2024-06-23
今朝早一早黎左又一城,為左睇早場😝😝睇完都成1130hrs,又係揾野食既時候啦,見到哩間之前食過既韓國過江龍,朋友仔兩個人一定要搵間舒服嘅餐廳傾偈❤️嗌左牛油果泡菜牛肉炒飯,松露油炸醬麵同埋酥脆雞胸軟骨,甜品嗌左Innisfree Set,大讚❤️❤️今日勁熱,一定要嗌凍飲呀,嗌左初夏青柑柚子梳打牛油果泡菜牛肉炒飯好足料,半隻牛油果加上飽滿嘅炒蛋on top,仲有韓式牛肉with 泡菜炒飯。咁多個組合一齊食真係好好味😋松露油炸醬麵出乎意料好香口,話說一心只係為咗個口癮,點知真係好似神還原炸醬麵😍酥脆雞胸軟骨好有口感新鮮熱辣辣乍起,脆卜卜😍而Innisfree Set係包一杯野飲架,所以感覺好似free咗一杯嘢飲,哩嗰窩夫係食過最好食嘅窩夫🧇忌廉打得啱啱好,on top有大量新鮮嘅橙同埋橘子,呢個組合大人同小朋友都鍾意❤️最後要讚讚呢兩杯嘢飲,完全係適合夏天透心涼嘅飲品😝😝#Terraceinseaside #Innisfree #VitaminCPowerUpSet #coffee #creamsandwich #omurice #Cafe #打卡 #Chill #度假"Terrace in
酥脆雞胸軟骨好有口感新鮮熱辣辣乍起,脆卜卜😍
最後要讚讚呢兩杯嘢飲,完全係適合夏天透心涼嘅飲品😝😝
Terrace in seaside (九龍塘)
九龍塘達之路80號又一城LG2樓LG2-26號舖