2024-06-26
從未試過呢間最近碼頭嘅餐廳🤪平日人少少 indoors裝飾都幾有格調幾好坐 但outdoors 對住個pier望住個海🌊仲可180度任打卡!店員驚我地太熱仲好有心推薦個有風扇對住嘅位❤瘋狂幫手加水 呢個天氣認真加分!!。。。🦔✢焗生蠔配芝士煙肉碎 $168Classic Baked Oyster (6 pcs)所有野都好賞心悅目🤩因為會跟個好match theme嘅海洋碟 加埋極濃厚嘅蓋面芝士 成個pic簡直係artpiece! Not to mention 芝士味超濃郁🧀一拉起連埋菠菜蓉+煙肉粒(不過少硬) 再連埋隻🦪入口係享受!! 生蠔都滿新鮮的唔洗擔心 底下定位嘅薯蓉亦係我取向kekee🧏🏻♀️店員又極有心 我地食咗幾隻後 佢竟然自動波幫我地換碟 換咗隻有🐢🍽 yeahhhh ✢ 蒜辣鮑魚意粉 $188Spaghetti Aglio E Olio w/Abalone意粉量巨多到 同友人分黎食都好似各自嘅一人份咁😂伴隨嘅蒜片更開胃 主角鮑魚唔會令人失望!好好地slice好放係shell上非常美觀 口感幾嫰滑爽口👍🏿✢ 海龜巴西燒烤雜扒串 $268Turtle Mixed Grill
。。。🦔
✢焗生蠔配芝士煙肉碎 $168
Classic Baked Oyster (6 pcs)
✢ 蒜辣鮑魚意粉 $188
✢ 海龜巴西燒烤雜扒串 $268
Turtle Mixed Grill
不得了呢個含金量極高(我話嘅🧏🏻♀️超重手超好玩但要小心⚠️誠意滿分!首先有齊豬牛羊肉 調味恰好 仲要燒得幾嫩口唔柴 讚!! 蘸埋個幾有料嘅蒜蓉蘑菇汁係昇華咗 中間串嘅青紅椒都幾爽甜 個base毫不空虛地舖滿蔬菜🤗翠肉瓜、薯仔粒、蘿蔔條、車厘茄 overall真係GRILL得令人幾滿意🍢
✢ T'challa Meets Nakia $148
高挑嘅樽身好吸睛了🤩帶有佛手柑香嘅Liqueur調味唔差 係突出嘅mocktail
✢ Lavender Forever $88
呢個打卡一流!分層超有美感 有埋乾冰座陣超扯der mocktail🍹Butterfly tea做base 有薰衣草香外加中層海量嘅薄荷葉🤣搞勻飲其實幾可以的