2025-05-29
一入去就感受到濃厚嘅韓國氛圍,環境舒適,服務人員都好友善。我試咗pork belly BBQ,豬腩肉烤得啱啱好,外脆內嫩,肉質鮮美,配搭自家製嘅醬汁,味道濃郁,但係略嫌豬腩肉切得太薄冇咩口感,中間配咗泡菜幾解膩!cheese potato pancake,呢個真係驚喜!餅身炸得金黃酥脆,裡面嘅芝士融化得剛剛好,每一口都帶有濃濃嘅芝士香味!ripened kimchi同tuna kimbap,kimchi味道酸辣適中,開胃又夠味,泡菜好新鮮好爽脆,而tuna kimbap米飯粒粒分明,配上新鮮嘅吞拿魚,口感滑溜,整體味道好好。整體來講,yeon nam dong嘅食物質素高,味道出色,無論係燒烤、煎餅定係壽司,都好值得一試!如果你鍾意韓式料理,呢度絕對唔可以錯過!我下次一定會再來!