2024-10-30
最近我去咗 Studio Caffeine,試咗佢哋嘅 All Day Breakfast,真係好開心呀!😍環境 🌈一入到店,環境就好有藝術感,牆上有啲靚靚嘅畫作,燈光柔和,感覺好放鬆✨。座位間距啱啱好,唔會覺得擠迫,適合同朋友聚會或者一個人靜靜享受美好嘅早餐時光。音樂又唔會太大聲,正好配合到我哋嘅聊天!🎶衛生 🧼講到衛生,Studio Caffeine 做得好仔細!桌面同椅子都保持得好乾淨,呢啲細節都令我覺得安心。餐具都洗得好乾淨,食嘢時心情都會好啲!食物 🍽️而家講講我試咗嘅 All Day Breakfast,真係好豐富呀!首先,滑蛋簡直係完美!🥚 蛋黃流心,口感滑溜,配埋啲香腸同火腿,味道好搭,令人食完仲想再嚐多啖!😋再來係納豆,對於鍾意健康嘅朋友,呢個選擇真係唔錯!納豆嘅口感有啲滑滑嘅,搭配埋其他食材,味道平衡得好好!🍽️至於蕃茄仔,鮮甜可口,增添咗整體嘅清新感🍅。煙三文魚包沙律就係另一個驚喜!煙三文魚好新鮮,配合沙律菜,口感清脆,仲有啲特製醬汁,真係好味到爆!🥗最後,大啡菇就係我心目中嘅 MVP!🍄 煮得恰到好處,香氣四溢,咬落去肉質鮮嫩,搭配其他食物真係好搭!
環境 🌈
衛生 🧼