原來係由前五星級酒店主廚 「濮昕先生」坐鎮,事不宜遲即刻分享!👍🏻鮮拆龍蝦闊條麵真係名副其實鮮撈鮮拆,由魚缸撈起一隻新鮮嘅龍蝦放喺顧客嘅面前,再去廚房烹調!單單視覺效果已經攞滿分💯意粉端上枱嘅時候熱辣辣而且擺盤好靚,龍蝦肉食落新鮮甜美,闊條麵嘅口感適中!餐廳更加細心到可以把手工意粉轉為無麩質麵條。👍🏻炭燒澳洲M5和牛西冷上枱已經聞到陣陣嘅牛香,今次叫咗五成熟,單係佢嘅生熟度已經睇得出大廚嘅工價,切落去帶肉汁,咬落軟淋,配上薯蓉可以減輕嗰種油膩感。👍🏻即炸鮮魷魚配蛋黃醬呢個菜式都係標誌咗用《新鮮海產》去整嘅,所以就引來我嘅注意,魷魚酥炸得不油不膩,炸粉唔多,咬落爽甜!👍🏻My sign 星座蛋糕記得呢個蛋糕係需要提早預訂,佢會附送埋煙花蠟燭、賀卡同埋禮券。由雜莓同朱古力慕絲結合而成(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)職員會製造一個令人難以忘懷嘅視覺效果,裏面嘅層次非常分明,鏡面做得光身平均,由於中間夾雜着一層雜莓嘅果醬,令到整個甜品唔會太過Heavy!👍🏻AuroraGreen apple,

👍🏻鮮拆龍蝦闊條麵

👍🏻炭燒澳洲M5和牛西冷

👍🏻即炸鮮魷魚配蛋黃醬

👍🏻My sign 星座蛋糕

👍🏻Aurora
Green apple, pineapple, lime, soda water ,餐廳會更會火炙菠蘿乾,令到飲嘅時候會聞到清清嘅菠蘿香氣~

👍🏻Cat Planet
Chamomile Tea, strawberry, orange, lemon, Chamomile air foam,上台嘅時候真係見到貓貓嘅造型(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
  • 鮮拆龍蝦手工闊條麵
好姊妹為我慶祝生日,揀咗呢間位於尖沙咀嘅餐廳【Starò】嘅Galaxy主題餐廳🍴入到去好靚,充滿星空嘅裝飾好靚,啱晒我哋慶祝節日打卡影相啦!而且餐廳服務周到又貼心👍🏻坐低慢慢睇咗餐牌,揀咗以下呢幾款食物😋Tomato & Burrata Salad沙律好新鮮,蕃茄配芝士味道好夾👍🏻MargheritaPizza 好足料,皮底又薄又香脆👍🏻All‘astice用左新鮮龍蝦煮意粉🍝意粉剛剛好軟硬適中My Sign蛋糕整得好靚,擺好俾我哋打卡Starò好特別嘅一杯cocktail 好靚,好似星空主題咁,飲品上枱就整咗個沒,爆左之後就會有煙,好靚又特別Gemini好清新既味道😋

Tomato & Burrata Salad
沙律好新鮮,蕃茄配芝士味道好夾👍🏻

Margherita
Pizza 好足料,皮底又薄又香脆👍🏻

All‘astice
用左新鮮龍蝦煮意粉🍝意粉剛剛好軟硬適中

My Sign
蛋糕整得好靚,擺好俾我哋打卡

Starò

Gemini
好清新既味道😋

2024-06-19
2024-06-28 120 瀏覽
今晚嚟到尖沙咀諾士佛台同老公撐枱腳👫一出𨋢就已經聽到低沉而柔軟的韻律🎶感覺好似進入咗星空,置身於宇宙中一樣!進入店內,每個服務員嘅服務態度都超級好!經常都「唔該前,唔該後」💝前菜蒜香麻辣鮮大蝦🍤🌶️$138麻辣嘢好少喺西餐廳見到今次佢呢一個有啲似西班牙蒜蓉大蝦但係加咗麻辣醬嘅感覺食入口麻麻辣辣最重要嘅係佢啲蝦超大超爽口👍🏻好味手工意粉煙墨西哥辣椒腸肉手工貓耳朵粉$178呢間嘅貓耳朵係手工菜口感煙靭同個汁配搭不天衣無縫主菜秘製黑松露香烤黃油雞$248呢個黃油雞烤到皮脆肉嫩而且黑松露薄片超級多底下仲有一大份薯蓉食呢個感覺超飽好滿足雞尾酒🍸Staro $148呢杯酒係會有個氣泡 🫧做法同賣相都幾Funny飲落口嘅感覺就似好濃味嘅提子汁總結呢度嘅環境啱晒情侶或者朋友/閨蜜進行慶祝活動而且呢度嘅服務員每一位都實在太殷勤咁樣嘅環境同服務喺尖沙咀真係比較少有推介俾大家
今晚嚟到尖沙咀諾士佛台同老公撐枱腳👫
一出𨋢就已經聽到低沉而柔軟的韻律🎶
感覺好似進入咗星空,置身於宇宙中一樣!

前菜

而且呢度嘅服務員每一位都實在太殷勤
咁樣嘅環境同服務喺尖沙咀真係比較少有
推介俾大家

2024-06-27 93 瀏覽
今日約左跳舞朋友去尖沙咀諾士佛臺一間超靚既星空主題餐廳相聚~一出𨋢真係好似置身係銀河系~好靚既藍色book左枱未夠鐘係門口搖搖椅影下相先🩵影完之後都要等一陣先坐到靚靚波波枱~超夢幻打卡一流我地叫左濃香魚湯白酒煮鮮蜆伴香草麵包條$178蜆肉非常肥美鮮甜,香草麵包條幾有咬口,蘸埋魚湯一齊食,唔錯。巴馬火腿肉醬水牛芝士餃子手工薄餅$178一上枱會先進行點火儀式~巨型餃子大過我塊面~切開入面好多料,芝士可以拉絲,肉醬同火腿食落咸香味十足,薄餅皮唔算厚,幾有咬口,打卡一流。鮮拆龍蝦手工闊條麵$338店員會先打燈比我地見下龍蝦既真身先拎去煮~手工闊麵食得出既煙韌,半邊龍蝦好大隻,切開5~6件,肉質厚實爽口,蝦膏味濃郁。炭燒澳洲M5和牛西冷扒伴法式手工薯蓉$368M5和牛西冷都幾腍,切開仲有d粉嫰,食落油香味十足牛味濃郁,薯蓉好香牛油味好creamy~忍嚟住一口接一口~非常邪惡~車厘番茄一咬爆汁,其他配菜都唔錯。飲品:Staro $148超靚既藍色~絕對係打卡之選~酸甜易入口~藍怪表示很滿足Apollo $98太空人抱住杯野肉好cute~飲落好亞熱帶感覺Aurora $98飲落菠蘿味好突出~清新既感

一出𨋢真係好似置身係銀河系~好靚既藍色
book左枱未夠鐘係門口搖搖椅影下相先🩵

影完之後都要等一陣先坐到靚靚波波枱~
超夢幻打卡一流

我地叫左濃香魚湯白酒煮鮮蜆伴香草麵包條$178

巴馬火腿肉醬水牛芝士餃子手工薄餅$178

鮮拆龍蝦手工闊條麵$338
店員會先打燈比我地見下龍蝦既真身先拎去煮~

炭燒澳洲M5和牛西冷扒伴法式手工薯蓉$368

飲品:
Staro $148
超靚既藍色~絕對係打卡之選~酸甜易入口~藍怪表示很滿足

Apollo $98
太空人抱住杯野肉好cute~飲落好亞熱帶感覺

Aurora $98
飲落菠蘿味好突出~清新既感覺

三杯飲品橙、綠、藍cheers 好靚~環境超靚~打卡位多,食物&飲品都好有水準,店員們亦都好配合我地想影相吹多幾次波波,呢度好啱情侶係度談🩷,朋友聚會既好地方~

2024-06-24
  • 鮮拆龍蝦手工闊條麵
  • 意式白酒香茜煮鮮蜆伴香草麵包條
  • 炭燒澳洲M5和牛西冷扒配燒汁伴法式手工薯蓉
好耐無嚟諾士佛台啦 呢間餐廳真係超級打卡星空主題下無死角打卡 餐牌設計同擺碟都非常有心思仲有連Cocktail同蛋糕都有星座主題!🥗蕃茄流心水牛芝士沙律 ($138)我呢位巨蟹座生日嘅朋友仔好鐘意食番茄 滿足佢先嚟個開胃嘅番茄前菜🍕蕃茄羅勒水牛芝士薄餅 ($148)薄餅底+用蕃茄&水牛芝士整成花花造型PIZZA都可以好打卡🍝鮮拆龍蝦手工闊條麵 ($338)店員會Show隻生生猛猛既龍蝦比我哋睇 確保龍蝦係新鮮龍蝦啖啖肉 一個人食就剛剛好🍸Starò ($148)Signature Cocktail 超級打卡!🍸Apollo ($98)Signature Mocktail 係一個小太空人托住杯飲品 幾得意幾有心思🎂My Sign ($148)巨蟹座星座蛋糕 下個月就獅子座係一個雜莓朱古力慕絲蛋糕超級打卡阿!
好耐無嚟諾士佛台啦 呢間餐廳真係超級打卡
星空主題下無死角打卡 餐牌設計同擺碟都非常有心思
仲有連Cocktail同蛋糕都有星座主題!

🥗蕃茄流心水牛芝士沙律 ($138)
我呢位巨蟹座生日嘅朋友仔好鐘意食番茄
滿足佢先嚟個開胃嘅番茄前菜

🍕蕃茄羅勒水牛芝士薄餅 ($148)
薄餅底+用蕃茄&水牛芝士整成花花造型
PIZZA都可以好打卡

🍝鮮拆龍蝦手工闊條麵 ($338)
店員會Show隻生生猛猛既龍蝦比我哋睇 確保龍蝦係新鮮
龍蝦啖啖肉 一個人食就剛剛好

🍸Starò ($148)
Signature Cocktail
超級打卡!

🍸Apollo ($98)
Signature Mocktail
係一個小太空人托住杯飲品 幾得意幾有心思

🎂My Sign ($148)
巨蟹座星座蛋糕 下個月就獅子座
係一個雜莓朱古力慕絲蛋糕
超級打卡阿!

2024-06-26 102 瀏覽
巨蟹寶寶生日快樂,今次朋友生日,上網睇到呢間打卡餐廳好岩興祝生日,餐廳以星空🌌做主題,相信大部分女仔都冇法抗拒。📍尖沙咀 staro我哋食左:🍴蕃茄流心水牛芝士沙律💰138紅黃蕃茄小巧可愛,水牛芝士不膩反而增加食慾。🍴蕃茄羅勒水牛芝士薄餅(花花造型)💰148薄餅🍕用蕃茄加水牛芝士以花花造型呈現,十分有創意。見到食慾大振,好岩少女心,更適合打卡。🍴先拆龍蝦手工伊麵💰338大廚係煮龍蝦前,會準備一個仲生生猛猛既龍蝦比我哋睇,確保龍蝦係新鮮,龍蝦啖啖肉。手工伊麵好香滑,如果份量再多少少🤏就更好啦。飲品🍸🍸staro ,💰148係一杯signature cotail,職員上台果陣係你面前食用泡泡煙槍,在杯野飲上面整個泡泡。🍹cat planet💰98,呢杯係motail,外型係貓耳仔,士多啤梨,甘菊茶。🍰My Sian 💰148今個月蛋糕主題係巨蟹座,職員係上蛋糕用點火槍係生日牌,好有儀式感。📍 Starò (尖沙咀)尖沙咀諾士佛臺1號9樓10分滿分味道:7/10環境:8.5/10價格:7/102人總數💰1120(已加一)550#hkfoodieblogger #hkblogger#chans

📍尖沙咀 staro

我哋食左:

🍴蕃茄流心水牛芝士沙律💰138
紅黃蕃茄小巧可愛,水牛芝士不膩反而增加食慾。

🍴蕃茄羅勒水牛芝士薄餅(花花造型)💰148

🍴先拆龍蝦手工伊麵💰338

飲品🍸

📍 Starò (尖沙咀)
尖沙咀諾士佛臺1號9樓

10分滿分
味道:7/10
環境:8.5/10
價格:7/10

2人總數💰1120(已加一)550

#hkfoodieblogger #hkblogger#chansfoodie.hk
#hkrestaurants
#hongkong🇭🇰 #hongkongfood #hongkonglocalfood
#hongkongtravel #hongkonginstagram
#香港探店 #香港探店分享 #香港探店
#尖沙咀 #尖沙咀美食 #打卡餐廳 #星空餐廳 #生日慶祝餐廳
2024-06-23 126 瀏覽
Starò由前五星級酒店主廚坐鎮 主打手工意粉同海鮮星空饗宴👨🏻‍🍳由出𨋢嗰下已經好有氣氛 藍色暗暗燈光好夢幻 成個環境燈光組合好似星球咁💙天花板仲有啲流星燈同紫色月亮 真係好靚 打卡一流🌜完全感受到食野唔止係一個享受 仲係一場視覺饗宴🫶🏻.📌Starò Crab Cake $178外皮炸得超金黃鬆脆 蟹肉無敵爆多 仲混入左啲青紅椒 每啖都係滿滿蟹肉 蟹香濃郁🦀酸酸甜甜醬汁同蟹肉好夾 加埋芥末辛辣中和蟹肉嘅油膩 好清爽 冇搶過蟹鮮味 仲令層次提升不少🤍搭配柚子醋沙律同檸檬 睇落更有食慾🥗🍋.📌Spicy Garlic Fresh Prawns $138大蝦新鮮爽口彈牙 開左邊 冇蝦腸 好乾淨🦐蒜頭炸晒啲蒜油味出嚟 唔脆但好香🧄調味唔重 完全唔辣 蝦嘅鮮甜+濃郁蒜香+淡淡麻香味 搭配香脆麵包片 正🥖.📌Smoked Jalapeno Sausages Orecchiette $178手工貓耳朵粉口感紮實有嚼勁 比濃郁醬汁包裹住 超掛汁🧡兩塊鹹香煙燻火腿片好香脆 配搭幼細芝士碎 層次口感豐富🥓🧀煙墨西哥辣椒腸口感似漢堡扒肉 醬汁蕃茄味唔濃 同腸好夾 仲更突出肉味🍅🌿.📌Cat Planet

📌Starò Crab Cake $178

📌Cat Planet $98
用泡泡整成貓耳仔造型 好可愛🐱泡泡冇味 但聞落洋甘菊花香好出🫧茶底係洋甘菊 茶味較淡 不過泡泡嘅洋甘菊香慢慢散出 好清香🌼草莓味好天然 甜中帶酸 橙同檸檬增加酸度同香氣 三種水果酸甜混合有層次 酸甜fruity 好適合夏天飲🍓🍊🍋
2024-06-23 114 瀏覽

📌Starò Crab Cake $178

📌Cat Planet $98
2024-06-21 67 瀏覽
俾我留意到最近尖沙咀開左間勁有feel既星空主題打卡餐廳,就係諾士佛臺的樓上餐廳,其實就係美麗華商場隔離,地點飛方便。搭𨋢上到去,跟住會行一條小走廊先入到去,真係別有洞天,有一個個波波座位間,就好似被星空包圍住咁,氣氛浪漫💕影相一流📸餐廳仲有另一個area,個邊就有小舞台,播下歌,牆上都有星星燈既效果✨✨打卡餐廳黎講,食物都做到有水準,我哋叫左兩個主食,一個秘製黑松露香烤黃油雞,一上枱已經聞到黑松露香,雞肉好嫩滑,又有肉汁🍗另一款要左濃香魚湯白酒煮鮮蜆意粉,用左海蜆,真係特別大隻,味道鮮甜,份量都正常。店員介紹餐廳仲有魚缸,如果有興趣都可以order活龍蝦食,十分新鮮!飲品方面,要左杯Signature Mocktail Apollo,係一個小太空人托住杯飲品,真係好靚😍飲落好Fruity,好亞熱帶Feel 😚🔸秘製黑松露香烤黃油雞🔸濃香魚湯白酒煮鮮蜆意粉🔸ApolloPassion Fruit, Mango, Lime, Sprite 📍#Starò (#尖沙咀美食)#尖沙咀 諾士佛臺1號9樓

🔸秘製黑松露香烤黃油雞
🔸濃香魚湯白酒煮鮮蜆意粉
🔸Apollo
📍#Starò (#尖沙咀美食)
#尖沙咀 諾士佛臺1號9樓
  • Apollo
2024-06-21 69 瀏覽
一直都好想去呢一間好有星際傳奇宇宙感覺嘅餐廳、估唔到今次有個朋友竟然帶我喺嗰邊慶祝生日真係好開心!雖然餐廳嘅位置唔算好寬闊好大,但係藝術感一啲缺少!今次朋友佢就話唔嗌套餐啦,我哋選擇單所有食物先可以食得齊D!不過仔細望我都覺得佢呢度啲嘢食都好齊款式都好多!最緊要係佢呢度每一款Cocktail都有唔同嘅特性、再加上食物嘅美觀程度好似藝術品!炭燒澳洲M5和牛西冷玩法式手工薯蓉炭燒已經夠邪惡,再加上M 5級數牛已經係好鮮嫩用刀鋸得開!五成熟味道啱啱好!意式燒乳豬配焦糖蘋果芥末籽蓉西班牙燒乳豬大家就食得多意式嘅燒乳豬大家食過未呢?我覺得佢好食過西班牙,除咗質感又脆柔嫩之外、焦糖蘋果芥末更加開胃味道更加有層次! 意式龍蝦湯拼手工麵包條龍蝦湯真係會水之一味道超濃郁!手工麵包亦都好特別!再加上有一種飲上癮嘅感覺!紅酒燴牛骨骨膠原燴意大利飯呢個係成餐飯嘅精華所在,除咗好有營養之外、燴意大利飯亦都非常之獨特、紅酒燴牛骨都有好多肉、肉質鮮嫩嫩滑、意大利飯嘅醬汁亦都好獨特!特飲方便叫咗兩杯一樣嘅Cocktail 味道酸酸甜甜好好飲再加上係用百香果士多啤梨同埋唔同嘅水果拼製而成味道好刺激!staro尖沙咀諾士

炭燒澳洲M5和牛西冷玩法式手工薯蓉

意式龍蝦湯拼手工麵包條

紅酒燴牛骨骨膠原燴意大利飯

特飲方便叫咗兩杯一樣嘅Cocktail

staro
尖沙咀諾士佛台1號9樓全層
尖沙咀打卡夢幻星空主題西餐廳「Staro」,環境超迷人,不愧為女士心目中的人氣餐廳,這裏更由前5星級酒店主廚坐鎮,主打活海鮮、生蠔、手工意粉、手工Pizza、賣相精緻的特飲和甜品等等,非常適合聚餐、生日慶祝、週年紀念等等的食飯好地方🫶🥙▪️Parma Ham Fig Salad $ 148巴馬火腿伴無花果羅馬甜瓜沙律 鹹鹹香香的Ham入口充滿油香,配上新鮮清甜的哈密瓜、無花果和火箭菜沙律,非常開胃的前菜🦐▪️Spaghetti Al Sicilian Red Prawn $ 388珍寶西西里紅蝦意粉西西里紅蝦是世界最濃味的蝦,超級貴價和高級,餐廳用的紅蝦還是大Size蝦頭滿滿的特濃蝦膏,伴上彈牙的全蛋手工幼蛋麵,味道Creamy 又鮮味,而紅蝦肉質新鮮又爽彈,美味🫶🐷▪️Roasted Suckling Pig $ 268意式燒乳豬配焦糖蘋果芥末籽蓉,乳豬皮烤得超級香脆像食薯片一樣,皮下一層脂肪一層肉,油脂滿滿,完美比例,沾上焦糖但係冇蘋果醬,微微香甜中和油膩感,伴菜有焗脆薯和蔬菜沙律,超級豐富🍟▪️Truffle Fries $ 108意大利黑松露薯條,新鮮即炸粗薯條外脆內軟,配上松露醬,香

🥙▪️Parma Ham Fig Salad $ 148
巴馬火腿伴無花果羅馬甜瓜沙律

珍寶西西里紅蝦意粉

🐷▪️Roasted Suckling Pig $ 268

🍟▪️Truffle Fries $ 108
意大利黑松露薯條,新鮮即炸粗薯條外脆內軟,配上松露醬,香濃香脆,非常可口

🍹▪️Apollo $ 98
賣相別出心裁,用一個玩味十足嘅太空人擺設捧住杯子,百香果汁、芒果、青檸和雪碧組成的特飲色彩繽紛,味道充滿水果香好清甜

🫖▪️Jasmine Tea $ 58
喜歡飲英國茶,茉莉花茶是我的首選,清新的綠茶和清香的茉莉花互相融合,味道悠然芳香,配任何食物都一樣可以
  • 西西里紅蝦手工幼蛋麵
  • 意式燒乳豬配焦糖蘋果芥末籽蓉
2024-06-20 632 瀏覽
環境好有神秘感好浪漫適合生日、紀念品日、節日慶祝我生日時朋友就揀左黎同我慶生Cocktails 好有特色,甜品美很好拍My sign 星座蛋糕星球造型好可愛裡面是藍色的雜莓朱古力慕絲蛋糕盤子可以寫名字和有火花💥鮮拆珍寶蟹肉手工闊條麵每一啖都食到蟹肉!真材實料蟹肉很新鮮手工闊條麵很有口感,散發蛋香味意式燒乳豬配焦糖蘋果芥末籽蓉乳豬外皮香脆,肉質軟腍肥瘦適中,不會覺得很膩配搭醬汁味道更有記憶點黑松露薯條份量好多Cocktails🍸Staro:呢杯好靚!店員會整個波波係上面爆左之後就變成一團煙,超特別!Gemini:因為我雙子座就叫左呢杯兩杯味道都好容易入口好岩女仔飲
環境好有神秘感好浪漫
適合生日、紀念品日、節日慶祝
我生日時朋友就揀左黎同我慶生
Cocktails 好有特色,甜品美很好拍
星球造型好可愛
裡面是藍色的雜莓朱古力慕絲蛋糕
盤子可以寫名字和有火花💥
每一啖都食到蟹肉!真材實料
蟹肉很新鮮
手工闊條麵很有口感,散發蛋香味
意式燒乳豬配焦糖蘋果芥末籽蓉
乳豬外皮香脆,肉質軟腍
肥瘦適中,不會覺得很膩
配搭醬汁味道更有記憶點
黑松露薯條份量好多
Staro&gemini
Cocktails🍸
Staro:呢杯好靚!店員會整個波波係上面
爆左之後就變成一團煙,超特別!
Gemini:因為我雙子座就叫左呢杯
兩杯味道都好容易入口
好岩女仔飲
2024-06-11
慶祝紀念
生日
Staro&gemini
2024-06-20 84 瀏覽
今個月係自己嘅生日,就安排喺Staro慶祝一下,呢間係一間以星空作為主題嘅餐廳,所以氣氛都好好,影出嚟嘅相都好靚肉醬千層麵:等候時間會比較耐。肉醬嘅味道幾惹味,整體嘅感覺都係比較溫和,汁底唔會偏酸,但係芝士比較少,輕微拉絲。炭燒澳洲M5和牛西冷扒配燒汁:呢塊西冷扒相當厚,肉味都算唔錯,脂肪感比較少,另外仲有份量幾多嘅薯蓉。心太軟配雲呢拿雪糕:雪糕比較甜,心太軟嘅朱古力味都唔錯,甜度苦度適中。Gemini♊️:因為係慶祝生日,所以都忍唔住揀自己星座嘅cocktail 飲下,呢杯酒果然同雙子嘅性格都係一樣咁複雜,入口有唔同嘅變化,用烈酒調出嚟嘅都幾容易醉慶生安排:甜品上有生日字句,加上心意卡

慶生安排:甜品上有生日字句,加上心意卡

2024-06-19 31 瀏覽
Starò這餐廳真美!走進餐廳讓人有身處星際的感覺,更有美食相伴♥︎ 幸福快樂感滿滿! ✩Tagliolini Alle Vongole $178ᶜˡᵃᵐˢ, ᴾᵃʳˢˡᵉʸ, ᴿᵉᵈ ᶜʰⁱˡⁱ, ᴴᵃⁿᵈᵐᵃᵈᵉ ˢᵖᵃᵍʰᵉᵗᵗⁱ濃香魚湯白酒煮鮮蜆意粉鮮蜆大隻肥美. 幾有誠意雖然意粉看似乾身濃魚湯汁亦不多但意粉入味爽滑軟硬適中的口感挺有滋味✩Floral Margherita $148ᵀᵒᵐᵃᵗᵒ, ᴹᵒᶻᶻᵃʳᵉˡˡᵃ, ᴮᵃˢⁱˡ蕃茄羅勒水牛芝士手工薄餅Pizza樣子花花綠綠色彩繽紛味道有些酸酸甜甜很開胃薄餅底煙韌有嚼勁✩Starò $148/杯ⱽᵒᵈᵏᵃ, ᴿᵒˢᵉ, ᴮˡᵘᵉ ᶜᵘʳᵃᶜᵃᵒ, ᶜʳᵃⁿᵇᵉʳʳʸ ᴶᵘⁱᶜᵉ, ᴸᵉᵐᵒⁿ ᴶᵘⁱᶜᵉ這杯signature drink絕對是打卡必選酸甜味道易入口✩Cranberry Juice $68/杯蔓越莓汁亦是酸酸甜甜的是開胃解膩之選

✩Tagliolini Alle Vongole $178

濃香魚湯白酒煮鮮蜆意粉
鮮蜆大隻肥美. 幾有誠意
雖然意粉看似乾身
濃魚湯汁亦不多
但意粉入味爽滑
軟硬適中的口感挺有滋味

✩Floral Margherita $148
ᵀᵒᵐᵃᵗᵒ, ᴹᵒᶻᶻᵃʳᵉˡˡᵃ, ᴮᵃˢⁱˡ

蕃茄羅勒水牛芝士手工薄餅
Pizza樣子花花綠綠色彩繽紛