2018-09-18 320 瀏覽
我男朋友買左大概10次,两次都系食完哩间包就瘋狂腹瀉,第一次覺得可能唔關事,第二次又係咁!而家佢發燒38.4,早一晚一直都係好地地,第二朝係哩家買早餐就立即柯,柯左一日,我好希望唔係,但係佢個肚好敏感,食到唔乾淨的野就會柯,所以麻煩注意下衛生
2016-06-15 594 瀏覽
以前買的蛋撻是不錯的,今日特地走二十分鐘去再買,結果大失所望。蛋撻是冷的,而且明顯不新鮮,估計是隔夜的。吃了一口有嘔吐的感覺,真的十分難吃。很是憤怒,有買到貨不對版的感覺。有圖為證,各位看看新鮮的蛋撻會否有這種紋,而我發誓是一買就有的,而且買到了就在路上咬了一口,就知道中伏了!永遠不會再去了。十分失望,憤怒。
蛋撻
2015-09-02 434 瀏覽
.............寶貝星 的 綠茶紅豆卷 $5👍👍👍👍👍 (5分滿分).............由於係 #hmt#polyu#hall住 當然襯機會發掘下我最中意既包!😍😍😘依度好明顯舊區 舊式既#麵包 係我至愛某日吾打吾撞見到依個已經好想食!!為左咁 第二日食完早餐黎依個買多個午餐前既小食✌😘👉#綠茶 味雖然不濃 但5蚊我會收貨👉#紅豆 溶好多!但你仔細睇 會有d卷多少d卷小d 如果我夾中個多紅豆好開心😍������💕面包舖個嬸嬸幾兇下😂但我會為依個卷 係poly行15-20分鐘路程食佢💕背景係hmt hall:可憐的我 連枕頭被褥都無就訓左幾日
.............
寶貝星 的 綠茶紅豆卷 $5👍👍👍👍👍 (5分滿分)

依度好明顯舊區 舊式既#麵包 係我至愛
某日吾打吾撞見到依個已經好想食!!
為左咁 第二日食完早餐黎依個買多個午餐前既小食✌😘

👉#綠茶 味雖然不濃 但5蚊我會收貨

背景係hmt hall:可憐的我 連枕頭被褥都無就訓左幾日
2015-08-30
2015-08-29 274 瀏覽
.............寶貝星 的 綠茶紅豆卷 $5👍👍👍👍👍 (5分滿分).............由於係 #hmt#polyu#hall住 當然襯機會發掘下我最中意既包!😍😍😘依度好明顯舊區 舊式既#麵包 係我至愛某日吾打吾撞見到依個已經好想食!!為左咁 第二日食完早餐黎依個買多個午餐前既小食✌😘👉#綠茶 味雖然不濃 但5蚊我會收貨👉#紅豆 溶好多!但你仔細睇 會有d卷多少d卷小d 如果我夾中個多紅豆好開心😍🙈💕面包舖個嬸嬸幾兇下😂但我會為依個卷 係poly行15-20分鐘路程食佢💕背景係hmt hall:可憐的我 連枕頭被褥都無就訓左幾日我有個問題:賣吾晒的卷蛋吾知會放幾多日因為有d好似內到硬晒呔
.............
寶貝星 的 綠茶紅豆卷 $5👍👍👍👍👍 (5分滿分)
依度好明顯舊區 舊式既#麵包 係我至愛
某日吾打吾撞見到依個已經好想食!!
為左咁 第二日食完早餐黎依個買多個午餐前既小食✌😘
👉#綠茶 味雖然不濃 但5蚊我會收貨

背景係hmt hall:可憐的我 連枕頭被褥都無就訓左幾日

我有個問題:賣吾晒的卷蛋吾知會放幾多日
因為有d好似內到硬晒呔
2014-11-26 351 瀏覽
係正機利士南路十字路位係等緊過碼路已經比佢既光吸引過去門面新裝修 好新淨入邊鋪面已經有三個員工鋪面太細 眼見外面啲人因為入邊太逼冇入去廚房剛整好既包放在鋪面等待職員分上架已經阻礙客人夾包在晚上6點時還有在搬機器來店鋪可以注意時間 因為多數人收工在呢段時間來幫親外觀整齊可能係新開 貨品非常充足因為好多鋪驚浪費不整太多有很多不同款的蛋糕麵包9.5 三個迷你麵包呢間鋪好多包以紅豆為主紅豆沙翁 有少少甜腸仔包 奶皇菠蘿包 因為家人食沒有嘗試蛋糕 15蚊個好似係紫薯一開好香 外表ok 但有啲似過度發漲變細之後食落太乾 冇味 不值得買 得個樣
係正機利士南路十字路位
係等緊過碼路已經比佢既光吸引過去