2020-01-10
早排公司好豪爽地安排專人係澳洲飛過嚟同我地上training📝足足兩日full day📖不過一啲悶場都冇,好多互動環節🔎學到好多嘢上完之後,公司為左獎勵我地認真學習🖊Book左間酒吧俾我地輕鬆下🍹正呀‼️第一次同同事飲酒🍻傾計都放好多😈對於平時係公司入面嘅自閉仔(即係我)嚟講,終於覺得自己係team嘅一分子🤣前後飲左兩杯酒🍹圖中嗰杯唔記得左叫咩,但係好香菠蘿味,勁易入口😈女仔們要小心啲,唔好飲太多😈第二杯就叫Chocolate Party(唔記得影),呢杯係用bailey’s溝‼️冇得輸‼️同場女士一致好評😍我下次有幸再去都會再叫(不過我十年都唔去一次酒吧😅)另外,為防飲醉,我都食左好多雞翼打底🤭(迷之聲:為食就為食啦,扮哂嘢🤣)真心推薦🤤新鮮熱辣,超香脆‼️送酒真係一流呀🤤#人地個個盡情劈#我就密密食#一人清左一籃雞翼#仲食左好多薯條#再聽左好多真心話#好開心#毒毒表示終於融入到#有以前上調酒堂嘅感覺#foodie #yummy #cocktail #drinks #吃貨 #運動就是為了吃更多 #雞尾酒
#人地個個盡情劈
#我就密密食