2023-03-31
一間位於旺角的美式街頭風格漢堡餐廳,裝修極具街頭風格,街頭塗鴉設計佈滿牆身,配上螢光霓虹燈,極具美式風格。漢堡更是出色之作,飲品亦有多種選擇;汽水、啤酒、咖啡、奶昔應有盡有,絕對是你邪惡大餐之選!___滋味粒粒巨蝦堡+蕃薯條(跟餐) HKD90 +28真的是驚喜之作!蝦堡鮮美十足,蝦味夠出,而且即叫即做,熱辣辣非常滿足!配上新鮮蔬菜,以及甜酸醬汁,更是令你胃口大開,忍不住一口接一口!推薦!暖暖蕃薯條蕃薯味香,份量剛好,不錯。煙肉蘑菇芝味牛肉漢堡+洋蔥圈(跟餐) HKD55+28牛肉漢堡亦有驚喜!牛肉漢堡非常惹味,煎得微微焦香的漢堡排流出淡淡肉汁,配上充滿油香嘅煙肉以及咸香芝士,每一啖都係觸動靈魂之味!完全值得消費卡路口里之選!洋蔥圈份量剛好,味道中規中矩,但我自己對洋蔥圈不是太感興趣。士多啤梨smoothie HKD48 (跟餐-HKD10)呢杯士多啤梨smoothies 絕對是女士必點之選,粉紅通通嘅外表完全能夠俘虜女士的心,拍卡able!士多啤梨味道香甜,像士多啤梨果醬香,質地濃度剛剛好,上層忌廉更是點精之作,喜愛奶昔的可以一試!GHETTO 果香啤酒(跟餐-HKD10)果香味
___
滋味粒粒巨蝦堡+蕃薯條(跟餐) HKD90 +28
暖暖蕃薯條蕃薯味香,份量剛好,不錯。
煙肉蘑菇芝味牛肉漢堡+洋蔥圈(跟餐) HKD55+28
士多啤梨smoothie HKD48 (跟餐-HKD10)
GHETTO 果香啤酒(跟餐-HKD10)
果香味的確不錯,很適合女士飲用,配上邪惡漢堡,是開心之選!
___
評價:
🍔 有質素的漢堡包
🛹 街場風格十足
❤️ 邪惡之選
👍🏻 CP值高
推介指數:❤️❤️❤️❤️
(五個心心為滿分)