2023-08-09
咖哩雞肉配naan $108 3.8/5😋雖然份量唔算好多,但味道幾好😍😍咖哩好香好濃,質地唔係水水嗰種🤤不過雞唔算滑,但加埋啲汁食都算唔錯!又係好香餅皮味,又帶少少脆🤭不過要襯熱食,凍咗就冇咁好食~炸咖哩薯仔球夾麵包🥯 $65 4/5😋應該係嗰度負責人嘅男人問我地要辣定唔辣嘅醬,揀咗唔辣都有啲辣🤣入面個炸薯餅又係咖哩薯餅,都係偏辣🤣不過真係新鮮炸起超脆超香~個包嘅皮又係勁脆口!咖哩薯餅咖哩味幾重😍雖然有啲乾但加埋醬好食!串燒雞肉卡巴✨ $73 3.8/5😋Kebab都算常見同成日食🤣啲雞又係唔算好滑,不過整體調味幾好,夠味得嚟又有清爽嘅感覺✨而且食到最尾都仲有雞肉!整體嚟講味道都唔錯!啲嘢又熱辣辣✨啲人都好nice 問我地啲嘢好唔好食🤣又教我地啲嘢點讀,超好人
炸咖哩薯仔球夾麵包🥯 $65 4/5😋
串燒雞肉卡巴✨ $73 3.8/5😋