2022-03-31
繼續介紹近期大熱café有日去咗旺角cafe食lunch,見新開兩個幾月都座無虛席,好多人流~餐廳好多選擇,每日都有精選pasta,啱晒選擇困難嘅朋友~見都幾多人揀👍🏻🥄意大利雜菜湯好多蔬菜,酸酸甜甜好好飲,最正係有煙肉碎,味道特別突出🍽墨西哥辣肉醬pasta💰$88呢日嘅signature,諗咗好耐食咩好,所以叫嘅,焗好咗就新鮮熱辣出爐啦~面頭芝士好吸引,味道係似肉醬意粉,醬汁都好多,掛滿意粉,意粉粗身過平時少少,闊意粉口感都唔錯🍽All Day Breakfast💰$108好鐘意食Benedict嘅我,滿心歡喜等佢嘅來臨😍水波蛋同煙三文魚一定夾,放埋係脆身muffin上,真係好好食👍🏻最正係有牛油果,健康~🚩YOLO Cafe & Bar (旺角) @yolo.cafehk 📍旺角染布房街6-8號華樂大廈地下6號
🥄意大利雜菜湯
好多蔬菜,酸酸甜甜好好飲,最正係有煙肉碎,味道特別突出
🍽墨西哥辣肉醬pasta💰$88
🍽All Day Breakfast💰$108