2020-09-28 301 瀏覽
樓上鋪的特色就係服務比較好以及親密一點,而且一般都比較寧靜舒服,呢間餐廳除左有室內,仲再一個大露台處於室外,可以望住灣仔小夜景,都係一個幾唔錯的地方🎇廚師精選沙律🎇頭盤為鴨胸甜桃沙律,鴨胸肉嫩且味道濃郁,而清新的沙律灑上日式芝麻醬,都幾開胃✨法式焗田螺配黑松露及日式芥末茨茸✨三隻匙羹上下都鋪了一層薯蓉,而主角田螺則躺臥在著,少許蒜泥及黑松露再加上芥末茨茸,味道層次眾多且刺激,松露特別香,而包裹著田螺的外殼是脆餅,真正可以一啖放哂入口😋☄️煎北海道帶子配波蘭汁☄️煎帶子坐立在經調味的蘿蔔上,帶子味道鮮甜,少許牛油及蒜蓉香,而黑醋令蘿蔔味道更出,慢慢滲出汁來👍🏻🎑秘製龍蝦湯🎑龍蝦湯雖然小巧,但真的是貴精不貴多,無論色澤與香味都是100分,味道濃縮在每一口湯內,飲一啖就好似食緊幾隻蝦咁鮮甜,而且龍蝦的獨有味道很出眾🎆澳洲肉眼牛扒14安士(兩位用)🎆五成熟的肉眼肉質嫩而濃郁,有強勁的牛肉味,只需少許鹽巴就能吊出其鮮味,每一啖都散發牛肉香,最重要是無任何渣或筋,份量多且美味,而焗薯有淡淡的甜薯味,很不錯🌠精美甜品拼盤🌠原以為最後的甜品只是一般貨色,怎料都被它的外表給騙了,以為是沒有特別的云呢拿雪糕,

🎇廚師精選沙律🎇

✨法式焗田螺配黑松露及日式芥末茨茸✨

☄️煎北海道帶子配波蘭汁☄️

🎑秘製龍蝦湯🎑

🎆澳洲肉眼牛扒14安士(兩位用)🎆

🌠精美甜品拼盤🌠
原以為最後的甜品只是一般貨色,怎料都被它的外表給騙了,以為是沒有特別的云呢拿雪糕,其實是薑味雪糕,無錯,是薑汁味的雪糕,而且另一兜是燉奶,一個新式的薑汁撞奶以第二種方式逞現眼前,非常特別且好味,必須一讚

總括而言,呢餐都無可挑剔,以中間價格來說都物超所值,而食物無論賣相及味道都係一絕,讚
2020-09-26 260 瀏覽
朋友請食升職飯, 揀左中環既樓上餐廳The Balcony。餐廳唔算大, 裝潢雖然簡單但感覺舒適, 特別係天花用左藍天白雲既牆紙, 更有輕鬆寫意既感覺。我地6點幾WALK IN仲有位, 晏少少FULL HOUSE左, 好彩今日早左黎, 正常DINNER TIME建議大家BOOK左枱先啦~Set Dinner for TwoChef's Salad新鮮沙律菜配上黑醋, 特別加左鴨胸粒落去, 成個沙律既味道即時豐富左好多~胡椒吞拿魚配烚蛋芥末汁兩成左右熟既吞拿魚, 厚身得黎入口非常軟嫩, 黑胡椒帶出微微辛辣同時更提昇吞拿魚既鮮味,  芥末汁帶出微微芥末香氣, 絕對唔OVER, 好夾!意大利風乾火腿, 水牛芝士配無花果黑醋汁Parma Ham比得唔姑寒, 大大塊而且唔會碎濕濕, 帶有淡淡紅色, 入口綿滑, 越咬越釋出鹹香味道, 好正! 無花果黑醋汁十分香甜, 酸度同質感都醇厚, 加上水牛芝士, 絕配。龍蝦湯龍蝦湯小小一杯, 入口順滑。慢煮羊膝配意大利粉羊膝好巨型, 如此大既羊膝係慢煮方法下煮到口感一致, 唔韌又唔會過腍, 有羊香而不酥。醬汁簡單用左蕃茄同蘿蔔烹煮, 有天然既酸甜味, 加上意粉

Set Dinner for Two

Chef's Salad

胡椒吞拿魚配烚蛋芥末汁

意大利風乾火腿, 水牛芝士配無花果黑醋汁

龍蝦湯
龍蝦湯小小一杯, 入口順滑。

慢煮羊膝配意大利粉
羊膝好巨型, 如此大既羊膝係慢煮方法下煮到口感一致, 唔韌又唔會過腍, 有羊香而不酥。醬汁簡單用左蕃茄同蘿蔔烹煮, 有天然既酸甜味, 加上意粉本身索左羊膝既肉汁, 醬汁無需要多, 吊一吊味已經好好食。

新西蘭鱈魚柳配泡菜薯蓉
鱈魚柳表皮煎至微脆, 肉質結實彈牙, 調味只需少少鹽就可帶出其美味。有FUSION野泡菜薯蓉, 保留左薯蓉質感外仲有微微泡菜碎既口感, 泡菜味大於薯味, 不錯。

甜品
一件OPERA CAKE, 藍莓同埋雪糕球。OPERA CAKE小小一件味道十分濃郁, 雪糕球好特別, 係薑味既但卻又毫無違和感, 甜品當然要配埋杯靚咖啡, PERFECT!

2020-09-21 321 瀏覽
黃店地圖💛 今次試左位於中環樓上鋪既the balcony我地叫左個2人套餐 ($638)前菜有得揀兩款 我地揀左 凍八爪魚配牛油果蕃茄醬好酸好開胃既一份前菜!八爪魚都唔會煮到太耐 但唔太好酸既人應該會覺得太酸😂同法式焗田螺配黑松露及日式芥末薯蓉呢個薯蓉真係好出色,田螺陣味落曬薯蓉入面!覺得係成餐飯既highlight 🤣-而主菜就叫左慢煮羊膝意大利粉羊膝煮得1d都唔老,同時都唔會好重蘇味,食落去好香好有咬口,配埋意粉食又可以吸埋d肉汁,正🤣同新西蘭鱈魚配泡菜薯蓉鱈魚一出黎果下真係好香,煎得恰到好處,1d都唔老 但我地就麻麻個泡菜薯蓉🤡 本身兩樣都好中意食 但夾埋就好似有少少怪最後仲有精美甜品拼盆 有opera 奶凍同雪糕 雪糕係薑味令我都幾卻步🤣 甜品質素就不過不失啦但係如果係有少少趕時間/ 好餓既朋友仔都唔係好建議去試呢間 因為我地都等左兩個幾鐘先等到個pasta 好餓既我地都等到崩潰了🤣 要當佢係fine dining咁食呢🤣

黃店地圖💛 今次試左位於中環樓上鋪既the balcony

我地叫左個2人套餐 ($638)

前菜有得揀兩款 我地揀左

凍八爪魚配牛油果蕃茄醬

法式焗田螺配黑松露及日式芥末薯蓉
而主菜就叫左
慢煮羊膝意大利粉

新西蘭鱈魚配泡菜薯蓉

2020-06-18 2515 瀏覽
今晚同3位朋友食晚飯,揀左呢間。本身見到有人鬧呢間等嘢食等太耐,我地特登早啲食。但絕對冇等得耐囉,full 晒客,但都係合適時間上菜,要平反呀!98蚊任飲紅白酒、啤酒、果汁,超抵! house wine 都好味呢!揀左set dinner想拎襟章,但本身set dinner 都好抵!好快就出salad,正常味前菜精細好味,揀左田螺、帶子、para ham cheese.main course 揀左牛、羊膝意粉我鐘意個牛!簡單,單抵食好味! 龍蝦湯濃味~^ ^正!甜品的薑汁牛奶布丁,好好味~^ ^
好快就出salad,正常味
main course 揀左牛、羊膝意粉
我鐘意個牛!
簡單,單抵食好味!
龍蝦湯濃味~^ ^正!
甜品的薑汁牛奶布丁,好好味~^ ^
2020-06-18
  • 經典龍蝦湯
  • 煎北海道帶子配波蘭汁
  • 秘製龍蝦湯
  • 意大利風乾火腿,水牛芝士配意大利黑醋汁
  • chocolate Brownie with Ginger Ice cream
同好朋友介紹吓嚟咗呢一間中環樓上鋪食fushion西餐🇫🇷~一日門口已經見到一隻大大pepe頭盔💛·環境唔算大,可以容納20個人左右,所以最好打電話訂左枱先🙉感謝美女carryme🥰·我哋叫咗一個set dinner for two,個set包左沙律、龍蝦湯、兩個前菜、兩個煮食或一個牛扒、兩杯餐飲。·重點推介佢塊西冷牛扒,我哋好少餐廳叫medium真係medium,簡單容易用海鹽去煎已經非常之唔錯,仲有小粉嫩有少少血水既肉肉,就咁食已經好香牛肉味🥩配埋佢哋嘅芥茉醬食就有另外一番體驗。盆菜有焗嘅甜番薯🍠、南瓜🎃,諗返起都正🤤🤤·兩個前菜嘅就細細份,不過係幾impressive—個帶子配左波蘭汁醃製蘿蔔、個田螺配左黑松露醬仲有薯蓉,估唔到兩者係咁夾,廚師好諗頭😎·沙律同龍蝦湯正常發揮,個龍蝦湯係幾濃烈嘅但係又未到話好香咁🤔·不過整體來講算好食🤪但餐飯比兩個原因掃掃地慶🧹:(1)上菜速度好慢好慢~等左兩個鐘先有主菜食🥱~(2)隔離枱頂級既聲量,對其他食客影響好大🥱-Set dinner for two | $588-The Balcony (中環)中環皇后大道中118號3樓
沙律

西冷牛扒

田螺配黑松露醬薯蓉

帶子配左波蘭汁醃製蘿蔔

不過整體來講算好食🤪但餐飯比兩個原因掃掃地慶🧹:
(1)上菜速度好慢好慢~等左兩個鐘先有主菜食🥱~
(2)隔離枱頂級既聲量,對其他食客影響好大🥱
Set dinner for two | $588
The Balcony (中環)
中環皇后大道中118號3樓
西冷牛扒
2020-05-13 3084 瀏覽
同女朋友週年慶祝去食用openrice 留位 1930早左15分鐘到1930已經落哂order隔左「半個鐘」!到八點!先有沙律食都幾新鮮 幾好食但實在等得太耐事關我地已經坐左45分鐘都無野落過肚過左五至十分鐘左右上埋個湯湯幾濃味 幾好飲但略厭太少真係一啖飲哂 對於坐左一個鐘既我 覺得唔滿意坐多左十幾分鐘 覺得好耐走左去cashier 個位追一追單個女仔呆呆地話師傳煮緊我望一望驚見成個廚房入面得兩個師傅個晚 有7-8台客都幾爆滿所以去到食你真係要預左等至於個main course 足足等到「8點半」先有!味道不錯份量我覺得就見人見智但我女朋友個個就整錯左做第二個😪等左一個鐘到頭來整錯左同個女侍應反應返佢呆呆地話 咁洗唔洗幫你整過個我地都唔知點答佢好整過個係咪要等多一個鐘?最後無換到女友感到十分生氣及不值哄左好耐先開心返最終都係食左半個當日慶祝 會有火焰雪山送係openrice 備註是紀念日希望在碟邊寫字但上台時沒有廚師親自行過來恭喜但已經笑唔出勉強地接受左食完即刻去附近再搵其他野食但好多都山哂門食唔飽之餘仲帶住成肚氣走成餐飯十分不愉快有得再揀的話不會再考慮
同女朋友週年慶祝去食

我望一望
驚見成個廚房入面得兩個師傅

個晚 有7-8台客都幾爆滿
所以去到食你真係要預左等

至於個main course 足足等到「8點半」先有!
味道不錯
份量我覺得就見人見智

但我女朋友個個就整錯左做第二個😪
等左一個鐘
到頭來整錯左
同個女侍應反應返
佢呆呆地話 咁洗唔洗幫你整過個
我地都唔知點答佢好
整過個係咪要等多一個鐘?
最後無換到

但好多都山哂門
食唔飽之餘仲帶住成肚氣走
成餐飯十分不愉快

有得再揀的話不會再考慮
啱黎到六點幾,人少少,有白色防板擋住每個位,食飯係會更安心既!係main course 同set dinner 諗咗好耐,但因為set dinner有扒食,所以都係揀咗$588 for2 既dinner會上咗碟廚師精選沙律,有蜜桃搭配菜,甜味中和咗蔬菜既苦味我地揀既前菜係:法式焗田螺配黑松露及日式芥末茨䇯 and 煎北海道帶子配波蘭汁田螺配合薯蓉,好夾喎又!帶子下面係白蘿蔔呀! 估唔到帶子會配呢個,一齊食配合波蘭汁更加好食!冇咁dry不過上菜速度有啲慢, 呢個秘製龍蝦湯係同普通龍蝦湯唔同,聞起身有比較濃酒味,飲起身就比較淡酒味,比較特別我地叫咗medium-rare,配合蕃薯同薯仔,牛有牛筋,肥瘦均勻,唔錯,又夠入味免費餐飲甜品係雲呢啦奶凍和姜味雪糕,姜味雪糕真係第一次食,好特別,喉嚨好有姜味😂😂總體而言,如果想慢慢傾計,慢慢品賞美食,呢到係一個好既選擇

會上咗碟廚師精選沙律,有蜜桃搭配菜,甜味中和咗蔬菜既苦味

田螺配合薯蓉,好夾喎又!

免費餐飲

總體而言,如果想慢慢傾計,慢慢品賞美食,呢到係一個好既選擇
賣相真係好靚!睇得出廚師真係好有心機❤羊扒焗得啱啱好,唔會老,切出嚟仲有肉汁,好嫩好juice🤤番薯甜甜哋,仲焗到好香,飽肚得嚟又唔濟,keep fit啱晒🥗Yummy!樓上西餐廳嘅好處就係有好多空間同frd傾計,環境好靜好舒服,兩個人嘅dinner set係唔錯噶😍Dinner for 2👩🏻‍🤝‍👩🏼 $588The Balcony中環皇后大道中118號3樓#nataliefooddblog

Dinner for 2👩🏻‍🤝‍👩🏼 $588

The Balcony
中環皇后大道中118號3樓

#nataliefooddblog
  • 香草焗羊架配松露甜薯
2020-04-02 1746 瀏覽
【黃店推介 - 慶祝媽媽生日飯🎂 - 中環The Balcony】🐷🐷 💭大家好!前兩日係豬仔家族嘅大日子!! 係阿媽18歲生日啊!!!🎂🥂👏!!! (🐷🐷🐷🐷: 一齊同媽媽講聲🗣️生日快樂!!) 咁開心當然要食大餐慶祝啦! 老豆冇得wfh就跟和你EAT揀咗間中環樓上西餐! openrice book 位仲有75折架!! 入面環境幾有feel, 以藍白做主題, 配希臘愛琴海嘅相做佈置, 幾有情調, 仲有$99 兩小時任飲紅白酒/啤酒/果汁/汽水...生日紀念日慶祝大家又多個黃色選擇啦!!🐷🐷💭呢間和你EAT寫話老闆支持網媒同言論自由, 希望大家支持獨立媒體, 唔好好似大陸咁淨係接收到官方資訊!! 至於🐷🐷最關心嘅美食呢! 小店有好多$1xx主菜選擇, +$78就可以變套餐, 另外仲有$2XX-$3XX 嘅高級餐, 而我咃就揀左個$588 二人套餐! (75折埋$500 有找, 每人唔使$250!)🐷🐷💬1️⃣二人套餐:沙律+湯+前菜x2 主菜x2+甜品+咖啡/茶(折後$499.8)套餐中環嚟講好抵食! 田園沙律好開胃, 龍蝦湯更加推介, 真材實料, 好杰身, 不過係細杯左啲🐷😛

套餐中環嚟講好抵食! 田園沙律好開胃, 龍蝦湯更加推介, 真材實料, 好杰身, 不過係細杯左啲🐷😛 前菜主菜都有兩份, 後面介紹! 至於甜品平日會係一個拼盤, 由於老豆openrice book 位時寫左慶祝生日, 甜品upgrade 咗做火焰雪山 (🐷🔥火燭呀!!!💨)! 蛋白入面係自家制薑汁雪糕, 好特別, 甜甜哋又有薑味, 同埋雪山一齊食有冰火交融嘅感覺😆! 跟餐仲有餐茶, 而老豆為咗比節日氣氛阿媽, 加咗$99 任飲紅白酒!! 結果飲左成支😌😴

🐷🐷💬2⃣前菜x2 (法式田螺配黑松露及芥末薯蓉+北海道帶子配波蘭汁)
前菜好精緻, 三隻匙根仔放三粒田螺, 一啖一粒。田螺好juicy!跟薯蓉都試得多, 配有Wasabi嘅薯蓉原來又幾好食架喎!! 至於帶子好大粒! 煎得幾香口, 食帶子鮮味基本唔使落太多野, 配埋佢塊醃過嘅蘿蔔都幾match啊!

🐷🐷💬3️⃣主菜x2 (美國烤雞配芥末薯蓉+西班牙珠扒配磨菇意大利飯)
先講烤雞!一個字:好脆!! 大大碟雞兩個人分都得, 雞皮好香脆, 調味亦好足夠, 就算食雞胸部分都唔會好dry 或者無味! 又係配番特別嘅芥末薯蓉, 好味!! 至於🐷豬仔唔食得嘅珠扒就幾厚身, 可能為左熟透所以肉質有少少硬身同乾身, 但配住creamy嘅意大利飯同薯蓉其實都可以接受~!

🐷🐷💭當日小店全晚只得兩台客🥺冇告急只係因為覺得有其他更有需要嘅同路人要大家幫忙! 但睇得出小店每日都在捱!! 希望附近返工嘅人考慮下嚟食set lunch 同dinner la!!
生日
2020-03-12 1237 瀏覽
𝕊𝕞𝕚𝕝𝕖, ℍ𝕒𝕡𝕡𝕚𝕟𝕖𝕤𝕤 𝕝𝕠𝕠𝕜𝕤 𝕘𝕠𝕣𝕘𝕖𝕠𝕦𝕤 𝕠𝕟 𝕪𝕠𝕦.☺️每天記住提醒自己多笑一點。生活趕忙,別忘了為自己留一點鼓勵🥰這天把上剛好來了The Balcony💙The Balcony的位置於中環,十分方便。餐廳佈置充滿希臘的藍與白💙很懷念在希臘的時光,更期待下一次到訪🥳餐廳內只有二人餐選擇,份量十分足夠2人分享。特別喜歡前菜-凍八爪魚配牛油果蕃茄醬🥑🍅酸酸甜甜好開胃😋主菜我們推薦新西蘭鱈魚柳配泡菜茨茸🥔🌶少少微辣的感覺,食落滿有驚喜😍推薦大家選擇不同主菜分享,可以試到更多用心的菜式呢🥰快帶上朋友,一起配上音樂,在繁忙的生活中學習忙裡偷閒🍸📍The Balcony:中環皇后大道中118號3樓.
每天記住提醒自己多笑一點。
生活趕忙,別忘了為自己留一點鼓勵🥰
這天把上剛好來了The Balcony💙
The Balcony的位置於中環,十分方便。
餐廳佈置充滿希臘的藍與白💙
很懷念在希臘的時光,更期待下一次到訪🥳

餐廳內只有二人餐選擇,份量十分足夠2人分享。
特別喜歡前菜-凍八爪魚配牛油果蕃茄醬🥑🍅
酸酸甜甜好開胃😋
主菜我們推薦新西蘭鱈魚柳配泡菜茨茸🥔🌶
少少微辣的感覺,食落滿有驚喜😍
推薦大家選擇不同主菜分享,可以試到更多用心的菜式呢🥰
快帶上朋友,一起配上音樂,在繁忙的生活中學習忙裡偷閒🍸
📍The Balcony:中環皇后大道中118號3樓
2019-09-04
  • 經典龍蝦湯
2020-02-11 1150 瀏覽
今日同同事食收爐飯,搵咗呢間喺中環算係平價嘅西餐試一試。呢幢大廈嘅餐廳間隔每一層都好似一樣,餐廳唔太大,有室內室外。佢室內都放咗十幾張枱,所以覺得有啲太嘈,唔係好方便傾計!差不多每次starter我都會揀飲湯😗今日個湯係南瓜甘筍湯,個湯都幾rich 幾creamy ! 好飲嘅! 不過唔記得影相😅到咗main course,我同埋我個同事揀左唔同dish試下(1) 煙三文魚意大利飯😔😔 味道太淡,份量極少。(2)煎鵝肝配西班牙豬扒意大利飯塊鵝肝係幾香嘅,個豬扒都冇乜特別,但同上面一樣啦,個意大利飯味道太淡,三啖就食晒啦...完咗main dish之後呢,跟lunch set仲有個甜品嘅。我見到隔離枱有一小方塊Tiramisu,不過輪到我哋嗰陣已經sold out ,我哋試咗個Brownie,都係無乜味...利申:嗰日我應該唔係鼻塞嘅,同行嘅食客都有同一樣嘅comments😅😅

(1) 煙三文魚意大利飯
煙三文魚意大利飯

😔😔 味道太淡,份量極少。

(2)煎鵝肝配西班牙豬扒意大利飯
西班牙豬扒意大利粉配煎鵝肝

2020-01-22
2020-01-23 738 瀏覽
碰巧要在中環約朋友吃午飯,又想找一個較少人的餐廳,尋尋覓覓最後找到這家樓上鋪~以價錢來說在中環不算貴,如果大家有在觀塘區工作便知道工廠區的餐廳價錢不菲據說他們亦會不時轉換餐牌,這次決定先試試穩陣的選項,點了set B& C~是日頭盤選擇有蘑菇湯及火腿沙律,一看就知道份量較少,難怪環顧四周全部都是女生🤭到主菜上場的時候我也真的有點愕然,因為我點的是煎魚,但這個份量真的是少得可憐😔 特別對於剛做完運動的我完全不夠飽另外雞胸意粉就非常正常~雖然服務非常貼心但是希望注意一下食物份量

據說他們亦會不時轉換餐牌,這次決定先試試穩陣的選項,
點了set B& C~

另外雞胸意粉就非常正常~

雖然服務非常貼心但是希望注意一下食物份量

2020-01-08 444 瀏覽
同好姊妹慶祝升職🥳🥰第一次送一束花畀人💐🌻🌼 原來真係施比受更有福=)太陽花代表前途似錦,蒸蒸日上👍👍👍好姊妹試過lunch坐outdoors同舊老細farewell 環境都唔錯,但係我哋想坐室內,光線充足咁影相📸️ 而且壁畫都好靚,啱晒影相😍 店員服務態度唔錯,周不時服侍我哋😂 主動幫我哋影相!2人晚餐set $588 包廚師精選沙律、2款前菜、2款主菜、秘製龍蝦湯、咖啡/茶,仲有精美甜品拼盤,好抵食!前菜好似食緊fine dining咁😍 平時唔係特別鍾意食帶子,但呢間煎得好香,配波蘭汁好滋味。極度鍾意凍八爪魚🐙配牛油果🥑蕃茄醬,有啲甜酸醬味,好開胃😋主菜食雞同魚。「烤美國野雞配香蒜燒薯」雞烤得香噴噴🥰 雞皮都脆到我會食到(平時只會食煎、炸嘅雞皮)「新西蘭鱈魚柳配泡菜茨茸」鱈魚有2塊,1人1塊,唔腥。原本以為魚下面係醬,但原來係薯蓉,係泡菜粒薯蓉好特別!可能未係太多人識搵呢間樓上西餐廳,平日夜晚都冇咩人,我哋幾乎包場😆 想搵個地方傾計/慶祝,都可以去
同好姊妹慶祝升職🥳🥰
第一次送一束花畀人💐🌻🌼 原來真係施比受更有福=)
太陽花代表前途似錦,蒸蒸日上👍👍👍

極度鍾意凍八爪魚🐙配牛油果🥑蕃茄醬,有啲甜酸醬味,好開胃😋

主菜食雞同魚。

2020-01-07
  • 煎北海道帶子配波蘭汁
  • 甜品拼盤
  • 鮮八爪魚配牛油果番茄醬
2019-12-17 366 瀏覽
突然想食西餐又唔想行上soho食,即刻去OpenRice睇下附近有咩選擇簡。突然係眼前就出現左尼一間餐廳,見到d相同食物既相片都覺得唔錯,最重要可以透過OpenRice即時訂位。餐廳既裝修其實好一般,但都坐得舒服。前菜就簡左 煙三文魚他他:一上到黎外表睇落係令,個人感覺味好重同埋口感唔多好...主菜叫左 西班牙黑豚肉扒配鵝肝意大利飯 份量少而味道一般

餐廳既裝修其實好一般,但都坐得舒服。

前菜就簡左 煙三文魚他他:
一上到黎外表睇落係令,個人感覺味好重同埋口感唔多好...

主菜叫左 西班牙黑豚肉扒配鵝肝意大利飯 份量少而味道一般
西班牙黑豚肉扒配鵝肝意大利飯
煙三文魚他他
2019-12-11 278 瀏覽
Don’t bother - the service was miserable and the server / owner had such a bad attitude. He only chose to smoke with his friends. We would rather go elsewhere. Food is mediocre at most. Spend your money elsewhere