2025-02-09
呢日友人話要帶我食間無敵海景嘅餐廳,我心諗一定荷包大出血啦🤑 點知佢都有為我著想嘅,呢間Cafe有靚景得嚟,價錢都好抵食,食物味道都唔錯,好值得推介俾大家🤩北海道帶子明太子意大利粉見到隔籬枱都係嗌呢個意粉,個賣相好靚呀🫢 配料方面除咗有一串嘅北海道帶子之外,仲有蟹棒同埋蟹籽,幾有日式風情。黑松露煙三文魚意大利粉呢日嘅廚師發辦意粉都好啱我哋口味,係黑松露煙三文魚意大利粉🍝 一上碟已經好香,黑松露嘅香氣撲鼻,仲會見到好多黑色點點嘅黑松露,真係好真材實料。配料方面有蘑菇同埋大大片嘅煙三文魚🐟甜品♦️薄荷朱古力牛角窩夫係個賣相好靚嘅甜品,呢個甜品除咗有薄荷朱古力口味嘅雪糕球同埋底下香脆嘅Croffle之外🥐 中間仲有一件朱古力慕絲蛋糕,蛋糕嘅朱古力味真係好濃郁🍰係個好豐富嘅甜品呀。♦️乳酪杯呢個乳酪杯加咗少少蜜糖做調味,所以味道方面唔會太酸😗 面頭就加咗一啲提子乾同埋燕麥脆脆,撈埋一齊食,增加咗唔少口感。飲品♦️爆谷綠鴦呢個名好特別,面頭有三粒爆谷,下面嘅飲品係綠茶同埋咖啡☕️ 味道方面又幾夾喎。♦️美式咖啡呢個係健健康康人士必點嘅飲品,低卡得嚟又好飲。呢餐食得好開心,一路望住個海景,一路食飯,性價比真
北海道帶子明太子意大利粉
黑松露煙三文魚意大利粉
甜品
♦️薄荷朱古力牛角窩夫
♦️乳酪杯
飲品
♦️爆谷綠鴦
♦️美式咖啡
呢個係健健康康人士必點嘅飲品,低卡得嚟又好飲。
呢餐食得好開心,一路望住個海景,一路食飯,性價比真係極之高啊😎