2024-08-03
位於尖沙咀橫街嘅泰國餐廳,有啲難搵到,但極推大家事,性價比好高😮💨餐廳佈置似Bar Restaurant ,果日自己吾飲得酒,吾係都幾chill下即炸蝦餅👍佢粉吾多但炸出黎好脆口,中間蝦球好足料,基本上入口成啖都係蝦蠔餅做法同大部份餐廳唔同,以蛋為主,用煎嘅方法黎整,自我感覺健康啲😂厚蛋緣故食落層次好豐富。第二碟上嚟食完已經飽飽地😂再嚟超大蝦冬陰功意粉🤤四大隻蝦好新鮮,肉質好爽口。好鍾意廚房用個汁唔會太濃,但同時有冬陰功味,你都唔會遮左大蝦既鮮味,好值得讚👍👍其實兩個人食上面嗰啲都已經好夠飽好滿足,但都想試埋佢個豬肋骨。都係嗰句,欣賞呢間餐廳調味落手唔會好重,吾會將本身食材有既原味蓋住🥹始終泰國野,配翻杯清爽既菠蘿梳打大家要去試,包你滿足🤭
始終泰國野,配翻杯清爽既菠蘿梳打
大家要去試,包你滿足🤭