我好鍾意佢哋嘅牛扒同魚,味道好正,同埋佢哋嘅裝盤都好細心同精美。而家喺 Openrice 訂餐有啲優惠,好抵食!😋 不過唔好以為優惠就代表佢哋嘅質素唔好。Woke 嘅牛扒係用頂級嘅牛肉,好嫩滑有嚼勁,肉汁都好豐富。至於魚類菜式,都係嘗到鮮味,好鮮美。魚煎得啱啱好,表面係金黃色,肉質係微熟嘅狀態,令到整個菜式口感非常出色。👌而且,佢哋嘅廚師真係有心機,將食物裝盤得好精緻,真係好啱影相啊!📷 Woke 嘅芝士蛋糕有啲普通。雖然佢哋嘅主菜質素好高,但係芝士蛋糕就有啲令人失望啦。味道唔算好出色,口感有啲濕濕地,同埋整體嚟講有啲重,令人有啲膩。😕總括而言,Woke 呢間西餐廳真係好抵食,而且佢哋嘅牛扒同魚類菜式質素都好高,真係好值得一試。如果你鍾意啲西餐,就一定要嚟試下啦!💯

2023-01-11 258 瀏覽
今日放假,專登搵咗一間可以打卡嘅餐廳同朋友一齊出去食飯,我哋一早已經book咗位,所以我哋可以唔使等位就有枱,餐廳嘅環境睇落去唔算好大,但係坐得非常之舒服,而且佢嘅裝修非常知靚,佢哋最出名嘅打卡點就係佢哋嘅花牆。🦞龍蝦肉,意式香草蕃茄汁意粉我哋喺餐廳入面打完卡之後見到好多食物賣相都非常之靚,其中一樣就係佢哋嘅龍蝦肉意粉。入到餐廳基本上台台都叫呢個意粉,呢度嘅時候真係有驚喜因為佢嘅龍蝦肉好大隻而且食落去個味道也很不錯👍🏻💯Scallop crudo 呢個係由海帶子配埋柚子啫喱和芒果莎莎再夾埋海膽,係一款幾特別嘅fusion 菜,平時都有食過帶子加海膽,但係佢加埋柚子啫喱同芒果莎莎令到成個味道更fresh☺️🍗法國黃雞脾呢個黃雞髀嘅晚上亦都非常精緻,佢將雞俾肉切開,然後再配上其他配料例如有野菌蓉,火腿,露荀,黑色松露泡沫,1片黑松露。佢嘅味道非常之豐富😍
🦞龍蝦肉,意式香草蕃茄汁意粉
💯Scallop crudo
🍗法國黃雞脾
2023-01-11 152 瀏覽
今次同男朋友慶祝周年紀念,而且男朋友平時鍾意食西餐,我上網見到呢間餐廳會做一啲fusion菜,而且食物都非常有心思去做擺盤。加上他們會用不同海鮮作為食材,所以我哋決定係依個餐廳食一個晚餐!🌟🌟🌟甲羅燒 見到其他枱都有呢個好特別嘅,因為佢嘅賣相係用一個盒嚟裝住,打卡一流。佢入面仲會有好多蟹肉蟹膏,三文魚子漬和蛋!🌟🌟🌟龍蝦肉,意式香草蕃茄汁意粉呢一款都係必須要叫黎打卡,加上味道都非常不錯。因為他的龍蝦肉非常吸引,而且佢嘅肉質非常爽口彈牙!而且佢意粉嘅汁亦都非常之夠味,意粉嗰度呢嗰個非常掛汁。🌟🌟🌟銀鱈魚,長臂蝦,冬陰功忌廉泡沫另外佢嘅銀雪魚都非常之好食😋而且佢嘅賣相亦都非常精美,加上佢又長臂蝦非常之特別😽
🌟🌟🌟甲羅燒
🌟🌟🌟龍蝦肉,意式香草蕃茄汁意粉
🌟🌟🌟銀鱈魚,長臂蝦,冬陰功忌廉泡沫
2023-01-10 93 瀏覽
今日放工同朋友去食飯,但係因為臨時約而且冇book位,所以就上咗威靈頓街行吓睇吓邊間餐廳吸引,俾我哋見到有呢間餐廳,因為佢嘅環境創新同埋舒適嘅設計令到我哋都好想試吓。我哋入到去見到有好多唔同嘅海鮮,而且見到隔離枱有好多唔同款式嘅食物賣相都非常之吸引。首當其衝嘅就係佢哋嘅龍蝦肉,意式香草蕃茄汁意粉🍝見到佢成隻龍蝦肉咁樣放上碟,覺得非常之吸引,食落都覺得佢哋嘅龍蝦肉好新鮮!除咗龍蝦之外我哋都叫咗銀鱈魚,長臂蝦,冬陰功忌廉泡沫,呢幾樣野亦都非常之夾😽我哋仲叫咗個Scallop crudo,佢入面分別有幾粒嘅海帶子 + 柚子啫喱+ 芒果莎莎+ 海膽,食物放入口嘅口感非常豐富,而且味道亦都非常特別!最後我哋叫咗個甜品拼盤,佢一共有三樣甜品分別就係朱古力慕絲蛋糕,瑞士卷,cream brûlée!
2023-01-09 84 瀏覽
今日放工同幾個朋友去咗威靈頓街地下一間西餐廳食飯,我哋行過見到佢門口嘅裝修非常之靚,同埋睇過餐牌覺得佢啲嘢食非常吸引,就決定入去食個晚餐😋😚Scallop crudo 我哋今次叫咗呢個凍盤,佢係用左海帶子,配柚子啫喱,加芒果莎莎同埋海膽整的。海膽佩戴指不嬲都非常鮮甜,佢加埋有事啫喱同埋芒果莎莎令到成個口感同埋味道都更加Fresh。 龍蝦肉,意式香草蕃茄汁意粉個龍蝦意粉都真係必定要點,首先打卡非常之適合,而且佢嘅龍蝦份量都好大份,真係值回票價☺️💯銀鱈魚,長臂蝦另外我哋仲叫咗個銀雪魚,佢除咗銀雪魚仲有配長臂蝦,佢哋如果加埋個冬陰功忌廉泡沫一齊食,就會令到個羽扇味更加突出。寶雲酥羊架自己本身就好鍾意食羊,呢間餐廳嘅羊整得非常有特色,而且賣相都非常之出色。佢呢個羊架好有羊味。
Scallop crudo
龍蝦肉,意式香草蕃茄汁意粉
銀鱈魚,長臂蝦
寶雲酥羊架
本身上去之前完全唔知道係只係有一個叫做christmas set嘅dinner係可以叫嘅同行嘅朋友覺得唔緊要啦都可以一試咁我哋即管就叫咗兩個xmas dinner set個份量係超級無敵地小食到完全係有少少懷疑人生後來自己都好客氣忍唔住地去問個waiter話係咪啲份量本身係咁少佢竟然答我哋話見係兩個女仔所以通常會因應客人然後整得細份啲 我同另外既女仔朋友都真係打左個突 收每位888加一 食左陣風同聽左啲好荒謬既說話係難以置信既ridiculous 大家真係唔好俾啲review呃左The most memorable meal in our lives😂 as in a ridiculous way
個份量係超級無敵地小
食到完全係有少少懷疑人生
食左陣風同聽左啲好荒謬既說話
Main dish

Pasta

Soup

2022-12-13
2023-01-06 52 瀏覽
前排喺網上高見到有好多人推介呢間位於中環嘅西式餐廳,呢間餐廳喺門口嘅時候見到佢裝修都非常之精美,入到去仲有一部好大風嘅花牆可以打卡,真係沒有令我們失望。首先我哋叫咗一個藍蟹肉南瓜湯,依個南瓜湯非常足料,佢有好濃郁嘅南瓜味,而且有好多蟹肉。另外我哋仲叫咗個賣相非常精緻嘅甲羅燒,佢另外仲會配埋蟹肉蟹膏,三文魚子漬和雞蛋🥚夾埋一齊食令到個味道層次都更加豐富😚另外我哋仲叫咗一個雲吞佢係入面有菠菜同埋芝士牛油,呢個雲吞嘅味道用咗菠菜同埋芝士牛油所以令到佢哋都非常之平衡,唔會食到好油膩!之後我哋仲有叫咗法國黃雞脾,佢仲有好多配菜,野菌蓉,火腿,露荀,黑色松露泡沫。最有驚喜嘅係佢有一大塊黑松露。
2023-01-05 29 瀏覽
今日終於放假,收工之後就同同事去咗一間餐廳度食晚飯,估唔到入咗依間餐廳之後發現係食物質素非常高,而且開會你送嘅擺盤都非常精緻,非常高質!💓💓A4和牛我哋見到有好多唔同嘅食物嘅擺盤賣相都非常之精美,但係我哋見到呢個A4和牛就即刻俾佢吸引住,因為佢哋嘅和牛嘅顏色非常之靚。💓💓銀鱈魚,長臂蝦,冬陰功忌廉泡沫呢三樣嘢食都非常之好食,而且佢嘅擺盤賣相都非常用心。佢嘅銀雪魚識落好香魚嘅味,而且唔覺得係雪藏魚。💓💓龍蝦肉,意式香草蕃茄汁意粉另一樣必定要推介嘅就係龍蝦肉意粉🍝佢哋隻龍蝦真係好大舊,而且佢嘅龍蝦肉非常之入味!💓💓💓朱古力慕絲蛋糕,瑞士卷,cream brûlée
💓💓A4和牛
💓💓銀鱈魚,長臂蝦,冬陰功忌廉泡沫

💓💓龍蝦肉,意式香草蕃茄汁意粉
💓💓💓朱古力慕絲蛋糕,瑞士卷,cream brûlée
2023-01-04 44 瀏覽
今日同老公慶祝周年紀念,所以就決定去搵間靚靚餐廳食飯同埋打卡慶祝一下,我哋上網見到呢間餐廳喺我哋返工附近,而且餐廳入面裝修都非常之靚,有好大風嘅花牆可以打卡。我哋就book咗位去食😚🌟鴨加鵝肝法式凍批,鴨肉包條,法國鵪鶉而家好少地方會用鵝肝,通常都係用鴨肝,呢間餐廳就用晒鴨肝同埋鵝肝,食落去嘅時候油脂感非常之重,非常之滿足。🌟銀鱈魚,長臂蝦,冬陰功忌廉泡沫呢度餐廳仲有好多唔同嘅海鮮,我哋都叫咗銀雪魚你試吓,佢銀雪魚就會配長鼻蝦同埋冬陰功忌廉泡沫。將冬陰功忌廉泡沫加埋落銀雪魚一齊食,令到個味道更加豐富☺️🌟法國黃雞脾我哋仲叫咗一個法國黃雞髀,佢除咗有好大隻雞髀之外,佢都仲有好多其他豐富嘅配料令到成個雞髀更加出色。就例如佢哋會有野菌蓉,火腿,露荀,黑色松露泡沫,黑松露片。🌟龍蝦肉,意式香草蕃茄汁意粉除咗與之外我哋都叫咗龍蝦肉意粉,因為睇相見到佢有好大隻嘅龍蝦肉,不出奇見佢嘅龍蝦肉非常多肉,咬落去淡淡都係肉而且肉質非常彈牙爽口😚🌟藍蟹肉南瓜湯最尾我哋都叫咗個蟹肉南瓜湯,呢個南瓜湯真係好足料,有好多蟹肉係入面,而且好濃郁嘅南瓜味!
🌟鴨加鵝肝法式凍批,鴨肉包條,法國鵪鶉
🌟銀鱈魚,長臂蝦,冬陰功忌廉泡沫
🌟法國黃雞脾
🌟龍蝦肉,意式香草蕃茄汁意粉
🌟藍蟹肉南瓜湯
2023-01-03 51 瀏覽
今日星期五放工之後同朋友搵吓間好靚嘅西餐廳放鬆一下,我哋就見到有好多人推介呢間位於中環嘅花牆打卡餐廳,見到有人介紹佢哋啲嘢食都非常精緻而且美味。我哋決定就去試一試!菠菜,芝士牛油鍾意食素菜嘅朋友可以試吓佢哋呢個菠菜雲吞煮得非常之入味,菠菜唔會有好大浸嘅草青味😚而且佢個賣相都非常之精緻。寶雲酥羊架呢個羊架都非常推薦,首先佢嘅羊架唔會好有蘇味,而且佢嘅賣相真係100分,啱晒用黎打卡!龍蝦肉,意式香草蕃茄汁意粉龍蝦意粉都係見到有好多台客都有叫,因為我哋未去嘅龍蝦吸引住,佢哋係好大隻嘅龍蝦肉擺喺旁邊。銀鱈魚,長臂蝦,冬陰功忌廉泡沫最後我哋都叫咗一個魚,佢嘅銀雪魚都整得好好食,佢啱啱好熟令到啲魚肉都非常之亂畫,又唔會好乾身💓
菠菜,芝士牛油
寶雲酥羊架
龍蝦肉,意式香草蕃茄汁意粉
銀鱈魚,長臂蝦,冬陰功忌廉泡沫
2023-01-03 29 瀏覽
今日同男朋友慶祝周年紀念,喺中環搵咗間靚啲嘅餐廳同佢慶祝😽收工之後就去間餐廳,發現原來都幾近我哋公司😚上網見到有好多成日都非常吸引,我哋總共左5樣野食都好飽!我哋叫咗一個前菜拼盤,佢就有鴨加鵝肝法式凍批,鴨肉包條,法國鵪鶉。佢嘅鴨肝同埋鵝肝非常肥美,食落去非常滿足😋另外個鴨肉都好嫩滑,仲好入味tim!之後我哋叫咗個龍蝦肉,意式香草蕃茄汁意粉,佢龍眼肉非常大份,息口啖啖肉而且非常彈牙!之後我哋見到佢有A4和牛,呢個牛肉真係好出色。佢非常嫩滑而且好入味。我哋仲叫咗個甲羅燒,佢原本就包埋蟹肉蟹膏,三文魚子(漬) 和蛋,非常豐富。另外依個亦是非常豐富的法國黃雞脾,佢有其他配菜就好似野菌蓉,火腿,露荀,黑色松露泡沫,最特別仲有1片黑松露。
2022-12-31 26 瀏覽
Woke Xmas Menu 必試 Mulled wine 啤梨中環呢間 Woke 位置都幾低調,一個唔留神就可能miss 左!餐廳有 3 層,除咗用餐,仲可以飲野!今次呢我地就去咗試佢地嘅聖誕 menu,依家早鳥仲有 8折優惠架Winter Festive Menu $888/pax📍Starter 3 款Santa's Norwegian Salmon 2-way 三文魚他他加咗是拉差醬,入口微辣惹味;另外竟係煙三文魚加紅菜頭啫喱,味道好清新Winter Indulge Foie Gras 3-way分別係鵝肝creme brulee,煎鵝肝多士同鵝肝凍,我最鐘意個鵝肝creme brulee~~Sicilian Red Prawn Carpaccio (+$98)來自西西里的紅蝦薄片,紅蝦蝦膏甘香肉質鮮甜📍SoupRich Boston Lobster Cappuccino ,係用杯上,面頭嘅泡泡超濃,中間就係龍蝦湯,雖然佢口感唔係杰身但龍蝦味超濃郁,用埋麵包條伴黎食就啱晒📍Starch 2 款Lobster Tail Linguine 龍蝦扁意粉既龍蝦已起肉,粒粒龍蝦肉彈

Winter Festive Menu $888/pax

📍Starter 3 款

來自西西里的紅蝦薄片,紅蝦蝦膏甘香肉質鮮甜

📍Soup

📍Starch 2 款
Lobster Tail Linguine 龍蝦扁意粉既龍蝦已起肉,粒粒龍蝦肉彈牙鮮甜而意粉亦做到al dente

Christmas Creamy Turkey Risotto 火雞胸肉入口一啲都唔鞋! 配埋 risotto味道兩者好夾

📍Main 4 款
Woke On Wellington 呢個好特別,因為出面既係酥皮係手抓餅! 所以入口更酥脆,牛柳睇到勁粉嫩肉質剛好

A5 和牛 (+$198)
油脂分布均勻,油花勁靚入口即化滿口油香🤤

Chilean Sea Bass +Nippon White Soup 鱸魚外皮香脆焦香而魚肉依然保持嫩滑, 伴以奶白魚湯是perfect match
Canton Style Braised Lamb Shank 呢個上到黎都有一下以為佢上錯,入口好似食緊中菜咁,因為用咗中式調味方式去處理羊肉,(我地覺得入口有係南乳味!)大家可以試試幾特別

📍Red Wine Sauce Poached Pear+Tofu Ice Cream
用咗 mulled wine去燴煮雪梨,雪梨盡吸紅酒酒香與肉桂味道,完全係一試愛上!

#大口在中環#中環美食#打卡餐廳#打卡美食#聖誕大餐#威靈頓牛
#topcitybiteshk#hkfoodie#hongkongfood#hongkonger#hkrestaurant#hkfood#hkig#like4like#followme#photooftheday#foodoftheday#ufoodphoto
2022-12-23 25 瀏覽
一路寫呢個食評一路好掛住當晚喺Woke食嘅晚餐😍 踏入12月呢個要成日慶祝嘅月份,特登揀咗喺中環地段嘅西餐廳🍴食好嘢😋 叫咗佢哋嘅Festive Dinner Menu,由頭盤到甜品都睇得出廚師嘅用心製作,將每道食物都擺得好精緻比客人品嚐👍🏻StarterSanta’s Norwegian Salmon 2 waySpicy Salmon Belly Tartare + flavoured Salmon Cucumber Jelly微辣嘅三文魚腩他他😍 同一個紅菜頭嘅JellyWinter Indulge Foie Gras 3wayPan Seared Foie Gras + toast duck terrine + foie gras mousse crème brulee鵝肝三重奏,三個前菜都係鵝肝整嘅🥰 其中令我覺得好impressed係鵝肝cream brûlée,小編第一次食,有好重嘅鵝肝味Soup Rich Boston Lobster Cappuccino有驚喜!佢整到好似cappuccino 咁可以用匙羹先飲上面嘅泡泡,跟住再飲龍蝦湯😆StarchLobster Ta

Starter
微辣嘅三文魚腩他他😍 同一個紅菜頭嘅Jelly

Winter Indulge Foie Gras 3way

Soup

Starch
Lobster Tail Linguine (lemon herb butter sauce)
龍蝦肉實淨,起咗殼方便客人分享,配上檸檬香草牛油醬,意粉🍝亦炒得好香,硬度適中!最怕啲意粉整到軟林林

火雞胸肉意大利飯,雖然好creamy但仍然食到粒粒分明嘅飯粒😋

Main
Chilean Sea Bass+ Nippon White Soup
魚整得好嫩滑,入面仲有豆腐蘿蔔等等嘅配菜,清清地亦都好暖胃☕️

WOKE ON WELLINGTON
Wellington Beef Tenderloin
酥皮面香脆,包住威靈頓牛柳,仲夾住濃郁嘅蘑菇醬好香啊😆,肉味好重👍🏻

Dessert Red Wine Sauce Poached Pear + tofu ice cream
法式紅酒煮嘅啤梨裏面係香濃嘅豆腐味雪糕🍦係一款好特別嘅甜品結束呢一餐😋

餐廳無論係環境定佈置都好正,好有氣氛✨ 食物質素同價錢成正比🌟其實餐廳亦唔係用一啲十分昂貴嘅食材,但係睇得出餐廳對於食物嘅質素同埋賣相都好高要求,非常講究,注重細節嘅客人一定會滿意🥰 店員亦都好友善咁介紹每個菜式,服務好好,係一個非常好嘅用餐體驗👍🏻👍🏻
位於中環的Woke,少有擺盤美、味道不錯的Bar & Restaurant𓍯最近推出全新節日menu,有早鳥優惠8折!-Winter Festive Menu $888/位Santa's Norwegian Salmon 2-way三文魚他他微辣開胃,配上清新的紅菜頭青瓜啫喱,清新而解膩。-Winter Indulge Foie Gras 3-way 喜歡吃鵝肝的必試!有鵝肝crème brûlée,鵝肝toast和香煎鵝肝,邪惡但美味。Sicilian Red Prawn Carpaccio(+$98)來自西西里的紅蝦薄片,味道鮮甜而不腥。Rich Boston Lobster Cappuccino 卡布奇諾造型的龍蝦湯,面頭泡沫濃郁,可以點上脆脆麵包條。Lobster Tail Linguine 用上原隻龍蝦,視覺效果一流,新鮮彈滑。Christmas Creamy Turkey Risotto火雞胸肉軟嫩,risotto味道濃郁有咬口。Chilean Sea Bass·Nippon White Soup 奶白魚湯濃郁富豆香味,sea bass夠嫩滑。.WOKE ON WELLIN
最近推出全新節日menu,有早鳥優惠8折!

Winter Festive Menu $888/位
三文魚他他微辣開胃,配上清新的紅菜頭青瓜啫喱,清新而解膩。

來自西西里的紅蝦薄片,味道鮮甜而不腥。

卡布奇諾造型的龍蝦湯,面頭泡沫濃郁,可以點上脆脆麵包條。

Lobster Tail Linguine
用上原隻龍蝦,視覺效果一流,新鮮彈滑。

火雞胸肉軟嫩,risotto味道濃郁有咬口。

奶白魚湯濃郁富豆香味,sea bass夠嫩滑。
WOKE ON WELLINGTON
外面的並不是酥皮而是用手抓餅包住,外面脆脆的,裡面的牛柳夠soft,醬汁夠濃郁,好有節日氣氛呢!
本以為是西式羊架,
想不到味道好像廣東的南乳炆羊腩,
羊肉夠腍夠入味,羊騷味不會很濃。
Red Wine Sauce Poached Pear·Tofu Ice Cream
需要前一天預先準備,
啤梨用mulled wine煮,口感非常之軟亦香甜。
2022-12-20 31 瀏覽
買一送一優惠!節慶法式香煎鱸魚二人午餐 $248套餐已經包括兩位份量:頭盤STARTER :木熏鴨胸肉Wood Smoked Duck Breast 或自製菜肉餡煎蛋餅 Homemade Frittata 蛋餅唔熱,味道普通,唔見有蘆筍或+$98牛肉他他 +$98 Beef Tartare 湯SOUP:本月湯品兩份 | Soup Of The Month (Two Portions) 味道ok,配料多過湯,都幾飽主菜MAIN:香煎澳洲鱸魚 | Pan Fried Barramundi ($248)鱸魚皮煎得脆,魚肉好熱,好味但薯仔略為多油奶油醬汁好味主菜MAINS:香煎澳洲鱸魚 | Pan Fried Barramundi ($248)或馬里風味豬排 | Malian Style Pork Chop ($238)或新鮮蜆肉扁麵條 | Fresh Manila Clam Vongole Linguine ($228)或意式馬鈴薯丸子 | Gnocchi ($198)甜點DESSERT:+$48 廚師發辦甜品 | +$48 Dessert Omakase飲品DRINKS:包括每
[2位用] 買一送一優惠!節慶法式香煎鱸魚二人午餐 [未連服務費]
套餐已經包括兩位份量:
頭盤STARTER [選2項 Select 2]:
木熏鴨胸肉[豐盛的甜菜根+橘子/香醋]
Wood Smoked Duck Breast [Hearty Beetroot + Tangerine / Balsamic Sauce]

自製菜肉餡煎蛋餅 [蘆筍+菠菜+芝麻菜沙律]
自製菜肉餡煎蛋餅 [蘆筍+菠菜+芝麻菜沙律] Homemade Frittata [Asparagus + Spinach + Rocket Salad]
蛋餅唔熱,味道普通,唔見有蘆筍

+$98牛肉他他 [送美國黑安格斯肋眼]
+$98 Beef Tartare [Free with USA Black Angus Rib Eye]

湯SOUP:
本月湯品兩份[奶油海鮮雜燴] | Soup Of The Month (Two Portions) [Creamy Seafood Chowder]

味道ok,配料多過湯,都幾飽

主菜MAIN:
香煎澳洲鱸魚[德國薯仔沙律+蒔蘿檸檬奶油醬] | Pan Fried Barramundi [German Potato Salad + Dill Lemon Cream Sauce] ($248)

鱸魚皮煎得脆,魚肉好熱,好味
但薯仔略為多油
奶油醬汁好味

主菜MAINS[選1項 Select 1]:

馬里風味豬排[園林綠+檸檬] | Malian Style Pork Chop [Garden Green + Lemon] ($238)

意式馬鈴薯丸子 [菠菜+野蘑菇巴馬奶油醬] | Gnocchi [Spinach + Wild Mushroom Parmesan Cream Sauce] ($198)

甜點DESSERT:

飲品DRINKS:
包括每人現煮咖啡或茶Include Fresh Brew Coffee or Tea per person
Fresh Brew Coffee

咖啡麻麻

(價格未包括加一服務費並以原價計算,需於餐廳直接付款)
(額外贈送的主菜二 仍然需要收取加一服務費, 需在餐廳現場支付。)

如吃這套餐要注意使用條款,此套餐優惠規定坐位必定會按排於地面樓層(G/F),所以如果想在2樓的用餐區的花牆打卡就唔得了。不過G/F環境唔錯,只有4張小圓枱,枱與枱距離遠。

不過今天我不太好采遇到一個新來的員工(這住妹妹好有禮貌),上錯我的菜給隔離枱(他們遲我約20-30分鐘入座),但整體上菜都係慢,要預留多一點時間!
2022-12-20
  • 香煎澳洲鱸魚[德國薯仔沙律+蒔蘿檸檬奶油醬]|PanFriedBarramundi[GermanPotatoSalad+DillLemonCreamSauce]