上網見Dining City 做緊restaurant week 二話不說已經Book 左呢間我地book既時間有少少晏,所以人唔多,可以安排坐window seat呢個無敵維港景!!真係冇得輸!食物方面,頭盤好似已經食左好多野咁首先會有個餐前脆脆薄片,之後會上餐前麵包同埋佢地Rech 好出名既紫菜麵包(分唔到唔緊要,佢地會安排waiter 介紹每一道菜式!)之後先到前菜,今次揀左seafood platter 同 crab salad 睇我食評都知我實係好鍾意食crab hahahhaha我覺得crab salad 就一般啦,因為其實我唔係好食到蟹味但望落去係好多蟹既反而個seafood platter 不錯👍 有蠔有蝦有螺 都算新鮮 至於主菜就揀左truffle risotto & seabass 個sae bass 好好食!冇雪味,唔腥而且煮到剛剛好,唔會太硬身口感鬆軟好食!risotto 就比較一般,冇太大驚喜建議大家可以揀其他試下最後當然係最重要既甜品啦!!!有佢地最出名既MR Rech 榛子雪糕配熱朱古力醬好食既,不過我覺得唔洗咁多朱古力醬⋯⋯除了甜品,佢地都會送返佢地自家
二話不說已經Book 左呢間
呢個無敵維港景!!
真係冇得輸!
食物方面,頭盤好似已經食左好多野咁
(分唔到唔緊要,佢地會安排waiter 介紹每一道菜式!)

睇我食評都知我實係好鍾意食crab hahahhaha
但望落去係好多蟹既
個sae bass 好好食!冇雪味,唔腥
而且煮到剛剛好,唔會太硬身
口感鬆軟好食!

risotto 就比較一般,冇太大驚喜
建議大家可以揀其他試下

最後當然係最重要既甜品啦!!!
有佢地最出名既MR Rech 榛子雪糕配熱朱古力醬
好食既,不過我覺得唔洗咁多朱古力醬⋯⋯

除了甜品,佢地都會送返佢地自家品牌既朱古力比大家試
好有心呀!!臨走前,門口姐姐又再送多一包朱古力比我地⋯⋯

真係食左好多朱古力。。。。哈哈

總括黎講,呢到係好有賓至如歸的感覺架!!
好岩慶祝生日同記念日
記住訂枱時要講定,佢地會送返個mini chocolate mousse cake架!

前菜
Seafood  platter